Sayfa 749/1030 İlkİlk ... 249649699739747748749750751759799849 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 5,985 - 5,992 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by bonocu78 Yazıyı Oku
    O yurtdışı için geçerli.Üstatlardan biri özelden cevapladı,sağolsun...
    Biz de bileydik ücret alıyor mu yurt içine swift yapıldığında? Örnek aktiften icbc ye transfer edeceğiz varsa ücreti ne kadar?

Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

2. Arkadaşlar paramı günlük değerlendirmek istiyorum.Çünkü ne zaman lazım olacağı belli değil. Kendi bankamın sitesinde şöyle bişey buldum. Sizce oran nasıl?

3.  Alıntı Originally Posted by thunder Yazıyı Oku
    Arkadaşlar paramı günlük değerlendirmek istiyorum.Çünkü ne zaman lazım olacağı belli değil. Kendi bankamın sitesinde şöyle bişey buldum. Sizce oran nasıl?

Burganbank'la çalışmadıysan şu an %26 onu tercih edebilirsin günlükte.

4. Yok mu davayı izleyen aramızda, haberler ne durumda ?? Sürekli yukarı fiyatlaması doların hoşuma gitmiyor.

5.  Alıntı Originally Posted by MobilMedya Yazıyı Oku
    Yok mu davayı izleyen aramızda, haberler ne durumda ?? Sürekli yukarı fiyatlaması doların hoşuma gitmiyor.
    tahminim bırakmazlar. Yoksa hukuk devleti kavramı guguk devleti olur.

6.  Alıntı Originally Posted by thunder Yazıyı Oku
    tahminim bırakmazlar. Yoksa hukuk devleti kavramı guguk devleti olur.
    Hiçbirimiz zaten salıverdik bitti gitti gibi bir şey beklemiyor. İyi hazırlanmış bir senaryo sonrasında bırakılmasını bekliyoruz. Tabi ki ülke menfaatleri burada ön planda tutulacaktır. Sonucunda öyle de böyle de bu adamı ülkesine iade edecekler. Artık hakikaten o kadar sıkıldım ki bu rahip muhabbetinden gitsin de nasıl gidiyorsa gitsin dedirtiyor insana.

7. İçeriden kesin haber sızıyor dışarıya, galiba bu treni de kaçırdık.

8. merkezin faiz artırımı bugüne kadar dolar kuru ile alakasız yapıldı bu yüzden dolar kuru düşüyor diyerek faiz artışı yapmaz demek yanlış olur

Sayfa 749/1030 İlkİlk ... 249649699739747748749750751759799849 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •