Sayfa 532/1000 İlkİlk ... 32432482522530531532533534542582632 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 4,249 - 4,256 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,563
     Alıntı Originally Posted by mdemir Yazıyı Oku
    2013 başından itibaren alınan dolar/tl verilerine göre şu anda olması gereken kur 4.70 civarı.

bu trende göre 6 civarı ancak 2020'de görülmeliydi.

şu anda 4.40'a kadar bile inse trend bozulmuş olmaz. ama milletin gözü açılmıştır herhalde, o civarlarlara inmeden ne var ne yok satıp dolar alır...

dolayısıyla benim tahminim uzunca bir süre 5.50-6.00 arasında gider gelir, ama en geç 2020'de bir sıçrama daha yapar. tabii bu hareketler doların değil tl'nin hareketleri olacaktır. yani bu hareketler sadece benim maaşımdan artanla ne kadar dolar alabileceğimi etkiliyor, ve dolayısıyla beni çok az ilgilendiriyor
    hocam, bu hesabı 2013 ten değilde 2001 den itibaren alsak o tarihte dolar 1,65 civarlarındaydı 17 yıllık enflasyon farkını üzerine ilave etsek acaba 8 xx li rakamlarda olmazmıyız

2.  Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    Reis üç beş kuruş bizim kırtasiyeye de bırak bak dursun kenarda 2 3 sene sonra hak vercen
    elimi attigim kuruyo, tüp ü görmüyormusun,faizden gelen ucbej nemayla tüp aldik durum ortada
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    bende var tl , dollar alicam da kac tl den alayim karar veremiyon,kedi mi ciğer mi
    bi on gün daha izleyin bakiyim noluy. piyasada firsatlar hic bitmiy
    Onsun tepesinde fed var içerde ise sadece akgiller doların fiyatını belirliyor o bakımdan dolar daha iyi çünkü fed in onsa bakış açısı belli baskı değişmez
    ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    yada dollar mi alsam gram altin mi alsam,karar veremedim. hangisi daha iyi deptürrü
    sürünenlere gel,ben ğibi
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    elimi attigim kuruyo, tüp ü görmüyormusun,faizden gelen ucbej nemayla tüp aldik durum ortada
    Reis hiç teknik çalışmıyon sen beni takip et.. Gitmişsin en tepeden dalmışın
    ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA

Alıntı Originally Posted by bigmaster Yazıyı Oku
    hocam, bu hesabı 2013 ten değilde 2001 den itibaren alsak o tarihte dolar 1,65 civarlarındaydı 17 yıllık enflasyon farkını üzerine ilave etsek acaba 8 xx li rakamlarda olmazmıyız
    Kesinlikle oluruz ve olmalıyız.Bu arada bazı ekonomistler dolar ile ihracatın ve cari açığın alakası yok,dolar arttı diye cari açık düşmez diyorlardı..Demek ki öyle değilmiş.Ha bu arada batan çok olacak,yeni araba telefon ev almak hayal olacak,işsizlik artacak millet sürünecek ama üretmeden yenip içilen yılların bedeli bu maalesef.

7.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    sürünenlere gel,ben ğibi
    sende mi kirtasiyecisin
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by bigmaster Yazıyı Oku
    hangi yıldan itibaren hesaplayacağımıza göre değişir. benim stratejim kaça ineceği veya çıkacağından bağımsız davranabilme yeteneği kazanmak. yani kafayı rahat tutmak ve kaybetmeyeceğinden emin olmak...
    yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 532/1000 İlkİlk ... 32432482522530531532533534542582632 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •