domates var mı domates bak uctu gitti fiyatları isimde veriyorum cagrı marketler de domates 10-20 tl arasında ..çeri pembe salkım ..bunun gibi bir markette fiyatlar boyle iken haralde cadde marketlerinde 20-30 lira arasındadır ..aralık ocakta haralde 40 tl olur domatesin tadını unuttcaz .
en iyisi yine kendi bankalarımız dunyanın en buyuk 2 bankasının uygulamalırına bakarsak...mesela hsbc de hesap actım gecmiste ertesi gun anca acılmıstı ..normalde cogu bankada 15 dakika surer aktif hale gelmesi ...yine dunyanın en buyuk bankası icbc boyle dandik uygumalı baska banka yok elden para getiremezsiniz getirdiginizde en az 2 gun valorlu hesap acarlar kabul etmezseniz 0.5*-100 baz asagı faiz kabul ettirmeye calısırlar ve bazende bu valor 4 gune kadar uzar ..illa eft ile parayı hesaba koyacaksınız ...sebebi sordugunuzda paranın subede beklemesinin sigorta maliyeti diye birsey uydururlar ....ve tum bankalarda sevmedigim birsey varsa alınan oranın bolge mudurlugunce teyit edilmesidir ...oranı alıyoruz teyit bekliyoruz artık teyit edecek herif ya da bayan her kimse yerinde yok artık yemek yemeye mi gider dedikodu fiskos mu yapar 2 saat sıcmaya mı gider bilmem...bi onay icin 2 saat bekledigimi bilirim hatta defteri bırakıp ogleden sonra geri aldıgımı ...yıllar yıllar once ne guzeldi oran teyidini sube icindeki şefler yapardı hic beklemeden giderdin .
Enpara sessiz sedasız en yüksek oranların alt sınırı olan 500.000 TL mevduat büyüklüğünü 250.000 TL'ye düşürmüş ya da ben yeni gördüm...
Yer İmleri