Sayfa 76/597 İlkİlk ... 2666747576777886126176576 ... SonSon
Arama sonucu : 4774 madde; 601 - 608 arası.

Konu: BTCIM - Batı Çimento

Alıntı Originally Posted by EKSİPNOS35 Yazıyı Oku
    İyimser olmasam burada işim olmazdı zaten,beklentilerim artarak devam ediyor,ancak herkesin sabır katsayısı farklıdır onada saygı duyarım,her yaptığım paylaşımdan sonra yönetimi övdüğümü söylüyorsunuz,yukarıdaki paylaşımımda aslında yönetime bir eleştiri var,ancak siz bilerek veya bilmeyerek hakkımda farklı algı oluştuyorsunuz,benim gelinen noktadan fiyat olarak memnun olma şansım hiç bir şekilde yok,hatta hisse bir haftada yüzde 50 prim bile yapsa çok sevinebileceğimi sanmıyorum,ancak umutsuzda değilim,bakın hükümet bir kaç ay önce Kalkınma bankası ile ilgili bir mesaj verdi,hisse 4,xx lerde idi bugün ise 20,xx lerde,bu piyasada gayet olağan şeyler,bizim patronlarımızda bir mesaj vermiş,biz güveniyoruz,bekleyip sonuçlarını görücez,güvenmeyenlerde olabilir,onlarada saygı duyarım.
    Yahu burada bile ofsaide düşüyorsun.Kendi kendini ele veriyorsun.yuh yani,Hükümet mesaj vermiş kağıt 4 lerden 20 lere gitmiş.senin patronun mesaj vermiş kağıdı aşağılara sürükleniyor.Demekki hükümete güven tam,senin patronuna güven hiç yok.Ha unutmadan onlar senin patronların bizim değil.Biz şirkete ortağız senin gibi patronlara değil.ytd.
    Son düzenleme : Badi; 03-10-2018 saat: 16:06.

Duhul
    May 2017
    İkamet
    uşak-İzmir
    Gönderi
    998
    Tahtadaki oyuncu yada alicilarda bir garip kardesim. Mugla fincani gibi 10K 10K alis yaziyor ama bi 10K aktif mal alamiyor.....gerci alanda kusuyorya. Gonul diyo tabana kadar kaktir gitsin lakin ......mirasyedilerin ekmegine yag surmek olacak diyede kendimi zor tutuyorum. Adamlarin gercekten itibari kalmamis. Hadi cevremizdekiler biliyor.....ya digerleri.
    Koskoca Turkiye de itibarlari sifir.
    Kime sorsan uzak dur diyor. Kolay degil on senedir yatirimcisini boyle magdur eden sirket varmi acaba?
    Hemde son dort bes senedir sektor dort nala kosarken. Yazik diyorum.
    Yaziklar olsun diyorum. Sektorun de borsaninda yuzkarasisiniz. Sizinle ugrasacak kulaginizi cekip bukecek
    hala biri cikmadi ya buda bizim sansssizligimiz olsa gerek.
    Tez elden aldiginiz ahlarin hesabini verirsiniz insallah.
    Ytd.
    Saygilar.

LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Tahtanın aşağısı da yukarısı da kendi malları olduğundan şüphe yok.
    ytd.
    Saygılar,

4.  Alıntı Originally Posted by Ahmet uzal Yazıyı Oku
    tam 35 söylediğin tek şey doğru oda Göztepe
    Göztepe karnınızı doyurmuyor, yok bu sevda derseniz oda üst komşum 5 para etmez

5. Çizgilerin çalışmadığı senet yoktur. Anlamayanı vardır.

Bu çizgiyi çizenin verdiği mesaj da ortadadır. "Gelme Yakarım".

Bakalım kimi bulacak ve yakacak..

Sen yanmazsan,
    o yanmazsa,
    ben yanmazsan
    Feyza nasıl ısınacak ?

6.  Alıntı Originally Posted by izmirli_hoca Yazıyı Oku
    Çizgilerin çalışmadığı senet yoktur. Anlamayanı vardır.

Bu çizgiyi çizenin verdiği mesaj da ortadadır. "Gelme Yakarım".

Bakalım kimi bulacak ve yakacak..

Sen yanmazsan,
    o yanmazsa,
    ben yanmazsan
    Feyza nasıl ısınacak ?
    Feyza’yı ancak S500 ısıtır ama bizim anlaşma bir alt model S400 görürsün Feyza’yı 2 ay sonra yeni yıla kalmadan çıra gibi yanar. Sen gibi hala teknik kovalayan helede bu hissede offf off yazık ediyon kendine Karşıyakalı

7.  Alıntı Originally Posted by whiningman Yazıyı Oku
    Feyza’yı ancak S500 ısıtır ama bizim anlaşma bir alt model S400 görürsün Feyza’yı 2 ay sonra yeni yıla kalmadan çıra gibi yanar. Sen gibi hala teknik kovalayan helede bu hissede offf off yazık ediyon kendine Karşıyakalı
    Üzme canını, hele de bu hissede , hele de yazık olmamış tek adama ha ! Mum la ararsın..O anca çelik çomak - top oynar..

8. http://m.hurriyet.com.tr/yerel-haber...049-k-40962425
    http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/1...rmasi-40967826
    İhracatda talep patlaması var,İzmir’de dev projelerde tüm hızıyla sürüyor,çok ama çok çimento lazım.

Sayfa 76/597 İlkİlk ... 2666747576777886126176576 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •