Sayfa 393/817 İlkİlk ... 293343383391392393394395403443493 ... SonSon
Arama sonucu : 6531 madde; 3,137 - 3,144 arası.

Konu: MRSHL - Marshall

1. Sn scharif07 bankalarda yılbaşına kadar %60-70 gelir olabilir NSA. Ama burası Türkiye her an herşey olabilir.

Kısa vadede daha da düşecek gibi.

Mrshl için üzülmeyin. Çıkabilir bir it sessizliğinde usulca çaresiz apansız yağmur çiselerken örselenmiş sevdalarıma ılık bir nefes buğulu gözlerinde uzamış sakalım sigaram ...

36,6 ilk hedef.. Sonra 39 lar..

2.  Alıntı Originally Posted by MGM21 Yazıyı Oku
    Sn scharif07 bankalarda yılbaşına kadar %60-70 gelir olabilir NSA. Ama burası Türkiye her an herşey olabilir.

Kısa vadede daha da düşecek gibi.

Mrshl için üzülmeyin. Çıkabilir bir it sessizliğinde usulca çaresiz apansız yağmur çiselerken örselenmiş sevdalarıma ılık bir nefes buğulu gözlerinde uzamış sakalım sigaram ...

36,6 ilk hedef.. Sonra 39 lar..
    İt kısmına katılıyorum sadece[emoji846] 1 haftada %20 gitti maalesef...

3. kısa vadede düşecek olan bankalar sakın yanlış anlamayın..

Mrshl ile uzunyol ailesi arasında her ne kadar ilgi yok dense de ben anlayamadım doğrusu.

İki ay evvel 60 liradan satmayarak hayatımızın en büyük hatasını yapmışız meğer

5.  Alıntı Originally Posted by Cok Yazıyı Oku
    İki ay evvel 60 liradan satmayarak hayatımızın en büyük hatasını yapmışız meğer
    En büyük hatamız aynen katılıyorum ama her gün buradan kim satar diye de kendime soruyorum, ya da neyi bekledin satmak için...

6.  Alıntı Originally Posted by cyberd Yazıyı Oku
    En büyük hatamız aynen katılıyorum ama her gün buradan kim satar diye de kendime soruyorum, ya da neyi bekledin satmak için...
    İnşaat sektörü durmuş kimsede ev alacak para yok faizler almış başını gitmiş Marshall tabiki negatif etkilenmeyecek

Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by delpiero7474 Yazıyı Oku
    İnşaat sektörü durmuş kimsede ev alacak para yok faizler almış başını gitmiş Marshall tabiki negatif etkilenmeyecek

Etkilenecek olacaktı

Alıntı Originally Posted by delpiero7474 Yazıyı Oku

İnşaat sektörü ve kentsel dönüşüm 2010-2017 arasında uçtu bu lanet olumlu mu etkilendi sanki?

Sayfa 393/817 İlkİlk ... 293343383391392393394395403443493 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •