Sayfa 586/1000 İlkİlk ... 86486536576584585586587588596636686 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 4,681 - 4,688 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Geçirsinler iyi oluyo...Belki acıtırsa sesleri çıkar, yükselir...

2.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Hocam ben bu rakamları anlamadım.Misal batığın nirvanası telekom kredisi bu rakamlar içinde mi))))))))
    Otaş'ın 4,75 milyar dolarlık batık kredisi bu hesaplamada yok.
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by Turnike Yazıyı Oku
    Otaş'ın 4,75 milyar dolarlık batık kredisi bu hesaplamada yok.
    E ne anladım o zaman.))))))))))))Koca otaşı görmeyen unutan allah bilir daha ne kredileri unutmuştur.Bu hesaplar palavra.Şimdi isim vermiyeyim 10 inşaat şirketinden dokuzuna verilen kredi batıktır onlar da hesapta yok.Hangi şirketler derseniz google a girin feşmekan inşaat tapu sorunu diyin,bakın iddia ediyorum hangi şirket yazarsanız yazın farketmez tapu sorunları çıkar ,ordan anlayın batığı

Stagflasyon nedir ? Bilenler bilmeyenlere anlatsın kimse cahil kalmasın. Bu arada ben bu işin sonu stagflasyon demiştim de en aklı başında ki forumdaşlar bile buna nayır nolmaz diye itiraz etmişti. Her neyse her Türk insanı bu musallatlar sayesinde şimdiye kadar tatmadığı KRİZİ dibine kadar, BURGULU , DALGALI olarak tadacaktır. İyi günlerin kıymetini bilin daha sırada KARPUZ var onu kescez!...

Stagflasyon ve siyasi faturası
    http://www.paraanaliz.com/2018/genel...aturasi-26743/

Bu BES ci Dalay Lama` da stagflasyon demiş, kendisine sormak isterdim, stagflasyon olduğunda senin BES tasarruflarını A KE PE badem etmeyecek mi sanıyorsun ? Niye YEP de BES i zorunlu kılacak, 3 yıl çıkılmayacak şekilde düzenleme yapmak istiyorlar ?

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,550
     Alıntı Originally Posted by bigmaster Yazıyı Oku
    bugünü gri perşembe ilan ettim, kara perşembeler ileride
    bankalar dünün sersemliği ile henüz düşüşe katılmadılar, kendilerine gelip endeks düşüyor biz niye düşmüyoruz deyip onlarda düşüşe katıldıklarında ben bugünü de gri cuma ilan ederim, kara günleri soruyorsanız! acele etmeyin o günlerde gelecek

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,550
    [QUOTE=umutabi;2704656]Stagflasyon nedir ? İyi günlerin kıymetini bilin daha sırada KARPUZ var onu kescez!...

umut aga, ben sabırsızlanıyorum şu karpuzu biran önce kessek diyorum,malum mevsimide geçiyor

[QUOTE=bigmaster;2704732]
     Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Stagflasyon nedir ? İyi günlerin kıymetini bilin daha sırada KARPUZ var onu kescez!...

umut aga, ben sabırsızlanıyorum şu karpuzu biran önce kessek diyorum,malum mevsimide geçiyor
    Acele yok her şey zamanı gelince bir bir olacak , karpuzu da sera ürünü olarak kescez !

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,550
    Acele yok her şey zamanı gelince bir bir olacak , karpuzu da sera ürünü olarak kescez ![/QUOTE]

kola patlatsak daha ucuza gelmezmi, patron sensin sen bilirsin

Sayfa 586/1000 İlkİlk ... 86486536576584585586587588596636686 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •