Artan

187,00 10 18:10
243,20 10 18:10
3,52 10 18:10
112,20 10 18:10
24,86 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

1,23 -10.22 18:10
16.650,00 -10 18:10
50,40 -10 18:10
88,20 -10 18:10
5,22 -10 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.239.969.123,70 18:10
9.040.503.149,50 18:10
8.606.593.889,00 18:10
7.631.812.223,41 18:10
7.471.303.136,50 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 3950 madde; 1 - 8 arası.

Konu: BES ( Bireysel Emeklilik Sistemi )

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Bir şeyin zorunlu olması kötü olduğu anlamına gelmez. Askerlikte zorunlu. Yukarda bir yerlerde bu vatan için canını ortaya koymuş bir vatan evladı subay kardeşim vardı.

Emrinde dağlarda sistemin zorunlu kılmasıyla çarpışmış erler olduğuna eminim. Bu kötü bir şey değil. Buradaki zorunluluk, kötü olarak nitelendirilemez olsa olsa vatanın selameti için gereklilik olarak nitelendirilebilir.

BES’in zorunlu olması bana göre tasarruf konusunda zayıf olan halkımızı tasarrufa yönlendirme gerekliliğinden kaynaklanıyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by ctugrul Yazıyı Oku
    Bir şeyin zorunlu olması kötü olduğu anlamına gelmez. Askerlikte zorunlu. Yukarda bir yerlerde bu vatan için canını ortaya koymuş bir vatan evladı subay kardeşim vardı.

Emrinde dağlarda sistemin zorunlu kılmasıyla çarpışmış erler olduğuna eminim. Bu kötü bir şey değil. Buradaki zorunluluk, kötü olarak nitelendirilemez olsa olsa vatanın selameti için gereklilik olarak nitelendirilebilir.

BES’in zorunlu olması bana göre tasarruf konusunda zayıf olan halkımızı tasarrufa yönlendirme gerekliliğinden kaynaklanıyor.

Vatanseverligin, dindarligin tanimi bu kadar ucuz olmamali, ulke icin can veren sehitlerle para babalarini biraz daha zengin etme ugrasi ayni kefeye konulmamali.

Alıntı Originally Posted by ctugrul Yazıyı Oku
    Bir şeyin zorunlu olması kötü olduğu anlamına gelmez. Askerlikte zorunlu. Yukarda bir yerlerde bu vatan için canını ortaya koymuş bir vatan evladı subay kardeşim vardı.

duygu sömürüsü yapmaya gerek yok..

burada herkes ulkesini seviyor.. vergisini veriyor..ben şahsen 12 ay askerlik yaptım..

vergi kaçıranlar kim mesela ??

akp hukumetlerinde görev alanların (özellikle en yetkililerin) yakınları askerlik yapıyor mu?

bu kadar bedelliye (askerlik) neden talep var ??

bunlara bakabilirsin..

bu konuları BES topiğine taşımayın..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

4. BES ( Bireysel Emeklilik Sistemi )

Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    duygu sömürüsü yapmaya gerek yok..

burada herkes ulkesini seviyor.. vergisini veriyor..ben şahsen 12 ay askerlik yaptım..

vergi kaçıranlar kim mesela ??

akp hukumetlerinde görev alanların (özellikle en yetkililerin) yakınları askerlik yapıyor mu?

bu kadar bedelliye (askerlik) neden talep var ??

bunlara bakabilirsin..

bu konuları BES topiğine taşımayın..
    Başüstüne. Nasıl emrederseniz öyle yapalım!

Verilen örneğin duygu sömürüsü ile yakından uzaktan ilgisi yok.

Ben AKP’nin savunucusu değilim. Bu soruları ilgililerine yöneltirsiniz. Bu partiye hayatımda oy vermedim.

Ben polis savcıda değilim. Kim vergi kaçırır kim görevini kötüye kullanır bilmem. Araştırmasıda bana düşmez. Konuyu siyasi platforma taşımayı doğru bulmuyorum.

Basit bir konu konuşuyoruz burada. BES iyi mi değil mi faydalımı değil mi?

Basit bir matematik hesabı ile buyursun anlatsın faydasız bulan diyoruz kimse bunu yapmıyor.

Yapanada, Vatan Millet Sakarya, politika duygu sömürüsü yapma deniyor. Vergiyi kaçıran kim deniyor, iktidarın çocukları askere gidiyor mu diye cevap yazılıyor.

Tüm bunların BES’le vatandaşın birikim yapmasıyla ne ilgisi var. Biz Ahmet amcadan Fatma teyzeden komşunun n yeni işe giren oğlundan kızından bahsediyoruz. Bunların birikim yapması lazım BES buna yardımcı olur diyoruz. Hesap kitap yapıp ortaya koyuyoruz.

Bana ne oğlu askere girmeyen muktedirlerin çocuklarından.

Biraz daha yazarsak dedeniz yaşındaki adama küfür edeceksiniz.

Başüstüne. Nasıl emrederseniz öyle yapalım!

Verilen örneğin duygu sömürüsü ile yakından uzaktan ilgisi yok.

Ben AKP’nin savunucusu değilim. Bu soruları ilgililerine yöneltirsiniz. Bu partiye hayatımda oy vermedim.

Ben polis savcıda değilim. Kim vergi kaçırır kin görevini kötüye kullanır bilmem. Araştırmasıda baba düşmez. Konuyu siyasi platforma taşımayı doğru bulmuyorum.

Basit bir konu konuşuyoruz burada. BES iyi mi değil mi faydalımı değil mi?

Basit bir matematik hesabı ile buyursun anlatsın faydasız bulan diyoruz kimse bunu yapmıyor.

Yapanada, Vatan Millet Sakarya, politika duygu sömürüsü yapma deniyor. Vergiyi kaçıran kim deniyor, iktidarın çocukları askere gidiyor mu diye cevap yazılıyor.

Tüm bunların BES’le vatandaşın birikim yapmasıyla ne ilgisi var. Biz Ahmet amcadan Fatma teyzeden komşunun n yeni işe giren oğlundan kızından bahsediyoruz. Bunların birikim yapması lazım BES buna yardımcı olur diyoruz. Hesap kitap yapıp ortaya koyuyoruz.

Bana ne oğlu askere girmeyen muktedirlerin çocuklarından.

Biraz daha yazarsak dedeniz yaşındaki adama küfür edeceksiniz.

alakasız ornekler vermezseniz mesele kalmaz..

BES sisteminde 3 yıl zorunluluk tamamıyla kötü niyetli bir uygulamadır..akp yi ucuza fonlamak için sigorta şirketleri ile beraber pişirilmiş bir yemektir..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

6.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    alakasız ornekler vermezseniz mesele kalmaz..

BES sisteminde 3 yıl zorunluluk tamamıyla kötü niyetli bir uygulamadır..akp yi ucuza fonlamak için sigorta şirketleri ile beraber pişirilmiş bir yemektir..
    Bu sizin iddianız. Ben öyle düşünmüyorum. Öyle olduğuna dair bir kanıtta göremiyorum.

Ben 3 yılı son derece faydalı bir uygulama olarak görüyorum. Vatandaşı sistem tutmak, tasarrufa yönlendirmek için gayet doğru bir uygulama.

Bu sizin iddianız. Ben öyle düşünmüyorum. Öyle olduğuna dair bir kanıtta göremiyorum.

Ben 3 yılı son derece faydalı bir uygulama olarak görüyorum. Vatandaşı sistem tutmak, tasarrufa yönlendirmek için gayet doğru bir uygulama.

halk akp politikaları nedeni ile fakir ve perişan..tasarruf yapamıyor.

ayrıca akp nin müsrifliği için ayrıca para vermek gibi bir niyetim yok..

zorunluluk despotluktur..

enteresan kafa yapısı var..

holiganlık boyutunda BES savunuluyor..

istedikleri kadar savunsunlar normalde bizi ilgilendirmez, ancak zorunlu olmasının taşları döşenirken bunu "vatanın selameti" gibi duygu sömürüsü yüklü kelimelere dökmeleri ayıptır...
    Son düzenleme : discretus; 30-09-2018 saat: 15:36.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •