Sayfa 214/954 İlkİlk ... 114164204212213214215216224264314714 ... SonSon
Arama sonucu : 7625 madde; 1,705 - 1,712 arası.

Konu: TSKB - T. Sınai Kalkınma Bankası

1. Düşüş formasyonundan çıkış formasyonuna giriş sürecinin sonlandğı düşüncesinin oluşumunun düşünüldüğü farzedilerek hissede oluşan 0.85 ve 0.86 direnjlerinin kısa bir süre daha geçilemiyecekleri hissine kapılığım doğrudur. Bu nedenle, bankacılık endexinin iki gündür çıkışta olması bile tskb hisde fiyatının ,20 günlük hareketli ortalaması olan 0.83 üstünde tutunamaması nedeni ile, düzeltmenin 0.78 destek seviyesine kadar süreceğini düşünüyorum. Buradan gelebilecek bir tepki hissenin geleceği konusunda yön belirleyici olacaktır.

2.  Alıntı Originally Posted by Abdülselamtaktak Yazıyı Oku
    Düşüş formasyonundan çıkış formasyonuna giriş sürecinin sonlandğı düşüncesinin oluşumunun düşünüldüğü farzedilerek hissede oluşan 0.85 ve 0.86 direnjlerinin kısa bir süre daha geçilemiyecekleri hissine kapılığım doğrudur. Bu nedenle, bankacılık endexinin iki gündür çıkışta olması bile tskb hisde fiyatının ,20 günlük hareketli ortalaması olan 0.83 üstünde tutunamaması nedeni ile, düzeltmenin 0.78 destek seviyesine kadar süreceğini düşünüyorum. Buradan gelebilecek bir tepki hissenin geleceği konusunda yön belirleyici olacaktır.
    Bundan speğin haberi var mı? )
    Sesli düşünüyorum. Herkesin kararı kendine.
    Veren de alan da O'dur.

3. Citi nin satisi bitmeden bu hisseye rahat yok hissesi olan da rahat olsun dolar 3'5 tl iken 1000 dolara 2000 lot tskb alan bu gun 1000 dolara 9 bin lot aliniyor sonuc zararina hissenizi vermeyin

4.  Alıntı Originally Posted by Mete07ant Yazıyı Oku
    Citi nin satisi bitmeden bu hisseye rahat yok hissesi olan da rahat olsun dolar 3'5 tl iken 1000 dolara 2000 lot tskb alan bu gun 1000 dolara 9 bin lot aliniyor sonuc zararina hissenizi vermeyin
    Hemşerime katılıyorum.
    Ama bu speğin ********liğini kabul edelim.
    Alçakça hareket ediyor.
    Sesli düşünüyorum. Herkesin kararı kendine.
    Veren de alan da O'dur.

5. Bir hisse sürekli satış yiyerek nasıl tavan oluyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. Sağ cep sol cep

CLT-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Her hangi bir yatırım tavsıyesı değildir.. sesli düşünmemin klavye ye dokulmus halıdır.. Yalnız benı bağlar..

7. Sağ cep sol cep

CLT-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Her hangi bir yatırım tavsıyesı değildir.. sesli düşünmemin klavye ye dokulmus halıdır.. Yalnız benı bağlar..

8. Spek işini biliyor 72 den 97 ye kadar TEB den mal aldı ve tahtada söz sahibi oldu yaklaşık 100 milyon lot sonra TEB den aldığı malları kendine Oyak garanti gibi kurumlara bastı bu arada çıkışta vermeyenler de vermeye başladı sonra vbts ye soktu işini günlükcğler bozmasın diye şimdi malları toplayıpyukarı hareketine başlayacaktır en kısa zaman da

Sayfa 214/954 İlkİlk ... 114164204212213214215216224264314714 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •