Sayfa 235/952 İlkİlk ... 135185225233234235236237245285335735 ... SonSon
Arama sonucu : 7616 madde; 1,873 - 1,880 arası.

Konu: TSKB - T. Sınai Kalkınma Bankası

  1. Günlükçüler girdi, çıktı.
    Sıra şimdi teknikçilerde.
    Uzun vadeciler zaten hep burada
    Sesli düşünüyorum. Herkesin kararı kendine.
    Veren de alan da O'dur.

  2. Cumhurbaskanı erdogan , kayserıde ıs bankasındakı chp hısselerının devrını meclıse getırecegız dedı . Tv ler de bunu son dakıka olarak verdı. Bu durum tskb hısselerı ıcın olumlumu arkadaslar. Onceden bununla ılgılı haber cıktıgında tskb ertesı gun hep pırımlı actı . Busefer durum cıddı gıbı . Olumlumu sızce ... Ytd .

  3.  Alıntı Originally Posted by mesutss Yazıyı Oku
    Cumhurbaskanı erdogan , kayserıde ıs bankasındakı chp hısselerının devrını meclıse getırecegız dedı . Tv ler de bunu son dakıka olarak verdı. Bu durum tskb hısselerı ıcın olumlumu arkadaslar. Onceden bununla ılgılı haber cıktıgında tskb ertesı gun hep pırımlı actı . Busefer durum cıddı gıbı . Olumlumu sızce ... Ytd .
    Nasıl olumlu olmaz ki devlet gibi ortağınız oluyor yarin o devlet tskb deki hisselerede talib olur.. işte ozaman süper olur

    SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

  4.  Alıntı Originally Posted by dandanakan.. Yazıyı Oku
    Nasıl olumlu olmaz ki devlet gibi ortağınız oluyor yarin o devlet tskb deki hisselerede talib olur.. işte ozaman süper olur

    SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Dogru devleti halkbankda gorduk ne islere soktular bankayi. Is grubunuda carcur ederler

    SM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

  5.  Alıntı Originally Posted by extomorrow Yazıyı Oku
    Ben şahsen Berat Albayrak’ın gözbebeği olan 2 banka olduğu bunlardan birinin klnma diğerinin de tskb olduğunu biliyorum. Hatırlasanız ovp açıklamalarından önce RTE işbankası ile ilgili konuyu gündem yapmıştı. Sonra muhalif kanadın serzenişi ile konu duraklatıldı. Oradaki amacın bu iki kalkınma bankası ile alakalı bir düzenleme ile bunlara yeni bir nefes yön verme olduğunu düşünmüştüm.
    İşbankası konusunda asıl amaç bana göre de chp değil, amaç hakim ortak olabilmek , kamusallaştırmak. İşbankasında hakim ortak devlet olursa neredeyse o ölçüde tskb de devlet teşekkülü olacak. Klnma dan 3,5 kat aktif büyüklüğü ve derecelendirme kuruşlarında kredibilitesi yüksek olan tskb yi kullanmak isteği vardı. O dk frene basıldı ve klnma yı Albayrak lanse etti EYP sunumunda ve meclise geldi. Aynı senaryo olur mu bilemem ama Albayrak’ın bunu çok istediği görülüyor ki RTE bunu tekrar gündeme taşıdı. Özetle ben amacın işbank ve chp değil tskb olduğunu düşünüyorum. Hacmin 110 milyon lot olduğu tahtada aksiyon olduğu aşikar.
    Şu denilebilir, hissede yabancı takası var bu sorun olmaz mı ?
    Evet ilk bakışta sıkıntı gibi görünse de bankanın kredibilitesinin yüksek olması ve iç piyasada dev projeleri destekleyerek büyük katma değer katacak olması öncelik. Aselsan örneğini de verebilirim. Tam bir devlet kurumu niteliğinde ancak içinde çokça da yabancı var. Yani burada asıl olan yönetimde söz sahibi olabilmek. Benim bakış açım bu şekilde.


    Gyo kısmına gelirsek de tskb için tümü kâr olsa zarar olsa ne ki. Çok takılmaya gerek yok, orada da şu olasılık var,
    Tskb katılımın az olmasını istemiş olabilir , ilerideki planları hesaba katıp hisselerin çoğuna sahip olma hevesinde olabilir %29 dışarıda sanıyorum. Tamamını alma düşüncesi olabilir. Geri alım programı gibi baktım ben bir nevi.

    Velhasıl işbankası konusu önemli , ki mhp de destek konusunda okey sanırım.
    Yani bir büyük aksilik olmazsa işbankası yönetimi devlete geçer.
    Bugün iş bankası kurucu hisseleri %30 artı yaptı (işbankası kurucu hisseleri) anlayan anladı bile.


    hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    bakan yaptığı açıklamada EMLAK BANK ve KALKINMA Bankası dedi........ilgisi olsa TSKB derdi..........hayali yazılar yatırımcılara zarar verir.

  6. Halkbank hisselerinin daha doğrusu bist 100 ün çoğunluğu kimin elinde? Devletle ne ilgisi var muhalif kardeş?

  7.  Alıntı Originally Posted by dandanakan.. Yazıyı Oku
    Nasıl olumlu olmaz ki devlet gibi ortağınız oluyor yarin o devlet tskb deki hisselerede talib olur.. işte ozaman süper olur

    SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    % 50 den fazlası İş bankasına ,% 8 fazlası Vakıflara ve kalanı halka açık TSKB nın İş bankasının kontrolünden çıkması ekonomiye ne kazandırır.Bu hali ile devlet istediğini istediği şekilde de kullanabilir....çok ta zor olmaz.

  8. TSKB - T. Sınai Kalkınma Bankası

     Alıntı Originally Posted by firtina55 Yazıyı Oku
    bakan yaptığı açıklamada EMLAK BANK ve KALKINMA Bankası dedi........ilgisi olsa TSKB derdi..........hayali yazılar yatırımcılara zarar verir.
    Konuşmasında Tskb dedi demedim zaten dikkatli okuyalım. İlgisi isteğinin klnma ve tskb olduğunu söyledim. Bunu da bildiğim için yazdım. Ancak dedim ki yazının içinde işbankası konusunda muhalif bir yaklaşımla konu yorulacağı için biraz dinlendirilmeye alındı ama eninde sonunda işbankası yönetimi alarak tskb yönetiminde olacaklardır dedim. Kelimeleri iyi okuyup geneli yorumlamalısınız. Cımbızlamayın içinden.
    Neden Kalkınma bankacılığının gündem olduğu şu dönemde işbankası konusunun gündeme geldiği de bu bahsi destekler niteliktedir bana göre.
    Velev ki değil kamusallaşma ile alakalı bir tasarruf yok ; yine de bu banka ile alakalı bir döneme girildiği aşikar. Çünkü zaman kalkınma zamanı. Ve muadillerine göre de çok ucuz durumda.
    Bir ürünün marka olduğu ortamda bile çakması sahtesi imitasyonu bile çok kâr getirir. O yüzden zaman mevduat bankacılığı değil?, katılım bankacılığı devridir ve bunu da izleyeceğiz inşallah hep birlikte.
    Ben 86 dan elimdekileri verdim dün ancak oynaklığın çok yüksek olmasından dolayı verdim. Bankanın şu an tavan tavan gidecek bir durumu da olmadığına göre bu oynaklıktan yararlanılmalı. Bunlar benim stratejim olduğu için beni bağlar, sadece cevap verme gereksiniminden dolayı yazıyorum.
    Endekste olumlu bir hava hakim aynı şekilde de dolarda da ucuz havası var.. Ancak bunun bu kadar kolay bir gözlemle herkese ekmek yedirmeyeceğini bildiğim için de ; hissede biraz aşağıları ve )6,00 aşağısı) ucuzladı mantığı ile yeni usd alanlara bir ceza kesileceğini o yüzden dolarda 5,60 a hissede de 0,70 lere bir gerilim beklerim.
    O vakit yine hisse alacağım.



    https://twitter.com/extomorrow

Sayfa 235/952 İlkİlk ... 135185225233234235236237245285335735 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •