Sayfa 109/463 İlkİlk ... 95999107108109110111119159209 ... SonSon
Arama sonucu : 3702 madde; 865 - 872 arası.

Konu: KLNMA - T. Kalkınma Bankası

1. Son iclem gunu tahtada tabanda 1.694.868 lot satis var ve emir sayisi : 4345
    Diyelimki bu 4325 tane emir 4345 tane yatirimciya ait , bu durumda 1694868 / 4345 = 390 lot eder,
    bu durumda her bir yatirimci 390 lot satis koymus demektir(bir kismida mal sahibine aittir tabiki). 390 lot 32 TL den 13000 TL gibi bir rakam gelir ki bu rakamda riske edilecek kadar kucuk bir deger, eger boyle ise kucuk yatirimci bu kadar parasini riske edip girmis ve bu mali yukari giderken biryerlerden almis kimisi yukaridan kimisi asagidan... Bu gibi yukselislerde mal sahibi kucuk yatirimciyi kuyruk gibi arkasina alip goturerek para kazaniyor, bu bahsedile 4 bin kisi 55 milyon TL buyukluk olustabiliyor demeki, bu ciddi olarak buyuk bir para...
    mal sahibi yukari cikarken malini satiyor fakat asagi inerken kucuk yatirimcinin tabanlarini izliyor demektir. YTD

2. en kısa vadede takip edeceğimiz 2 haber

- brut takasa tekrar girip girmeyeceği - tavan taban hareketini etkiliyor --- kap haberini takip edelim

-kanun çıktıysa bugun yarın başkan onaylar, ptesi resmi gazetede yayınlanır--- bu 1.beklentinin gerçekleşmesi demek

2.beklenti - chp nin hisse devri kanun teklifinin meclise gelmesi

3.beklenti - banka sözleşmesinin tadil edilmesi-- sermaye artışı

4.beklenti - kalkına bankası altında kalkınma fonlarının kurulması

5.beklenti - varlık fonu, işsizlik fonu gibi fonların kalkınma alt fonlarında toplanması
    varlık fonunda neler var neler, koza,kozal,ipek, istikbal v.b bir sürü büyük şirket var diye biliyorum, yanılıyor olabilirim)

6.beklenti - katardan gelecek 15 milyar dolar

7.beklenti - kuveytten gelecek .... milyar dolar

8.beklenti - çinden gelecek .... milyar dolar

inşallah herşey umdugumuz ve beklentilerimiz doğrultusunda gerçekleşir.

TABİİİİİİ BUNLARIN HEPSİ AMA HEPSİ BİR OLAYA BAKIYOR , O OLAY NET DEĞİL HENÜZ !

bunların hepsi şahsi düşüncelerim ve beklentilerim asla YTD.
    Son düzenleme : Patent Vekili; 13-10-2018 saat: 12:56.

3.  Alıntı Originally Posted by Patent Vekili Yazıyı Oku
    en kısa vadede takip edeceğimiz 2 haber

- brut takasa tekrar girip girmeyeceği - tavan taban hareketini etkiliyor --- kap haberini takip edelim

-kanun çıktıysa bugun yarın başkan onaylar, ptesi resmi gazetede yayınlanır--- bu 1.beklentinin gerçekleşmesi demek

2.beklenti - chp nin hisse devri kanun teklifinin meclise gelmesi

3.beklenti - banka sözleşmesinin tadil edilmesi-- sermaye artışı

4.beklenti - kalkına bankası altında kalkınma fonlarının kurulması

5.beklenti - varlık fonu, işsizlik fonu gibi fonların kalkınma alt fonlarında toplanması
    varlık fonunda neler var neler, koza,kozal,ipek, istikbal v.b bir sürü büyük şirket var diye biliyorum, yanılıyor olabilirim)

6.beklenti - katardan gelecek 15 milyar dolar

7.beklenti - kuveytten gelecek .... milyar dolar

8.beklenti - çinden gelecek .... milyar dolar

inşallah herşey umdugumuz ve beklentilerimiz doğrultusunda gerçekleşir.

TABİİİİİİ BUNLARIN HEPSİ AMA HEPSİ BİR OLAYA BAKIYOR , O OLAY NET DEĞİL HENÜZ !

bunların hepsi şahsi düşüncelerim ve beklentilerim asla YTD.
    2.beklenti için adım atıldı galiba?

4. İş hisselerinin Hazineye devrinin Klnma ile alakasını kuramadım. Kurabilen varsa açıklayabilir mi. Tşk.

5. İs bankasinin ilgili paylarinin devri, klnma ile ilgisi oldugunu sanmiyorum.İş bankasinin iştirakleri incelendiginde bir çok sanayi ve finans kurumunun ( cam,tskb,isfin,soda...) yonetiminde soz sahibi olmak istedigini anliyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by tek kurşun Yazıyı Oku
    İş hisselerinin Hazineye devrinin Klnma ile alakasını kuramadım. Kurabilen varsa açıklayabilir mi. Tşk.
    http://www.kalkinma.com.tr/ortaklik-yapisi.aspx

7. Bu arada tskb gözden kaçmiyor değil.vakif ve is bank ortakligi mevcut.İs bankasi mevcut plan devreye alindiginda birleşme olabilir ? Bunu çakir ve tufan beyler yanitlayabilir.

8.  Alıntı Originally Posted by TarkanTatlitug Yazıyı Oku
    Yani klnma hazinenin onu biliyorum. İş bankaaınsaki chp payı hazineye devrediliyor Klnma ya değil.

Sayfa 109/463 İlkİlk ... 95999107108109110111119159209 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •