Son dakika... Sahibinden.com'a 10.7 milyon liralık para cezası.
Son dakika... Sahibinden.com'a 10.7 milyon liralık para cezası.
Bankalardaki mt ler bizi eskisi gibi kolay lokma görüyor başka bi mt ye sorun bende şuan vakıfbankla çalışıyorum daha öncede yapı kredi. Dediginiz gibi burnundan kıl aldırmayan mt lerle muhattap olmayın mecbur degilsiniz yada benim şansıma 2 bankada 4 yada 5 mt ile iş yaptım hepsi güleryüzlü kibar ve sorulanı layıkıyla cevapladılar bu arada Hsbc şu şartlarda çogu bankadan iyi oran veriyor devlet bankaları ve çogu özel banka uzun vadeye düşük faiz verirken.
Newstr nin paylaştıgı tabloda vakıfbank arı hesap %24 faiz günlük olarak 100 gün için hoşgeldin ve eft ücretsiz yazıyor.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...=27020&page=18 Tabloya bakmak istersen burdan bakabilirsin![]()
Yarin tufe yuzde 22 yi asarsa tcmb uzerinde baski olusur. Normalde yil sonunda ki enflasyon baz alinmalidir ama turkiye gibi kirilgan ulkelerde yilsonu beklenmez, hemen aksiyon almak gerekir.
Bankalarda son 1 haftadir yasanan gevsemenin sebebi bu olabilir. Zira yuksek gelecek bir tufe ile bankalarda mevduat faizlerini yukseltmek zorunda kalacaktir. Yani aslinda indirenler faizleri eskk seviyeye geri cekecekler.
Beklentim yuzde 4.20 civari aylik bir tufe ama onemli olan bence manset cekirdek ve ufe tarafi. Ozellikle ufe tufe makasi daralmaz isr bu onumuzdeki surecte sikinti yaratir.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
HSBC Expat Hesap açan ve kullanan var mı?
Yer İmleri