Originally Posted by betterking Şimdi bütün bu olanlara rağmen USD 5.8'in altını görmezse bakalım artık kimi altın tepside sunacaksınız da döviz fiyatlarını "dengeleyeceksiniz" göreceğiz. Sahi elimizde başka ajan & rahip vs. kaldı mı acaba? bronsonu alıp yeniden içeri atacaz.
Evet şimdi kaldık kendi gerçeklerimizle YTD
Originally Posted by rxpu Birde şimdi, ben Türkiye'yi seviyorum burada kalıp Türkiye'ye hizmet etmek istiyorum falan der mi? Rahip bize dava açmasın [emoji16][emoji16] MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by ayhan53 yaşasın adalet ülkede adalet olduğuna bir kez daha inandım geroge w. busch mu dedi bunu
Originally Posted by vivatrader Acayip şaşırdık yaa. Hiç beklemiyorduk böyle bir kararı Ülkemizde gerçekten yargı bağımsızmış anladık, reis o kadar atıp tutuyordu halbuki
Originally Posted by rxpu Adli kontrol kaldırıldı. 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası verildi. Yattığı süre göz önüne alınarak serbest bırakıldı.
Originally Posted by human01 Rahip bize dava açmasın [emoji16][emoji16] MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Tazminat durumu oluşması zor, zira yattığı süreden fazla ceza aldı. Ceza almadan beraat etseydi tazminat hakkı doğabilirdi. Ama dur bakalım Türkiye'de kalacak mı? Yoksa Amerika'ya gidecek mi?
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin https://twitter.com/r_x_p_u
e hani 5,70 lere düşüyordu.. 5,90 oldu. yanlış adamı mı bıraktılar ne.
Forum Rules
Yer İmleri