Selam. 6 senelik birlikteliğimize son verdik
Malesef şirket kötü yönetiliyor. Rakipler arttı önlem alınamıyor. Satışlar düşüyor düşüyor düşüyor. Şirket senetlerine sahip çıkmıyor. Güzel günlerdi kar stabil temettü stabildi ancak 80 den buralara kadar düşmesi normal değil. Devletimiz zaten sagolsun herşeyin ithaline alışmış. Çiftçi kan ağlıyor. Gelipte bizden traktör mraktör almaz. Kalanlara bol şans. Zararda olanlar tez zamanda zararlarını çıkartır umarım. Ben zarar ettim. Özellikle 3 son sene anaparayı bile koruyamadı. Cepten yedirdi temettüyü sağolsun. İyi akşamlar.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
2000 lot çıkışla tüm kademeler yerle bir oluyor ...
kırmızı çerçeve içine aldığınız , satış emirleri 2064 lot satışa konulmuş , çıkış olmuş , sn.Exmarine![]()
Arkadaşlar ne desek boş ,, sabır sabır ,, çok şey söylenicek de , demiyeyim ,, daha önce çok bahsettim , bahsettik ,hayırlısı olur inşallah
Faizler düşmediği sürece borsadan birşey beklemesin.%50 yıllık faizle hiç bir çiftçi kredi çekip aletlerini yenilemez.Zamam ne getirir bilinmez ama 90 lı yıllara geri döndük.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sezen in bi şarksıı var, ne yapsan olmuyor gözüm diye başlar, devamında;
Kendini seçemiyorsun
Bırakıp kaçamıyorsun
Yazmadığın bir hikayede
Uzun yada kısa vadede
Az biraz keşfediyorsun
Öteki olabilmeyi
Yerine koyabilmeyi
Geride durabilmeyi öğreniyorsun.
sabrediyorum,iyi malı ucuza kapatma derdinde.
..ke ..ke çıkacak.Şimdilik kendi başına eğleniyor,eğlensin bakalım.
şu an ayaklarımız boka batmış vaziyette çabalayıp duruyoruz....ama onlar gırtlaklarına kadar battıklarının frkında değillermi...bu hisse 30usd görmüş şu an 7usd ......zararın boyutu ortada .....bekliyorum bekliyeceğim.......
dikkat ettinizmi ?, Traktörde >> Oyak , Ak , Vakıf bazen iş Yat. , alt yapısı olmayan yalan dolan haberlerle fiyatı etkilemeye çalışılıyor , bu kurumlarda yüklü lotu olanların !!!,,,
ve hisse fiyatını yönlendiren vatandaşın tezgahları !!!
örnk : TürkTraktörde Eylül 2018 de yurt içi satışlar % 15 oranında arttı 525 adetten 606 adete yükseldi ,
yurt dışı satışlarda 1211 adetten 1500 adet’e çıktı ,
ortam olumlu iken
bu belirttiğim kurumlar , tam tersi hareket edip , sizlerde bakınız 4.10.2018 sabah 9:52 kap haberi tarihli 3 dalkavuk kurum haberleri zincir gibi dizdiler ama verdikleri haber baştan sona yalan dolan , içeriği bi okuyunuz , olumlu ortamı olumsuza çevirme gayretindeler , özellikle yurt içi satışlarda gerileme var diyor , yahu artış var artışşş ,, lütfen sizde okuyun ,,
sadece bu tarihteki haberde değil , şimdiye kadarki yıllardır Ttrakta arka plandaki bu kurumlardan alıntı kap haberlerinin neredeyse tamamı alt yapısı olmadan . yalan dolan ,, sunuluyor ,,sürekli x kişilere hizmet ediliyor...
tezgahı acaip kurmuşlar ,, patron olan bitenleri görse !, >> gerçi mirasyedilerde , baba parası olup , emek vermeden hazıra kondukları için , ellerindekinin kıymetini bilmiyorlar ,, şirketlerde ona buna meze oluyor,,,
arkadaşlar lütfen dikkatli olun , her habere inanmayın ,,,
yarın Rahibe Brunson bakalım napcak ,,
TürkTraktör de olması gereken fiyatı belirleyen vatandaş !! hissede yüklü lotu olanların alayı şerbetli ,, çaban boşa .
2019 - 2020 yıllar hurda teşviki ,, Tarım Bakanı Pakdemirli bakalım nolcak , belki daha erken hareket görülebilirmi ,,
süprizleri karşılamak için her koşulda hissede olmak şart ....![]()
Geçen yılla mukayese edilecek olursa iç pazarda %45 civarında satışlar azalmış. Hatta Temmuz ayı ve sonrası iç pazarda satışlar %75 civarında gerilemiş. Buna mukabil ihracat %11artmış.
Toplamda satışların düşmesi bilançoya kötü yansıyacaktır. Fakat artan kurlar sonucu ihracattan gelecek olan gelir bunu bir nebze hafifletecektir.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri