Sayfa 639/969 İlkİlk ... 139539589629637638639640641649689739 ... SonSon
Arama sonucu : 7748 madde; 5,105 - 5,112 arası.

Konu: ISGSY - İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı

1. resim nasıl yükleniyor bilgi verirseniz alıcı satıcıyı yükleyebilirim

2. 2013 yılından beri bu mendebur hissede bekliyorum. Maliyet 1.89 Kendimi sabırlı bilirdim ama vallahide billahide sıkmaya başladı.
    Bir şirkete bakarken tiksineceğim aklıma gelmezdi ama isgsy'ye bugün bakınca midem bulanmaya başladı. Şirketi yönetenlerden ve şirketin kendisinden iğreniyorum.

Patronlar ikiz kulelerde gününü gün ederken 5 yılda benim paramı hiç hetti. İş grubunun yüz karası. Hakkım bunlara haram olsun.

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Girisim sermayesi sirketlerinde kar veya zarar gercek anlamda cikis oldugunda ortaya cikar onun disinda 500 tl kar yada 35 tl zarar anlansiz aciklar ....sahsen en az 6 cikis gormek icin burdayim ......0.77 ci bile bikti gitti ....hisse alirken sararken iyice arastirmadan asla hisse almamisimdir ...kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir .....pazardan dometes alirken bile soyle 360 derece etrafina bakiniyor insan .......bu arada dometes 2013 yilinda 50 kurustu pazarda simdi dometes 5 tl pazarda markette 7 tl ... bu da ilginc .....dometes fiyati 10 katina cikmis isgsy fiyati 2013 e gore nerdeyse yariya dusmus ......

4. https://www.sanalmarket.com.tr/domat...EaAmD_EALw_wcB
    Dometes fiyat linkini koyayim dedim isgsy ye gerek yok dip not olarak kalsin

5.  Alıntı Originally Posted by Noname34 Yazıyı Oku
    Girisim sermayesi sirketlerinde kar veya zarar gercek anlamda cikis oldugunda ortaya cikar onun disinda 500 tl kar yada 35 tl zarar anlansiz aciklar ....sahsen en az 6 cikis gormek icin burdayim ......0.77 ci bile bikti gitti ....hisse alirken sararken iyice arastirmadan asla hisse almamisimdir ...kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir .....pazardan dometes alirken bile soyle 360 derece etrafina bakiniyor insan .......bu arada dometes 2013 yilinda 50 kurustu pazarda simdi dometes 5 tl pazarda markette 7 tl ... bu da ilginc .....dometes fiyati 10 katina cikmis isgsy fiyati 2013 e gore nerdeyse yariya dusmus ......
    Sn Noname34 2013 yılında isgsy hissesini almadan evvel;

1. Son 10 yıllık geçmişini,
    2. Dağıttığı temettüleri,
    3. Ortalama giriş çıkış sürelerini,
    4. Fiyatının ucuz olduğu,
    5. Firmanın ve bağlı olduğu iş grubunu detaylı araştırıp şirkete ortak olmaya karar verdim.

Ama ne hikmetse yönetim ve çalışanlar sinerjilerini kaybedip 6 yıldır şirket satamadılar. İşte bunu 2013 yılında ön göremedim.

Yanlış anlamayın, merakımdan soruyorum. Siz bu şirket hakkında nasıl bir araştırma yapıp ta ortak olmaya karar verdiniz?

6. www.isgirisim.com.tr. Buradan arastirmalarimi yaptım....

www.nevotek.com
    www.radore.com
    www.sportive.com
    www.tatilbudur.com

www.numnum.com.tr
    www.miklarestaurant.com
    www.kronotrop.com.tr
    www.trattoriaenzo.com.tr
    www.terrakitchen.com.tr

www.ortopro.com

Ortak olunan şirketlere baktım web sayfalarından sonra isgsy nin piyasa değerine baktım (17 milyon dolardı )... İsgsy elimde bir miktar dolar vardı isgsy ile takas yaptım .... Yukarıdaki şirketlere 75 milyon dolar civarı yatırım yaptığını gördüm özellikle ilk 4 unu beğendim e ticaret ve yazılım alanında olduğundan kısmet deyip ortak oldum ...e ticaret ve yazılımın dünyada ve Türkiye'de büyüdüğünü gördüm .umarım burada 5 10 yıl bekleyen yatırımcılarin da yolları açık olur kısmetleri açık olur .....kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir .....

7. 5 yıldır bekleyenlerin kısmeti açılmadı. Bizde yıllardır bu iştiraklerin satılmasını bekliyoruz...

8.  Alıntı Originally Posted by Kral 35 Yazıyı Oku
    5 yıldır bekleyenlerin kısmeti açılmadı. Bizde yıllardır bu iştiraklerin satılmasını bekliyoruz...

Havlu atmak için gelmedim ilk raundda ....sonuna kadar oynarım huyumdur ..kafama koydum mu yaparım...6 tane maç görmek istiyorum biletimi aldım ringin yakınına oturdum arada ringe çıkıp bir iki kroşe atarım antreman mahiyetinde .....başka ringlerde de maçlar var isteyen istediği ringe bilet alabilir...
    Boks tehlikeli bir spordur iyi bir dovuscuyle maç yapmanın tek şartı iyi bir dövüşçü olmak ve cesur olmaktır biraz da deli ....kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

Sayfa 639/969 İlkİlk ... 139539589629637638639640641649689739 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •