Artan

3,63 10 18:10
15,73 10 18:10
73,80 9.99 18:10
99,10 9.99 18:10
131,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

208,80 -10 18:10
86,05 -9.99 18:10
1,72 -9.95 18:10
5,02 -9.87 18:10
3,42 -8.8 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

11.186.184.212,16 18:10
10.535.484.199,25 18:10
7.558.517.350,11 18:10
6.808.187.869,30 18:10
6.140.509.840,20 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Döviz tutan arkadaşlar, dövizlerinizi bankada faizde mi tutuyorsunuz yoksa , eşinizle aranıza koyarak mı saklıyorsunuz ? Ne başa bela bir şey oldu ülkede tasarruf sahibi olmak. Ortada hol yok yumurta yoksa ikide bir yetkili pozisyondakiler neden açıklama yapıp dururlar. Dövizinize çökmeyeceğiz, sabit kura dönmeyeceğiz vb. çok sık konuşuyorlar.
    Bana değişik orijinal fikirler gerek.

2.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Döviz tutan arkadaşlar, dövizlerinizi bankada faizde mi tutuyorsunuz yoksa , eşinizle aranıza koyarak mı saklıyorsunuz ? Ne başa bela bir şey oldu ülkede tasarruf sahibi olmak. Ortada hol yok yumurta yoksa ikide bir yetkili pozisyondakiler neden açıklama yapıp dururlar. Dövizinize çökmeyeceğiz, sabit kura dönmeyeceğiz vb. çok sık konuşuyorlar.
    Bu konudaki düşüncemi daha önce de belirtmiştim; dth ların tl ye döndürülmesi çok ciddi bir hata olur ve bu kararı alanlar bunun altından kalkamazlar..
    ancak şu çıpa ya da sabit kur işi biraz karışık gibi.. en azından benim açımdan . Kesinlikle olmaz diyemiyorum 🙂

Ytd

3.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Döviz tutan arkadaşlar, dövizlerinizi bankada faizde mi tutuyorsunuz yoksa , eşinizle aranıza koyarak mı saklıyorsunuz ? Ne başa bela bir şey oldu ülkede tasarruf sahibi olmak. Ortada hol yok yumurta yoksa ikide bir yetkili pozisyondakiler neden açıklama yapıp dururlar. Dövizinize çökmeyeceğiz, sabit kura dönmeyeceğiz vb. çok sık konuşuyorlar.
    Ben hep derim ...Paranmı var derdin var...

En iyi fikir altın yapıp tarlana gömmek...atalarımız binlerce yıl böyle yapmış vardır bir bildikleri

Alıntı Originally Posted by AntalyaDR Yazıyı Oku
    Ben hep derim ...Paranmı var derdin var...

En iyi fikir altın yapıp tarlana gömmek...atalarımız binlerce yıl böyle yapmış vardır bir bildikleri
    Hastalar doktora gidip tedavi oluyor, madem çok dertlisiniz, dağıtın gitsin ferahlarsınız....

5.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Orjin 2 kkordinat ekseninin kesişim noktası yani sıfır noktasıdır.Orjinal bir fikir için bu sıfır noktasına doğru geriye gidersek,eski insanların bulduğu çözüme ulaşırız.Yani kısacası elindekini toprağa gömmek endişesi olanlar için en iyi çözüm.Hatta gömülen yerin koordinatlarını 256 mb şifreleme ile şifrele,şifreyi üçüncü bir şahsa ver.Kafana silah dayasalar bile yerini kendin bile tam olarak bulamayacağın için kimse malına dokunamaz.Bu yöntemi uygulayan Rumların yaptığı büyük hata ellerindekini kendi evlerinin temeline gömmek olmuş ve bu bilgiyi saklayamamışlar,Türkler de bütün gömüleri patlatmış.Yeterince orjinal fikir oldu mu?

6.  Alıntı Originally Posted by cumartesi71 Yazıyı Oku
    Orjin 2 kkordinat ekseninin kesişim noktası yani sıfır noktasıdır.Orjinal bir fikir için bu sıfır noktasına doğru geriye gidersek,eski insanların bulduğu çözüme ulaşırız.Yani kısacası elindekini toprağa gömmek endişesi olanlar için en iyi çözüm.Hatta gömülen yerin koordinatlarını 256 mb şifreleme ile şifrele,şifreyi üçüncü bir şahsa ver.Kafana silah dayasalar bile yerini kendin bile tam olarak bulamayacağın için kimse malına dokunamaz.Bu yöntemi uygulayan Rumların yaptığı büyük hata ellerindekini kendi evlerinin temeline gömmek olmuş ve bu bilgiyi saklayamamışlar,Türkler de bütün gömüleri patlatmış.Yeterince orjinal fikir oldu mu?
    Bu gezegende 4 trilyon rezerv varil petrolü olan bir ülke var
    varili 50$ dersek, rezerv toplamı 200 trilyon $ ediyor
    dünyanın en zengin ülkesi
    Bu zengin ülkede şu an herkes fakir
    Bu zengin ülkede yıllık enflasyon %4 milyon
    dolar 20,000 katı artış göstermiş
    bu ülkede bankada doları olanın dolarını kimse almamış, el koymamış,, alsa duyar, okurduk
    burda 3/5 kuruş doları olan niye dert ediyor, köprü, hava alanı, kanal yapan dert etsin, kaygı duysun, banka haricinde hiç bir yer güvenli olamaz, en güvenli liman bankadır,

7.  Alıntı Originally Posted by MeDyUm Yazıyı Oku
    bu ülkede bankada doları olanın dolarını kimse almamış, el koymamış,, alsa duyar, okurduk
    burda 3/5 kuruş doları olan niye dert ediyor, köprü, hava alanı, kanal yapan dert etsin, kaygı duysun, banka haricinde hiç bir yer güvenli olamaz, en güvenli liman bankadır,
    Zengin ülke ama bir Uzan veya hani çuvala para tepiştiren Demirelin akrabası olan biri vardı,böyle şahsiyetler yetiştirmeyi başaramamış bir ülke,bizimle kıyaslanamaz.
    Bu arada bankada birşeye el konulacağını sanmıyorum,sadece en rahat uyunabilecek önlemi yazdım

8.  Alıntı Originally Posted by MeDyUm Yazıyı Oku
    Küçük ama çok önemli bir detay eksik yazınızda.

Youtube'da bir çocuk var, ülke ülke geziyor. Venezuelaya da gitmiş.
    Diyordu ki "banka doları 800 bolivardan bozuyor. Kara borsadaki gerçek değer ise 16.500 bolivar. Yani bankanın verdiği para aslında çöp"

Tahmin edeceğiniz üzre bankanın fiziki dolar satışı yok, sadece cüzi kurdan alışı var.
    Satışı olsaydı herkes bankadan 800'den alıp kara borsada 16.500'den bozarak zengin olurdu.
    Daha doğrusu kara borsa diye bişey olmazdı.

Şimdi burada "venezuela bankaları dolara el koymamış" demek mantıklı mıdır siz karar verin.

Önemli not:
    Yazdıklarım sadece venezuelanın kıytırık bankalarıyla ilgilidir. Sapasağlam Türk bankacılık sistemiyle zerre alakası yoktur.
    Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •