Sayfa 89/350 İlkİlk ... 3979878889909199139189 ... SonSon
Arama sonucu : 2798 madde; 705 - 712 arası.

Konu: Sistem Karşılaştırma 2

1.  Alıntı Originally Posted by serseri26 Yazıyı Oku
    Ben kimseyi dinlemem(Kimseyi dinlemem derken şarlatanlardan bahsediyorum) başkasının yaptığı formülü kullanmam illaki kendim yapıp içeriğini kendim bileceğim ve ne neyi nerede nasıl yapıyor bunları bileceğim kendi ürettiğim sistemi test eder kullanırım.

Tabiki buradaki değerli üstatların engin bilgilerinden yararlanarak çok yol kat ettim.Umarım bir gün başarıya uşalırsak bizimde katkımız olursa ne ala.
    Yüzlerce kişinin kurgusunu kodladığım için fikir verebilecek yetideyim.
    Babalar ve prolar algoyu anlık anomali yakalamak için kullanıyor.
    Otomatik emir bağlamaktan ziyade durumu tespit etmek istiyorlar.
    vahap beyaz, ahmet çakar ....

2.  Alıntı Originally Posted by Tiberius Yazıyı Oku
    Tüm senetlerin derinliğini 1 milisaniyede taratıp anomali tespit ettiğin senetlere emir gönderebilirsin.
    Gerçekleşen işlemlerde son X saniye agresif işlem olan senetleri tespit edebilirsin.
    Kamu kurumlarının (VAKIF+HALK+ZIRAAT+ etc) son X saniye ne yaptığını tespit edip peşine takılabilirsin.
    Farklı iki vade arasında arbitraj imkanı kollayabilirsin.
    XU030 ve Vadeli arasındaki farkı kollayıp işlem yapabilirsin.
    etc, etc.
    Sayın Tiberius Üstat,

İşte bu hız konusunda dertliyim.

430 senet dönüyor ve hepsinin dönmesi 30 saniyeyi buluyordu,bazı gereksiz fonksiyonları pasif ettim.15 saniyeye düştü.Bazı durumlarda bu bile gecikmesine neden oluyor.

Yani bu sistemin en fazla 3-4 saniyede dönesi lazım.Bu konuda dertliyim diyebilirim.Bu durumda fikriniz nedir.?Yavaşlamasına neden daha fazla ne olabilir.?

3.  Alıntı Originally Posted by serseri26 Yazıyı Oku
    Sayın Tiberius Üstat,

430 senet dönüyor ve hepsinin dönmesi 30 saniyeyi buluyordu,bazı gereksiz fonksiyonları pasif ettim.15 saniyeye düştü.Bazı durumlarda bu bile gecikmesine neden oluyor.

Yani bu sistemin en fazla 3-4 saniyede dönesi lazım.Bu konuda dertliyim diyebilirim.Bu durumda fikriniz nedir.?Yavaşlamasına neden daha fazla ne olabilir.?
    Grafik taratmayla ilgilidir bu.
    Derinlik , yüzeysel , gerçekleşen işlemler çok hızlı taranır.
    Grafiği hızlı taratmak için okunacak bar sayısı düşük tutulmalı
    ayrıca SSD disk nefis olur.

4. Emlak merak ettim ikidir dilinden düşürmüyorsun keçiyi kendısını tanıyormusun ortalıkta görünmüyor artık. Bir kayboldu yüzünü gören cenettlik.
    Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
    Sokrates twit @erhanacikgoz1

5.  Alıntı Originally Posted by serseri26 Yazıyı Oku
    Sayın Tiberius Üstat,

anlık taramalarda indiaktörler her senet için bar miktaraı kadar hesaplama yaparlar.
    bar miktarıda min. 3000 sanırım. mevcut indikatörleri sadece son bar için hesaplayan metodlar yazabilirseniz eğer hızlanacaktır. bu şekilde en dandik sistemde 1 sn altına düşebilir.

6.  Alıntı Originally Posted by BIST_UTKU Yazıyı Oku
    Erhan hocam kaldirac etkisiyle katlayarak mi vuruyorsun. Ornek en basit sistem %50 basariya sahip. 2 kere ust uste kaybetme sansi yuzde 25. 3 kere 12,5 diye gidiyor. Boylece bir sonraki isleme katlayarak vurubilirsin. Bu mantikla calisan back testlerde yuzde 70 basari saglayan( min yuzde 60, max 90 civari aylik ve max 3 ardasik kayip ) uste 11 kere ters denk geldi. Bazen bu isi yapiyorsan gusül'ü de ihmal etmiceksin

SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

yok benım tarzım biraz daha farklı.sinyal sayının çok önemi yok.
    Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
    Sokrates twit @erhanacikgoz1

7.  Alıntı Originally Posted by Tiberius Yazıyı Oku
    Grafik taratmayla ilgilidir bu.
    Derinlik , yüzeysel , gerçekleşen işlemler çok hızlı taranır.
    Grafiği hızlı taratmak için okunacak bar sayısı düşük tutulmalı
    ayrıca SSD disk nefis olur.
    Üstat,

Okuduğum bunlar;

Sistem.GrafikVerileriniOku(Sembol, "X");
    Sistem.GrafikVerisiIndir(Sembol, "X");
    var x = Sistem.GrafikVerileriniOku(Sembol, "x");
    var xx = Sistem.GrafikFiyatOku(Peryod,"Acilis");
    var xx = Sistem.CommodityChannelIndex(Peryod, 11);
    var Veri = Sistem.YuzeyselVeriOku(Sembol);
    float GunFark = Veri.NetPerDay;

Bu algo da geçmişe dönük tarama yaptırmıyorum.Fakat 15 saniyede dönüyor.

Ayrıca SSD var zaten.

8.  Alıntı Originally Posted by Orhan AKDOĞAN Yazıyı Oku
    anlık taramalarda indiaktörler her senet için bar miktaraı kadar hesaplama yaparlar.
    bar miktarıda min. 3000 sanırım. mevcut indikatörleri sadece son bar için hesaplayan metodlar yazabilirseniz eğer hızlanacaktır. bu şekilde en dandik sistemde 1 sn altına düşebilir.
    Kümülatif gelen indikatorler var. (ADX, EMA, etc)
    Bunları belli bar sayısında hesaplatmazsak istenmeyen sinyal oluşabilir.
    Yani 1 bar için hesaplanan EMA 1000 bar için hesaplanandan farklı olabilir.
    Satüre olabilmesi için yeterli sayıda barı hesaplatmak gerekir.
    Küsurat fark eder ama sinyal yerleri değişebilir.

Sayfa 89/350 İlkİlk ... 3979878889909199139189 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •