Sayfa 129/506 İlkİlk ... 2979119127128129130131139179229 ... SonSon
Arama sonucu : 4044 madde; 1,025 - 1,032 arası.

Konu: KFEIN Kafein Yazılım Hizmetleri Ticaret A.Ş.

1. Iki gündür eslesmelerde biri atlar diye bu pala ne ayak ben cozemedim?ptesi 20,Bugün 50 eslesmelerle başlayıp kapanışa yakın açması sanki mal cakmak için adam arıyor izlenimi veriyor amma adam nerden hesap yapsa içerde buralarda beklettigi surece biz bir kaybederiz palanin zarari binlerce lira en basitinden faiz gelirinden.bu yüzden arabayı bir anonce hangi yone gitceksen dehle bakim pala efendi.YTD

2.  Alıntı Originally Posted by körfezli Yazıyı Oku
    Günlük pasta verebilecek var mı acaba?

Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Kendine yatırım, yapabileceğin en iyi yatırımdır.

3. Endekste 97500 desteği önemli aşağı kirarsa pala devreye girer😁ekim ayina 2 gundur iyi baslamadik.böyle bir durumda kfein ne yapar güzel bir formasyonumuz var.bekliyoruz geregini yapsın diye bir gün iki gün haftalarca beklicek halimiz yok..ha yapmadı ozaman niyetinin farklı olduğunu düşünüp stoplari kısa tutup simdilik kfeinle vedalasirim birdahaki hareketine kadar.YTD

4. Benim haftalar önce burda belirttiğim formasyonu sosyal medyanın büyük ustatlari!!!altin madeni bulmuş gibi daha yeni yaziyorlar😁YTD

5. Yarin enflasyon verileri açıklanacak. istanbul enflasyonu +4 üzeri gelmişti.brent zaten ayrı bir sorun.takip edilmeli.YTD

6.  Alıntı Originally Posted by gercekhisseci Yazıyı Oku
    Yarin enflasyon verileri açıklanacak. istanbul enflasyonu +4 üzeri gelmişti.brent zaten ayrı bir sorun.takip edilmeli.YTD
    Sabır sabır , fay hattında enerji birikiyor Önemli olan beklentimiz olsun.

7.  Alıntı Originally Posted by Hitit Yazıyı Oku
    Sabır sabır , fay hattında enerji birikiyor Önemli olan beklentimiz olsun.
    endeks için 97200 önemli destek noktası her ne kadar pozitif ayrışsakda endekse dikkat edilmeli

Sayfa 129/506 İlkİlk ... 2979119127128129130131139179229 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •