Dikkat ederseniz siz demedim. O özellikle bir arkadaş, hatta forumda da görür, sistemini mail olarak kiralıyor. Muhabbetim olduğu için, nereli olduğunu, nerde çalıştığını ve nerde yaşadığını biliyorum. Ben sizi bilmeyerek, acaba o mu dedim. Ben ciddiye almışım olayı o zaman
Edit : ben de sizi tanımıyorum![]()
Son düzenleme : player2974; 29-09-2018 saat: 22:08.
Çalışır işe yarar sistemi kimse kiralamaz YADA satmaz.O palavralara inanmayın.
Formda bu başlık altında çok faydalı ve yararlı bilgiler paylaşılıyor.Biraz kodlamadan anlayan buradaki üstatların ipuçları ile muazzam başarılar yakalayabilir.
Burada genelde Viop ile ilgili konuşuluyor fakat hisse tarafını atlamamak lazım. Manuel işlem yaparak 1 haftada 5000 TL ile 1200 TL
aldım fakat her saniye ekran başında olamayabilirsiniz ve çok hızlı olmanız gereken anlar var.Buna algoritma yazmak neredeyse imkansız aniden haraketlenen hisselere atlamak ve oradan başarı ile çıkmak bir insan için çok zor iken Robot bunu nasıl yapar hala bunun kurgusunu yapmak için uğraşıyorum.
Eğer bir gün bu algoritmayı yapmayı başarabilirsem ismini "GİDEN HİSSELERE ATLAYAN ROBOT" koymayı düşünüyorum. )
Kulağa hoş geliyor demi![]()
Tüm senetlerin derinliğini 1 milisaniyede taratıp anomali tespit ettiğin senetlere emir gönderebilirsin.
Gerçekleşen işlemlerde son X saniye agresif işlem olan senetleri tespit edebilirsin.
Kamu kurumlarının (VAKIF+HALK+ZIRAAT+ etc) son X saniye ne yaptığını tespit edip peşine takılabilirsin.
Farklı iki vade arasında arbitraj imkanı kollayabilirsin.
XU030 ve Vadeli arasındaki farkı kollayıp işlem yapabilirsin.
etc, etc.
vahap beyaz, ahmet çakar ....
Piyasa yapısı sürekli değişiyor sadece geçmiş verilere bakarak mükemmel bir sistem imkansız (bence). Tek gerçek var o da temel analiz ve arbitraj. Bunlarında ufak riskleri var bunları aşmak içinde yöntemler var. Ama uygulamak için ciddi sermaye gerekir.
Yine de bir umut araştırıyoruz.
Birde twitterda dolaşan şarlatan algortimacılar var insanları kandırmak için değişik işler yapıyorlar dikkatli olunuz.
Vallahi bravo üstat,
Aynen öyle takılmış millet bir grafiğe herkes onun peşinde gidip duruyor.Ne fırsatlar var aslında herkes kendine göre biraz kovalasa bu fırsatları inan burada fevkalade işler çıkar ortaya birazda bu taraftan tartışmak lazım aslında.
Bu BIST buradaki insanlara yeterde artar bile ) günde milyonlar dönüyor.Örnek CUMA günü YATAŞ muazzam işlem hacmi ile 3 kere trade ettirdi VE sadece ondan aldığım 300 TL ve benim oynadığım para totalde 5000 TL.
Yani biraz bu tarafa dönelim bence çok fırsatlar var çok.
Ben kimseyi dinlemem(Kimseyi dinlemem derken şarlatanlardan bahsediyorum) başkasının yaptığı formülü kullanmam illaki kendim yapıp içeriğini kendim bileceğim ve ne neyi nerede nasıl yapıyor bunları bileceğim kendi ürettiğim sistemi test eder kullanırım.
Tabiki buradaki değerli üstatların engin bilgilerinden yararlanarak çok yol kat ettim.Umarım bir gün başarıya ulaşırsak bizimde katkımız olursa ne ala.
Yer İmleri