Ya ne dolarmış kardeşim.Milletçe seferberlik ilan ettik nerdeyse.Yeter ki dolar düşsün de yüzde 24 faiz önemli değil,dolar düşsün de isterse merkez rezervleri sıfırlasın,dolar düşsün de VIOP da milyonlar kaybetsek de önemi yok.İşimiz gücümüz dolar düşsün.E trump ne demeye dolar değer kaybetsin diyor,amerika neden yıllarca doları düşük tutmak istedi.)))))))Ya biz bu işi bilmiyoruz ya amerika di mi.Güçlü tl güçlü tl diye diye memleket battı,hala oyun planı güçlü tl üstüne kuruluyor.Bu seviyeden millet size dolar mı satar.Gerçi hoş satmaya kalksak ben bizim dolarlar altınlar bankada mı ondan da emin değilim artık,ya neyse.Hepsi telekom ,inşaat firmaları,vatandaşın ev kredileri falan lüpletilmiş gibi
)))))) Biz de sanki para varmış gibi,bişiler oluyormuş gibi yapıyoruz şirketlerce,hükümetçe ve şahıslarca.Bir nevi aman oyun bitmesin durumu gibi.
Şimdi dolarımız yok.Gavur ucuzdan vermiyor.Petrol doğalgaz filan artıyor,borçlar dolar cinsi ve fellik fellik aradığımız doların fiyatı artmasın diye her şeyi ama her şeyi yapmaya hazırız.Durum ne desem bilmiyorum yani,neyse hiç bir şey demiyeyim en iyisi, anladınız siz onu)))))))
Albayrak: Haftaya enflasyonla mücadele çerçevesini açıklayacağız
Albayrak: (Enflasyon) Bu oran gerek piyasa gerek MB çalışmaları açısından bakıldığında beklentilerin üzerinde bir rakamla karşılaştık
Albayrak: En kötüyü geride bıraktık
Albayrak: Eylül ayı beklentiler açısından en kötü aydı
Albayrak: Ekim ayında bu süreç çok daha pozitif yönde seyredecek
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Albayrak: Yıl sonuna kadar hedeflere yakın gerçekleşeceğini görüyoruz
Albayrak: Bu trend Ekim ile birlikte kırılacak
Albayrak: Eylül itibarıyla bu sürecin kötüsünü atlattık ve Ekim itibarıyla çok daha güçlü ve somut neticelerin ortaya çıkacağı bir döneme işaret ediyor
Albayrak: Hedeflere doğru pozitif yönlü gelişmeleri önümüzdeki günlerde göreceğiz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Albayrak: Önümüzdeki hafta fiyatlama, indirim, sorumluluk alma, tüm paydaşların taşın altına elini koyacağı bir süreç başlatacağız
Albayrak: Önümüzdeki hafta genel bir kamuoyu açıklamasıyla, bunun topyekün bir mücadele gerektirdiğini seslendireceğiz
Hep cek ,cak,ceğiz ,cağız neyse 2002 2018 bekledik,bekleriz biraz daha ne olacak, nasılsa iktidarın halkımız gözündeki kredisi sonsuz.Vardır elbet bir bildikleri bekleyelim bakalım.
Yer İmleri