Sayfa 99/308 İlkİlk ... 4989979899100101109149199 ... SonSon
Arama sonucu : 2464 madde; 785 - 792 arası.

Konu: Benim gözümden hisse analizi

1. PARK MADEN BUGUN KAÇMIŞ.

Yatırım Tavsiyem Değildir.

2. Ben galip gibilere pek bulaşmak istemem açıkcası tuzakları ve tuzağı kuracak çok paraları var :-)

Sent from my D6603 using hisse.net mobile app

3. Oy oy oyyyy
    Parkmaden

4. Borsa 90 bine dayanmışken ne kadar iyimser olmak istesemde nedense hislerim buranın çıkışı yok diyor ve endekse bağlı hisselerin kaybetdireceğini düşünüyorum işin garip tarafı bu hissiyat 82 de başladı ve ozamandan buyana herhangi bir hisse almadım

5.  Alıntı Originally Posted by seyhan8760 Yazıyı Oku
    Borsa 90 bine dayanmışken ne kadar iyimser olmak istesemde nedense hislerim buranın çıkışı yok diyor ve endekse bağlı hisselerin kaybetdireceğini düşünüyorum işin garip tarafı bu hissiyat 82 de başladı ve ozamandan buyana herhangi bir hisse almadım

InvestAZ'nin reklamı var ya. Siz yazınca onu hatırladım... İki bayan konuşuyor "Hoş değil, hisse hisse, al bak " diyor

Bu arada Tektu yarın birşeyler yapabilir. Hatta haftaya kadar güzel birşeyler yapabilir...
    Dibe vurmanın en güzel tarafı ne biliyor musun?
    Bundan sonra hep yukarı...

6.  Alıntı Originally Posted by egelim Yazıyı Oku
    InvestAZ'nin reklamı var ya. Siz yazınca onu hatırladım... İki bayan konuşuyor "Hoş değil, hisse hisse, al bak " diyor

Bu arada Tektu yarın birşeyler yapabilir. Hatta haftaya kadar güzel birşeyler yapabilir...
    "adabı muaşeret "daha önce duyduğunu hiç sanmıyorum çocuk ailende de bilen yoksa... senin devrin google amcana sormayı gerektirir

7.  Alıntı Originally Posted by egelim Yazıyı Oku

inşallah egelim.Ben kanarya2007 çanakkaleli yazmıstım sana ersuyu sormustum.Yenimi geldin tektuya ben 63 civarı geldim tektuya.....

8.  Alıntı Originally Posted by mstfgngr48 Yazıyı Oku

Sonmez

Birde snpam cizsen ekurisi

Sent from my Discovery using hisse.net mobile app

Sayfa 99/308 İlkİlk ... 4989979899100101109149199 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz