Sayfa 16/53 İlkİlk ... 6141516171826 ... SonSon
Arama sonucu : 419 madde; 121 - 128 arası.

Konu: 1 TL enaz 100.000 USD olacak.

1.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Abiler ben bu gune kadar ne yazdim da cikmadi? Niye boyle yapiyonus anlamadim ki?

Bakin suan tvde Trump konusuyor. Daha demin, kuresellesme ideolojisni reddediyoruz dedi.

Abdnin 24 trilyon dolar borcu var. En buyuk alacakli Cin. Cin'e karsi paket ustune paket acikliyorlar.

Bu borcun odenme ihtimali yok. Alacaklilar paralarini istese, Trump'un umurunda olmaz, basar verir. Bu durumda 1 TL 100.000 degil 1.000.000 usd de olur.

Odemiyorum dese yine ayni sonuc...

Ben bu konuda pek cok yazi yazdim. Basliklarda durupduru...

Korkmayin ulla. Dolar bir pacavradir.
    şartlanmış çaresislik hastalığında olmayanlar, bu ihtimalin gerçekleşebilecegini sanabilir. ancak doların sahibinin elindeki silahlar çok acımasız o silahlar patlarsa zaten ne dolara ihtiyacı olan ne de TL ye ihtiyacı olan insan kalır dünyada. işin bu tarafını düşününce çok zorlama bir ihtimal. Adam zaten son 10 yıldır sürekli dolar basarak dünyaya verip tüm dünyanın üretimini taşıyor.Böylece kendi ülkesindeki enflasyonu dünyaya ihraç ediyor. Biz az bişey TL bassak karşılıksız, enflasyon fırlıyor.Bizimkiler kendi halkına madik atma derdinde, ABD tüm dünya milletlerine madiği atmış zokayı yutturmuş. yarın dünyada tayyip gibi bir kaç lider çıkp da al dolarını mikeyim derse bu sefer, işin içine silahlar da girer. İşte ozaman tüm paraların ve kağıtların degeri sıfırdır. yani dünya resetlenir. eger hala yaşayan insan kalmışsa artık yeni degerlemeleri onlar düşünsün

2. 11/08/2018 de Sn Sacrosanctin topiginde bir usd grafik paylaştım ama buraya taşıyamadım, bilen birisi yapabilir mi rica etsem?

3.  Alıntı Originally Posted by Fıght clup Yazıyı Oku
    11/08/2018 de Sn Sacrosanctin topiginde bir usd grafik paylaştım ama buraya taşıyamadım, bilen birisi yapabilir mi rica etsem?
     Alıntı Originally Posted by Fıght clup Yazıyı Oku

Fibonacci teyzem iyi çalışmış
    6.64 uzerinde uçar
    Geçmiş usd analizimde 4 uzerine atarsa
    Cok gider demiştik, ozamanki haber akışı neler olur demistik, gelmeyen haber kalmadi
    ......,,,

Elliot a göre 5 bitsin ümidim var
    .......

Eger 5 İtki dalga bittiyse böyle bir Abcde oluşumu olmasını ümit ediyorum

Endeksi ayakta tutan Tüpraş Petkim thy
    Soda aselsan gibi hisselerde al sata devam

Yaptıgım çizdiğim grafikler kendi hayal pencerem
    Ytd tavsiyesi değildir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sevgiler...Saygılar...

____|| @cizgilereitaat ||____ ( Hunharca teknik analiz )...

Duhul : 2004 ...
    ... Ben bitti demeden bitmez ... CR7 ...

4. tesekkurler onelle dostum
    Son düzenleme : Fıght clup; 28-09-2018 saat: 23:52.

5.  Alıntı Originally Posted by emekli2 Yazıyı Oku
    şartlanmış çaresislik hastalığında olmayanlar, bu ihtimalin gerçekleşebilecegini sanabilir. ancak doların sahibinin elindeki silahlar çok acımasız o silahlar patlarsa zaten ne dolara ihtiyacı olan ne de TL ye ihtiyacı olan insan kalır dünyada. işin bu tarafını düşününce çok zorlama bir ihtimal. Adam zaten son 10 yıldır sürekli dolar basarak dünyaya verip tüm dünyanın üretimini taşıyor.Böylece kendi ülkesindeki enflasyonu dünyaya ihraç ediyor. Biz az bişey TL bassak karşılıksız, enflasyon fırlıyor.Bizimkiler kendi halkına madik atma derdinde, ABD tüm dünya milletlerine madiği atmış zokayı yutturmuş. yarın dünyada tayyip gibi bir kaç lider çıkp da al dolarını mikeyim derse bu sefer, işin içine silahlar da girer. İşte ozaman tüm paraların ve kağıtların degeri sıfırdır. yani dünya resetlenir. eger hala yaşayan insan kalmışsa artık yeni degerlemeleri onlar düşünsün
    Sayin emekli2 mukemmel bir analez yapmissiniz. Rica etsem, yaptiginiz analezi asagidaki haberi de isin icine koyarak bir kez daha degerlendirebilir misiniz? Acaba petrolun azalan bir kaynak oldugunu hesaba kattigimizda, yazdiginiz ihtimalin yukselecegini soyleyebilir miyiz?

https://www.haberler.com/enerji-tale...261622-haberi/

Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü'nün (OPEC) 2018 yılı Dünya Petrol Görünümü Raporu'na göre, 2040'ta fosil yakıtların küresel enerjideki payı yüzde 75'e çıkacak. Fosil yakıtlar içinde petrol yüzde 28 ile en büyük pay sahibi olacak. Petrolü yüzde 25 ile doğalgaz ve yüzde 22 ile kömür izleyecek.
    @erefefik

6.  Alıntı Originally Posted by Fıght clup Yazıyı Oku
    11/08/2018 de Sn Sacrosanctin topiginde bir usd grafik paylaştım ama buraya taşıyamadım, bilen birisi yapabilir mi rica etsem?
    Ulla Fight club bilmisin iste abi...Tebrikler....

Bence simdi petrolun grafigini de onune koy, yukarida yazilanlari da hesabin icine kat, bir grafik daha ciz. Ama ortadogudan gelen haberler, yukarida yetkisiz abi ekledi, Katar haberleri ve Abd'nin korfezden patriotlari cekmesi. Oncesinde Ahvazdaki olay, Iran'in Suud'u suclamasi, Suud'un meydan okumasi. Hepsini icine koy, yapilabilir mi bilmiyorum?
    @erefefik

7.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Ulla Fight club bilmisin iste abi...Tebrikler....

Bence simdi petrolun grafigini de onune koy, yukarida yazilanlari da hesabin icine kat, bir grafik daha ciz. Ama ortadogudan gelen haberler, yukarida yetkisiz abi ekledi, Katar haberleri ve Abd'nin korfezden patriotlari cekmesi. Oncesinde Ahvazdaki olay, Iran'in Suud'u suclamasi, Suud'un meydan okumasi. Hepsini icine koy, yapilabilir mi bilmiyorum?
    Tabiki çizilebilir, her iki yöne (short, long)
    Projeksiyon çizilir
    Çizgini ceker gardını alır beklersin
    Çok kazanıyoruz neden
    Çizgilerimiz ince
    Haber akışını beklememize gerek yok
    Teknik önden gider herzaman önden gider

8. İşte ozaman tüm paraların ve kağıtların degeri sıfırdır. yani dünya resetlenir. eger hala yaşayan insan kalmışsa artık yeni degerlemeleri onlar düşünsün
    Abd, Çin'i tamamen kusatti. Aynini 2.dunya savasinda Japonya'ya yapmisti.

Bati Medeniyetinin en az zarari gormesi icin de gerekli onlemleri aldilar. Mesela bunlardan biri Malatya'daki radardir.

Abd ve Bati ulkeleri artik korfezden petrol almiyorlar. Ama Çin, petrol ihtiyacinin neredeyse % 70'ini buradan sagliyor.

Hurmuz kapandiginda artik Çin'in nefesi kesilmis demektir.
    @erefefik

Sayfa 16/53 İlkİlk ... 6141516171826 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •