Sayfa 349/809 İlkİlk ... 249299339347348349350351359399449 ... SonSon
Arama sonucu : 6472 madde; 2,785 - 2,792 arası.

Konu: KORDS - Kordsa Global

1.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    26 kapanis sık olur.
    huyudur böyle günlerde dipten kapatırmı diyorsun gerçi akşam pazarı yaptım ben 7 kademe ama

2.  Alıntı Originally Posted by freedım Yazıyı Oku
    huyudur böyle günlerde dipten kapatırmı diyorsun gerçi akşam pazarı yaptım ben 7 kademe ama
    Hmm durumuyorsunuz yani bu da iyi.. ytd.

3. Tek lot vermedim 27 4 tane aldım 34 verdim 😀

4.  Alıntı Originally Posted by freedım Yazıyı Oku
    Tek lot vermedim 27 4 tane aldım 34 verdim 😀
    Zor ve ince hesaplar. Yıllardir her ay düzenli aldığım hisselerden biri belli bir fiyata kadar tabi. Eğer çift haneler de kalıcılığı olursa temettü25 de kalabilmesi içinde vereceği oranda önemli olacak. Ayrıca bu enflasyonda daha bir önemli olsa gerek.

5. Hakkı hc durumlar nedir var mı temettü tahminin tavsiye olmadan.
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Hakkı hc durumlar nedir var mı temettü tahminin tavsiye olmadan.
    Kardan dolayı geçen seneden nominal olarak yüksek ama borçlanmalar nedeniyle oransal olarak düşük bir temettü bekliyorum sn. spenc. Şirket için olumsuz bazı durumlar var eur/usd kurundaki düşüş ve petrol fiyatlarındaki yükseliş gibi fakat bu seviyelerde önemsenecek şeyler değil. Geri kalan her şey daha önce bahsettiğim gibi bence..
    Yazdıklarım tamamen kişisel görüşlerim olup yatırım tavsiyesi değildir.

7. Bu arada ben dün hisselerimi satıp malum bankayı aldım, umarım aranıza daha güçlü bir şekilde geri döneceğim..
    Yazdıklarım tamamen kişisel görüşlerim olup yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by hakkıakgün Yazıyı Oku
    Bu arada ben dün hisselerimi satıp malum bankayı aldım, umarım aranıza daha güçlü bir şekilde geri döneceğim..
    Vay be sırayla gidiyor herkes. Bak tahtaci sen ne yaptın dedik sana ağır ağır çık basamakları diye. Malum bankaya girmeyen kalmadı sanırım. Yolunuz açık olsun sizinde.saygılar

Sayfa 349/809 İlkİlk ... 249299339347348349350351359399449 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •