[emoji122] [emoji122]
SM-N910H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[emoji122] [emoji122]
SM-N910H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günlük kapanış bazlı 95926 üzerinde kalmayı başardığı sürece kırmızı elips içinde Chikou-Span bulutun üst sınırı (Senkou-Span B ) 97347 rakamına dokunmak isteyecektir. 95926 altında kapanışlarda aşağı gitme isteği kuvvetlenir. 92731 de destek bulmaya çalışır... 88764 te ki boşluk bir şekilde kapatılacak...
____|| @cizgilereitaat ||____ ( Hunharca teknik analiz )...
Duhul : 2004 ...
... Ben bitti demeden bitmez ... CR7 ...![]()
Yahu bu kâğıdın tek speği hisse03 nam kullanıcıydı, o da bu sayfadan kaybolalı epey oldu. Başka bir nikle burada olsa tanırdım onu üslubundan.
PGSUS, benim borsaya adım attığım ilk kâğıt. 10.000 aldım, 22 ay bekledim, satıp çıktım. Onelle de kelebekx de hatırlar.
geçende tekrar döndüm. 27.20'den, 24,98'den, 24'70'ten aldım bir miktar. Eskisinin yarısı bile olmadı henüz.
Bu kâğıdın tuhaf bir huyu var. Ağır abi... Endex kırmızıyken yeşil yanar. Sanırsınız ki endex yeşile dönse bizimki daha da çıkacak. Öyle olmaz. Endex yeşile döndüğünde bu biraz aşağı gelir. Endex olumlu ama bende iş yok demeye getirir.
Ama karar verdiğinde iyi topuklar. Bir ayda bir senenin uyuzluğunu üzerinden atar.
Asıl mesele nerede ineceğinizdir. Bütün mesele bu. ben bu sefer tedbirliyim. Alt kademeden aldıklarımı, üst kademeden aldığım fiyatlara geldiğinde satacağım. Düşerse bir daha alacağım. Çıkarsa yukarıdan aldıklarımla yetineceğim.
Kalın sağlıcakla...
Kaçmak da neymiş sayın onelle? Ben buraya geldiğimde sen buralarda yoktun. Sen çok sonradan geldin buraya. Zaten geldiğinde de pegasus hızlı yükseliş trendiydeydi. Senin yaptığın sadece onun hareketlerine kendi çizgilerini uydurmaktı. Sonra baktık ki ortaya tezgah açmışsın, malın iyisi burada diyip bağırıp duruyorsun. Senet 38 sonrası 33'lere sonrası da da 23 lere kadar düştüğünde tası tarağı toplayıp sayfanı da kapatıp toz duman oldun. Sayfada adınla sana soru soranlara bile cevap yazamıyordun. Unuttun mu? İnsanda biraz yüz olur kardeşim. Daha geçen 30'lardayken, sonra 28'lerdeyken tezgahı gene açıp pazarlama faaliyetlerine başladın. Senin aklına uyup da oralardan alanlar olduysa şu an külliyen zarardalar. Paylaşımın sonuna tavsiye değildir yazmak yaptığın yoğun yönlendirmeyi gizlemez. Yarın bu senet yüzde 3-5 yükselse hemen zafer çığlıkları atarsın. Ama bu senet 35'i geçmeden bence senin konuşma hakkın yok.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...90#post2192890
Bak bu senin yazın maliyetinin 21 olduğunu söylemişin , sonra başka bir vakit 30 bin zarardayım demişin , bi yerde eşin dolar al demiş senin almasına izin vermediği Pegasus tan almışın çok büyük zararın varmış. Uzun vadeli olduğunu yazmışın. Kılıktan kılığa girmişin ben anlamdım. Bunlar senin hep eski yazın. Mayıs ayında 21 maliyetle hiç satmam demişin. Ama ütülmüş ezik yatırımcı rolündesin. 1.5 yıldır derinlikli takip ederim ifaden var. Çok tuhafsın
Yazdıkların - yanlış anladıkların dışında- doğrudur kardeşim. Yaklaşık 21-22 civarında maliyetim var. Kağıt 38 olduğunda satmadım. İndi çıktı 37 oldu gene satmadım. Sonra seçim kararıyla birlikte indi 22 falan oldu gene satmadım. Zarar yaklaşık 180 milyar oldu. Senin dediğin 30 milyar zarar o yazdığım dönemdeki yüzde 10'luk bir kardan zarar miktarıdır. Yoksa totalde çok şükür bir zararım yok. İnşallah Allah sizlere hayırlısıyla kat kat daha fazlasını verir. Bu arada derinlikli borsayı an itibariyle 2,5 yıldır izlediğim anca olmuştur. O zaman yazdığım da doğruydu. Kısaca anlattığım fiyat hareketleri karşısında Ütülmüş ezik yatırımcı ifadesi doğrusu beni pek rahatsız etmedi. Ben Allah'tan paranın da hayırlısını isteyenlerdenim. Belki de bu şekildeki Ütülmüş ezik olmak benim için daha hayırlıdır. Öyleyse başüstüne.
____|| @cizgilereitaat ||____ ( Hunharca teknik analiz )...
Duhul : 2004 ...
... Ben bitti demeden bitmez ... CR7 ...![]()
Yer İmleri