Sayfa 526/1030 İlkİlk ... 264264765165245255265275285365766261026 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 4,201 - 4,208 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Bu videoda karşıt görüş hipotezi var.yani her şey güzel olacak filmi gibi
    borsa konusu kaos problemidir.para kazanmak çok zordur.kaybeymek kolaydır.
    vadeli mevduat en kolayıdır.en güzeli hem likit kalıp hemde vadelide olmaktır.

2.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Bu videoda karşıt görüş hipotezi var.yani her şey güzel olacak filmi gibi
    borsa konusu kaos problemidir.para kazanmak çok zordur.kaybeymek kolaydır.
    vadeli mevduat en kolayıdır.en güzeli hem likit kalıp hemde vadelide olmaktır.
    Bence likit kalmanın amacı fırsat olunca degerlendirebilmektir. Günlükte parayı korursun fırsat geldikçe de alır satarsın değilse günlükte para anca kendini korur getirilen sözetmek mümkün olmaz bana göre. Fırsat borsa olur altın olur viop olur buğday arpa bakır olur...

bu soylediğiniz altın borsa volatil yatırım aracıdır.rıskı yuksektır.ya uzun sure tasıyacaksınız (warren buffet gibi 70 sene
    yada %5 gıbı az alıp satacaksınız.likit kalmak derken aylık mevduat demek istedim.

https://youtu.be/yVkdfJ9PkRQ
    işte size borsa ...hangi şekli alacak bilmek mumkun değil....
    birde bu sisteme el ile mudahale ederseniz ne olur(bu nasıl olur acaba birde onu düşünün !!!

5.  Alıntı Originally Posted by kentuf Yazıyı Oku
    İşin ilginci sendikasyon yenilemeleri ve ödemelerin en yoğun olacağı dönemde döviz kurunu 6.00 tl civarlarına çektiler.
    bu haftada usdtry 6.20 bandı üstüne çıkmıyorsa ülkeye birileri kaynak sokuyor demektir.

bir iki aya eflasyon da tepeyi mart 2019 seçimlerinden sonra imf ile stand by paketi anlaşması olacağını düşünüyorum.

aşağıda ki linkteki video 20 ağustosta çektiydim. izlemenizi tavsiye ederim. yaşadığımız süreç.
    ama abono olmayın dermişim .

Siyasi güvence verildi yatırımcılara (brunson salınması, s400 vs) onun fiyatlaması başladı. Eğer mali disiplinde (gereksiz yatırımların durdurulması) sıkılaşma görürlerse gelmeye başlarlar. Mart ayına kadar para gelmeyeceğini düşünüyorum. Cünkü para verdiğin gibi gösteriş yapmak için harcamaya başlıcaklar. Yabancı bunu biliyor. Secime kadar para vermicek.

6. Yokmu şu forumda
    %30. %35 arası tl faizi alan hep boş muhabbet.

LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by uci Yazıyı Oku
    Yokmu şu forumda
    %30. %35 arası tl faizi alan hep boş muhabbet.

kapasiten olsa boş demezdin

8. Sendeki kapasiteyi görelim açiklada

Sayfa 526/1030 İlkİlk ... 264264765165245255265275285365766261026 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •