Çakirkaptanda bir yorum beklemekteyim.
Çakirkaptanda bir yorum beklemekteyim.
Arkadaşlar bilgisi olan yok mu ya,kanun isi tamam mi sadece başkanın onayinimi bekliyor.son durum nedir?
Kanun çikti baskan imzasi sonrasi resmi gazwte...prosedur yani
sadece tepki ama nereye kadar zirve olmaz neden mi çünkü düşerken hacimsiz düştü mal toplamadı yıllardır bekletilen lotlar satıldı
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'
kanun kesin çıktıysa tamamen biri ilk 5 maddesi çıktı demişti.sanki bir kaç maddesi daha var gibi geldi bana.
eger kanun işi tamamen çıktı onayı sonrasında resmi gzetede yayınlanması bekleniyorsa çok güzel.
çünkü, burda resmi prosedürü en iyi bilen tufan77 nicki arkadaş.Tufan beyin mesajları çok önemli bir kaç defa çok dikkatli okudum.
resmi gazeteden sonra sıra banka sözleşmesinin tadıl edilmesi ve ardından sermaye artışının yapılması. sıra sermaye artışına geliyor demek oluyor bu.
benim takip ettiğim hisseyle ilgili 2 olay var.
biri beklentilerin gerçekleşmesine kadar hisseyle ilgili spekülatif hareketler tavanlar, tabanlar birbirini kovalıyacak.
bu olayıda en iyi bilen ÇAKIRKAPTAN nickli arkadaş
diğer olay kalkınma bankasının SÜPER BANKA olma sürecinin yasal süreci.
bunuda en iyi bilen TUFAN77 nickli arkadaş.
ben Tufan beyin söylediklerini yapıyorum. hisseyi aldım kenara çekildim. tavan olmuş tban olmuş heyacan üzüntü sevinç yapsada işlem yapmadan bekliyorum.
Tufan bey, yılbaşından önce sermaye artışı ki en az 10 katı olabilir diyor. ben de bunu bekliyorum
sanırım, resmi gazetede yayınlanmasından sonra güzel haberler gelmeye başlıyacak.
10-15 gün içinde chp iş bankasının devri meclise gelecek
bu haber zaten hisseyi geri yukarı taşır diye düşünüyorum.
hisseyi fazla düşüremezler çünkü bu sefer kağıda başka oyuncularda girer ve spek kontrolu kaybeden yeni oyuncularla ugraşmak zorunda kalır.
beklentiler çok fazla ondan bu hisse tekrar yukarı basacak bence.bekleyip görecez. YTD.
ptesi veya salı hisseyi geri brut takasa sokarlar gibi geliyor.
KAP haberini takip edeli arkadaşlar.
hissenin tavan taban gibi spekülatif hareketi bu brut takas haberine bağlı.
Yer İmleri