Sayfa 614/1000 İlkİlk ... 114514564604612613614615616624664714 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 4,905 - 4,912 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    bu kanunları çıkaranlar ne yiyip ne içiyorlar? kafa güzel. 4 büyüklerin spor klüplerinin borcu 10 milyar TL ye ulaşmış. kanunu değiştireceklerine yabancı sporculara kıyak geçiyorlar. TL yi sadece yerli futbocular alacak. Yabancılar yine EURO USD GBP alacak ödemeyi.

Türkiye'de furbol seyreden geri zekalıdır. O 4 büyüklerin spor klüplerinin borcu ödenmeyerek hazineye yıkılacak!!! Çünkü ödenebilir sınırların çok dışına çıktı. Son alınan kararda zaten bunu iyice ödenemez hale getirecek.

https://www.bloomberght.com/haberler...-yapilabilecek

Türk parasının kıymetini korumaya yönelik mevzuatta gidilen düzenlemeye göre yabancı futbolcuların sözleşmesi döviz cinsinden olabilecek.

Spor kulüpleriyle döviz üzerinden anlaşma yapan Türk sporcuların sözleşmeleri Türk lirasına çevrilecek.

https://www.bloomberght.com/haberler...uzde-360-artti

Dört büyük kulübün 2012'de 2 milyar 62 milyon lira olan borcu, 2018'in ilk 7 aylık bölümüne kadar yüzde 360 artarak 9,5 milyar lirayı buldu.
    Ulan ben Türk futbolcusu olsam bana TL yabancıya Dolar verilecek deseler vatandaşlık dan çıkar miktiri boktan bir ülke bile olsa gider o ülkenin vatandaşı olurum. Neyse her şey sırayla eni sonu umutabi nin dediklerine sıra gelecek gibi .Dolarımıza iyi sahip çıkmak gerek, gidişat pek manalı değil, yaptıkları yapacaklarının teminatıdır..

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Erdoğan: Türkiye borcuna sadıktır, yeter ki işi diyet borcuna çevirmesinler, yoksa küllahları değişiriz.
    Örneğin bu söylemin meali nedir iyi bir okuyun derim.

3. Kural Yabancı futbolcuya da TL olmalı, Yerli futbolcuya da TL olmalı iken yabancıya büyük kıyak geçilmesi Türk Futbolcusuna hakarettir, enayi yerine koymaktır. Siz adam değilsiniz demektir!!!

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Ulan ben Türk futbolcusu olsam bana TL yabancıya Dolar verilecek deseler vatandaşlık dan çıkar miktiri boktan bir ülke bile olsa gider o ülkenin vatandaşı olurum. Neyse her şey sırayla eni sonu umutabi nin dediklerine sıra gelecek gibi .Dolarımıza iyi sahip çıkmak gerek, gidişat pek manalı değil, yaptıkları yapacaklarının teminatıdır..

Kural Yabancı futbolcuya da TL olmalı, Yerli futbolcuya da TL olmalı iken yabancıya büyük kıyak geçilmesi Türk Futbolcusuna hakarettir, enayi yerine koymaktır. Siz adam değilsiniz demektir!!!
    Yabancı futbolcuya TL vereceğiz deseler bir tane keriz gelir mi Türkiye ye yapmayın allasen...

Büyük müteahhitlere dolarla ödemeye devam
    Döviz cinsinden sözleşmeleri yasaklayan tebliğde, ülkeye sürekli zarar yazan döviz garantili mega projeler korunurken, vatandaşın yaptığı küçük işlemlere yasak geldi.
    http://www.patronlardunyasi.com/habe...e-devam/211219

Dolarınıza sahip çıkın boşuna demiyoruz, niyetleri ap açık ortada, YANDAŞ müteahhidin dötünü kurtamak için AYŞE teyzenin Dolarlarını iç etmek . Madem ülkemize karşı ekonomik savaş açılmış YANDAŞ`A niye ayrı muamele ? Forum trolleri cevap versin bizde öğrenelim.

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,552
    Kural Yabancı futbolcuya da TL olmalı, Yerli futbolcuya da TL olmalı iken yabancıya büyük kıyak geçilmesi Türk Futbolcusuna hakarettir, enayi yerine koymaktır. Siz adam değilsiniz demektir!!!
    türk futfolcuda TL sini alıp anında dolara çevirse olayı çözmüş olmazmı, birine direk dolar, diğerine yan yoldan dolar
    25 şubat 2025 adese 1.99

7.  Alıntı Originally Posted by bigmaster Yazıyı Oku
    türk futfolcuda TL sini alıp anında dolara çevirse olayı çözmüş olmazmı, birine direk dolar, diğerine yan yoldan dolar
    turk futbolcu tl sini aldığı gün erdoğan bi konuşur %20 döviz uçar, o zaman o farkı kim verecek yabancıda bu risk yok

YORUM: Enflasyona karşı polisiye tedbirler işe yarar mı?

Ekmek Sanayii İşverenler Sendikası Genel Sekreteri Cihan Kolivar ise, ``Fırıncıya fiyat söyleyeceklerine un satan firmalara unu 70 liradan vermelerini söylesinler...Türkiye padişahlığa, krallığa mı geçti? Vali benim kaç liraya ekmek satacağıma asla karışamaz. Vali benim ortağım değil. Ortağım bile bana karışamaz. Ben maliyetimi ortaya çıkarır istediğim fiyata satarım ``diye isyan ediyordu, ama dediği gibi olmadı. Valiler İstanbul ve Ankara`da ekmek zammına el koydu.

http://www.paraanaliz.com/2018/genel...arar-mi-26800/

İşte başımızdaki zihniyetin enflasyonla mücadele anlayışı. Polisiye tedbirle bu iş olacaksa Dolarcılar işimiz çok ama çok zor . 80 öncesi cebinde 100 Dolar ile yakalansan hapise giriyordun, yeni yetmeler bunu bilmez ama ben söylemiş olayım . Perşembenin gelişi Çarşambadan belli olur derler...

Sayfa 614/1000 İlkİlk ... 114514564604612613614615616624664714 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •