domates var mý domates bak uctu gitti fiyatlarý isimde veriyorum cagrý marketler de domates 10-20 tl arasýnda ..çeri pembe salkým ..bunun gibi bir markette fiyatlar boyle iken haralde cadde marketlerinde 20-30 lira arasýndadýr ..aralýk ocakta haralde 40 tl olur domatesin tadýný unuttcaz .
en iyisi yine kendi bankalarýmýz dunyanýn en buyuk 2 bankasýnýn uygulamalýrýna bakarsak...mesela hsbc de hesap actým gecmiste ertesi gun anca acýlmýstý ..normalde cogu bankada 15 dakika surer aktif hale gelmesi ...yine dunyanýn en buyuk bankasý icbc boyle dandik uygumalý baska banka yok elden para getiremezsiniz getirdiginizde en az 2 gun valorlu hesap acarlar kabul etmezseniz 0.5*-100 baz asagý faiz kabul ettirmeye calýsýrlar ve bazende bu valor 4 gune kadar uzar ..illa eft ile parayý hesaba koyacaksýnýz ...sebebi sordugunuzda paranýn subede beklemesinin sigorta maliyeti diye birsey uydururlar ....ve tum bankalarda sevmedigim birsey varsa alýnan oranýn bolge mudurlugunce teyit edilmesidir ...oraný alýyoruz teyit bekliyoruz artýk teyit edecek herif ya da bayan her kimse yerinde yok artýk yemek yemeye mi gider dedikodu fiskos mu yapar 2 saat sýcmaya mý gider bilmem...bi onay icin 2 saat bekledigimi bilirim hatta defteri býrakýp ogleden sonra geri aldýgýmý ...yýllar yýllar once ne guzeldi oran teyidini sube icindeki þefler yapardý hic beklemeden giderdin .
Enpara sessiz sedasýz en yüksek oranlarýn alt sýnýrý olan 500.000 TL mevduat büyüklüðünü 250.000 TL'ye düþürmüþ ya da ben yeni gördüm...
Yer Ýmleri