Aradan 3 sene geçti daha maliyetine bile gelmedi ? Yaygara koparanlar manipülasyon var diyenler hisse c gurubuna girdi paraşütsüz 89 kuruşa kadar indi...o zaman nerede ne yapıyordunuz ? Ayıp 3 oldu daha maliyetine gelmedi ! Bizde küçük yatirimciyiz....ayip yaptığınız ! Hele 3 senede çok şey değişti sirket tek yönetimle yönetiliyor bilançosunda düzelmeler çok aşikar bilancoyu okuyan bakan var mi? 4 günde yukseldi 3 senenin biriktirdiği aci olmasın mi ? Sabah tavan da olsa tabanda olsa yine malda kalacaz borsa pazertesi ne olur ona yansirmi göreceğiz ....hayırlısı olsun.....
Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz
Neyse arkadaslar be kimseye cvp yazmiyorum isteyen istedigini yazsin yapsin ben ogrendigimi yazdim tabiki burda yazilanlarin guvenirliligi herzaman tartisilir karar sizlerin
Arkaniza yaslanin bakin kağıda kalacak adam zaten kalir satacak adam satar hissede manipülatif haeeket yok kurumlar bir gun önce seker aldi dun satti dun tacirler aldi bu gun ne yapar bakacağız acilsta 2 gun once 3 dakikada tavan yapti dun 20 dakikada tavan yapti neyin manipülatif hareketi tavanda 90 bin lotla oyle bir şey olsa adamlar satar satar alir dun mesala dgkml is tavan yaptirdi sonra tavandan msli bosaltti gitti 3~4 defa tavan çözdü buna denir manipülatif hareket rahat olun gun ici izleyin
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisseye yeni giren de yok yazan 2~3 kisiyiz
2,85 te devreyi kestiler
Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz
2,72 vedalastim takipteyim tacirler satiyor dun aldiklarini is ve ak 2,78 ort ile alista
Yer İmleri