Sayfa 33/853 İlkİlk ... 2331323334354383133533 ... SonSon
Arama sonucu : 6821 madde; 257 - 264 arası.

Konu: Bana kalırsa.

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    ABD li araba firması FORD, 25 bin işçi çıkaracakmış.?????????

haydaaaaaaa.

Dünya ve ülke Ekonomisini her yıl düzenli takip ediyorsanız, azcıkta kafa yoruyorsanız, bu habere çok şaşırmanız gerekir.

Neden.?

trump başa geçene kadar abd nin ekonomik verileri iyi değildi. Tekrar krize girme ihtimali çok yüksek olarak görülüyordu. Bu seferki kriz çok daha büyük olabilir deniyordu.

trump başa geçince işler değişti. Adam cahil cesareti ile dünyada herkesi tehdit etmeye başladı. Avrupa, Çin, Rusya, Hindistan tehdit ettiği büyük güçler. Ayrıca bi sürü küçük ülke, biz dahil.

En çok etkilenende biziz, şu an dünya para piyasaları kapalı. Cuma akşamı TR para piyasaları açıkken USD 5,93 idi. Bizim piyasa kapandı, avrupa ve abd piyasaları açıkken USD 5,87 ye düştü. Yani ne yapıyorsa, bizim içerdeki şirket ve vatandaş yapıyor kendi milletine. Kendi bulunduğu agacı kesen gerizekalılara dönüştürülmüşüz.
    Her neyse bu konu başka konu. ABD ye geleyim.

Burdamı yazdım başka yerdemi hatırlamıyorum.

ABD ülkesinin gücü tamamen dünyaya hakim medyasından geliyor. Dünyada, yahudi kontrolundeki medya oranı %85 diye açıklanmıştı.

Medyanın şirketlere olan etkisini nasıl anlatayım bilmiyorum. Medya arkanda ise hızla büyürsün, karşındaysa hızla batar yada küçük kalırsın. Medya bu kadar önemli. En yakın örnek, fetullaha bağlı şirketler. Arkalarında akp medyası ve devlet varken 20 yılda ne kadarda hızlı büyüyük, türkiyede en çok kazanan şirketler sıralamasına girdiler. Arkalarında medya ve devlet olmasaydı, rakiplerin karşısında medya ve devlet olmasaydı, hala yerel firmalar olarak ya yaşarlardı ya batarlardı. 20 yılda çok büyüdüler.

%85 medya, tüm dünyada sabah akşam senin şirketlerinin bedava reklamını yapıyorsa, rakiplerinide baltalıyorsa, dünya şirketlerine kısa sürede hakim olursun.

Avrupa, abd, türkiye, rusya ve bazı asya ülkelerinin tüm dev şirketleri yahudilerin elinde. Açıklaması ise uzun hikaye, yöntemleri neler, nasıl ele geçirip nasıl gizli kalabiliyorlar, ayrıca neden gizleniyorlar. Bu bin yıllara dayanan bir yahudi kültürünün sonucu ama bu ayrı konu.

FORD 25 bin kişi çıkaracak.

Trump başa geçtiğinden beri, abd ekonomi verileri hep iyiye gitti. İlginçtir AB ninki ve asya ülkelerininkide iyiye gitti.

O zaman FORD neden işçi çıkarıyor.

İşte bu soru uzmanlık sorusu.

Anlatmasıda uzun ya.!!! zor bir işe girdim, kısaca naıl çıkarım diye düşünüyorum.

Ne anlatmıştım. USD olmasa, abd ülkesi 1 yıl içinde kaosa sürüklenir, iç savaş çıkar ve dünya lideri abd diye bişey kalmaz.

Çünki ABD ÜLKESİ İÇİNDE sanayi diye bişey kalmamış.
    VAR ama çok pahalı üretiyorlar. Dünyada USD kabul gördüğündende bu pahalı şeyleri halkı alabiliyor. Halk alacak parayı nerden buluyor. USD dünyada kabul görüyor ve güçlü abd ordusu abd nin dünyada her türlü kabul görmesini sağlıyor. Bu sebeple ABD merkez bankası ne kadar çok para basarsa bassın, enflasyon yükselimiyor, USD nin değeri düşmüyor. Son 20 yılda, 23 trilyon kadar fazadan, karşılığı olmayan para bastılar.

Bu karşılıksız parayı, dünyanın herhangi bir ülkesi bassa, Rusya yada Türkiye hiç fark etmez, bırak 23 trilyon doları sadece 1 trilyon dolar, bassa, dünyada anında parası pul olur. O para ile ne dünyada nede kendi ülkesi içinde hiç bir şey alamaz haline gelirsin, enflasyon yüzde bine fırlar.

Peki abd de neden olmuyor. ? Tamamen medya ve arkasındaki ordu.
    ABD nin tüm finans, medya, sanayi, silah, petrol, ilaç vb. şirketleri yahudilerin elinde. Tek tek, sahipleri ve listesi bende var, on yılların araştırması. Bzizim ve dünyanın diğer yahudilerininde var. Her neyse...

Para bu kadar bol basılınca, hem halkı tembelleşti, hem obez oldu, hemde aç kalmadı.

Ama denizin sonuna geliyorlar. Rusya ve Çin beraberce ABD ye rakip ordu gücü olabiliyorlar. Rakip çıkıncada, ABD nin uydusu olan ülkeler, ufak ufak arıza çıkarmaya başladılar.(Rusya hakkında şüphelerim var.! Hem Rusyadaki tüm özel dev şirketler yahudilerin elinde, her yıl Rusya dışına batıya milyarlarca dolar taşıyorlar ve putin sadece seyrediyor, hemde Rusya abd-ingiltere dolayısı ile yahudi düşmanı.??? Bu çok büyük çelişkiyi henüz açıklayamıyorum. Şimdilik abd ve Rusyayı düşman sayıyorum, aksini ispatlayamayacağım için.)

ABD den uzaklaşmaya başladılar.

trump, tüm dünyayı tehdit etmeye başladı. Paraları bize gönderin dedi. fabrikaları bizde kurun dedi. USD nin bolluğundan faydalanan ülkeler direk karşı gelemedi.

ABD bu sayede biraz para ve zaman kazandı. bazı fabrikalar abd ye taşındı, bazı yeni fabrikalar kuruldu.
    Bu sayede abd verileri bir yıldır iyi gelmeye başladı.

Ancak tembelleşmiş ve obezleşmiş abd sanayisi ve halkı, çok pahalı ve yavaş üretim yapıyor. O sebeple abd içinde ne kadar bol para olursa olsun, yeterince satış yapılamıyor.

FORD zora düştü. yavaş yavaş diğer fabrikalarda zora düşecek.
    Finans sistemi zaten 2008 de batmış ve merkez bankasıbda basılan trilyonlarla kurtarılmıştı. Onlarda işçi çıkarıp sinyal vermeye başladılar.

ABD ve ingiltere aynı durumda. Obez, tembel ve hantallar. Üçüncü sırada fransa var. Sonra diğer avrupa ülkeleri.
    2. dünya savaşını kaybedip abd ve ingiltereye teslim olan almanya ise, hep çalışmak zorunda kaldı. O sebeple onlar, diğer 3 ülke gibi değiller. Hala sanayileri ayakta ama en büyük şirketlerinin pek çoğuda yahudilerin elinde. 2. dünya savaşından sonra pek çoğunu yahudiler ele geçirdiler.

FORD zor durumda. Finans şirketleri serumla ayakta aynen bizim lüks üretim yapam inşaat şirketleri gibi.
    ABD halkı obez, tembel ve asyaya göre çok pahalı üretim yapıyor.

Hep söylerim, USD, dünyada geçerli para olmaktan çıksın aynen TL gibi. ABD 1 yıl içinde kaosa ve iç savaşa sürüklenir. Onlarda birbirinden nefret eden sınıflar var. Bizde o kadar yok, onların ayrımı kesin ayrım. ırk ayrımı. Bizde mezhep ayrımı var ve henüz o kadarda birbirimiz ezmedik, nefret köklü değil sanki. Belkide köklüdürde konu abd.

ABD nin %51 i, siyahi ve latinlerden oluşuyor. Bu kesim devlette hep ikin ci ve üçüncü sınıf vatandaş davranışı gördü. hep ezildiler, hep aşağılandılar. Dedeleri vahşi hayvan gib avrupadan gelen kendilerine beyaz diyen ırk tarafından tüfeklerle avlandılar. bazı şirketler kelle başına ücret ödüyordu. Avrupada bu insanları hayvanat bahçelerinde sergiliyorlardı. yani nefretin kökü çok derinlerde ve çok sağlam.

58 yıl önceye kadar açık ırkçılık devam etti ve hala ötrülü ırkçılık devam ediyor.

Ford 25 bin işçi çıkaracak.

ABD ve uşaklarının geleceği pek parlak değil. Ama uşaksan, her taraftan efendi bulursun.
    Son düzenleme : alicemal; 13-10-2018 saat: 17:38.
    Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
    @NeAcaipDunya

O otomotivci ne yapsa işi zor
    Motor teknolojisi
    Devir pahalı mazot devri
    Misal
    muadili renodan az yakcak ki
    Rekabet gucu yakalayasen
    Ben mesela Salomon kayak ayakkap aldım Bi kez
    Hic bakmadım valla şirket sahibi yahudi mi Muslim mi Hristiyan mi diye
    Bana ne ama zerdust olsa ki bunların düsturu dogruluk durustluk imiş
    O durumda bizzat tercih olur ama değilse tabi
    Alımda
    Kalite fiyat dengesi muhim olan
    Satımda nasıl denge?
    Bilmiyorum

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Moruk hiç beklemediğim bir konuya değinmiş.

"Salomon kayak ayakkabısı aldım", sahipleri yahudi diye almasamıydım.?

Yahudileri ve insanları anlatmaya o kadar odaklanmışımki, "peki ne yapalım diye" soru geleceği hiç aklıma gelmedi.

Biyerde yazıyordu, "çözümü bilmiyorsan problemi söyleme."

Aklıma Ankarada'ki kadın iş arkadaşım geldi. Her gün dincilere olan nefretini anlatırdı, asardı keserdi. Baktım dincilerin zincir marketinden alış veriş yapıyor, şaşırdım.

İnsanın aklına ilk gelen, nefret ettiğin insanlarla arana en kötü ihtimalle mesafe koyarsın.

"Bunlar dinci, neden bunlardan alıyorsun" dedim. Cevap kadınlara özgüydü, "e burada ucuz.!"

Ben böyle bi cevap beklemediğimden, şaşıp kaldım, bişey söyleyemedim. Kadının kocası merkez bankasında yüksek çift maaşla çalışıyor, kendisi bugünki para ile 6bin TL civarı maaş alıyor yani ayda evlerine 15 bin TL maaş giriyor. O markatten alsa, ayda 300 TL belki avantajı olacak.

Nefret ettiğin insanları besleyip büyütüyorsun, yarın tüm dünyan nefret ettiğin insanlarla dolacak.

Zaten dolduda.

İnsanlarda fark ettiğim şey "iyi şeyleri istiyorlar, ama o şey için parmak oynatmak istemiyorlar. Birileri yapsın, bende faydalanayım". Bu tür davranışa çok rastladım. Ancak iyi bir konuşmacı, bu insanları çok kolay bişeyler yapmak için ayağa kaldırabilir. Tabi eğer kendisi temiz, dürüst ve yüksek kapasiteli ise.

Tabi ben nefret etmiyorum, anlamaya çalışıyorum, kimse "kötü olayım" diye doğmaz ve kimse "başkalarına verdiği zararın farkında değildir". O sebeple anlamaya çalışıp anlatabilmek gerekli.

Bence kötü insan sayısı %1 filandır. Kötü insandan kastım, sebebi yokken, başkalarına bilinçli olarak, bilerek ve isteyerek zarar veren kişi.

İnsanların %100 ü ise zararlıdır.

Ama verdikleri zararın farkında değillerdir. Kimisi çok zararlıdır, kimisi az ama zararsız kimse yoktur.
    Farkında değillerdir, farkına varırlarsada mantıklı sebepleri vardır. Beyin hemen sebep yaratmaya başlar.
    "Hak etti"
    "O da çocuğuma zamanında şöyle yapmıştı."
    "Bende çok çektim kimse bana yardım ettimi.?"
    "Aynısını banada yaptılar, şimdi bende onlara yapıyorum."
    "Onlar zengin, ihtiyaçları yok."
    vb... bin tane mazeret bulursunuz. Çoğuda haklıdır.

Bu zararlı ama tümüde iyi insanları anlayıp, onlara yaptıklarını anlatırsanız, iyi insan olduklarından kabul eder ve size yardım ederler.

Fakat anlamak, anlatmak ve çözüm üretmek, herbiri ayrı ayrı çok zor işlerdir ve uzmanlık gerektirir.

Anlamak işini iyi yapıyorum, dünyada üstüme varmıdır bilmiyorum. Belki mars da vardır. Bazı ülkeler Mars'a makina gönderdiler, varmı diye bakıyorlar.

Anlatmak işinde rezaletim... Anlatma işini benim yapmamam lazım. Aslında yazarken iyiyimde, yüzyüze anlatırken çuvallıyorum. Sanırım bozuk hafızam yüzünden.

Çözüm üretmedede çok iyiyim. En iyi olmayabilirim ama ilk Yüzde üçe girerim diye düşünüyorum.

Salomon kar ayakkabıları olayına gelirsek. Almamak çözümmü.?

Al işte, cevap vermek istemediğim soruya yine geldik.!!!

İlk düşüncem "yahudilerin parasını verip ülkeden sepetleyelim."
    Tabi ülkenin tüm sermayesi onlarda. Tüm dev şirketler onların.
    Onların parasını malını mülkünü ayır, geriye bişey kalmıyor. Türk zannettiğiniz tüm dev şirketler yahudilerin. Belki %10 u değildir ama onlarda yahudiye boyun eğmeden TR de ve dünyada biyere gelinemeyeceğinin farkında olan gruplar.

Çözüm ne.?
    Şirketlerini satın alman için, bu ülkede olmayan para lazım. Ülkenin iyi arazilerinin %50 den fazlasıda ellerindedir. Hızlada topluyorlar.

Çözüm üzerinde düşünmeye gerek olduğunu sanmıyorum çünki, durumu anlayacak bir toplum değiliz. Çözüme sıra geleceği konusunda milyonda bir ihtimal yok.

Bizim akrabalar çocuklarını hep avrupada yaşaması için eğitiyorlar. Her yıl iyi eğitimli binlercesi yurt dışına kaçıyor. Yeterli param olsa bende kaçacağım. 20 yıl içinde, yahudiler ve kölesi olarak yetiştirdikleri "dinci" denen kesimden başka pek kimse kalmayacak. Bide ben kalırım herhalde.

Çözüm düşünmeye gerek yok, "Salomon kayak takımını almaya devam."
    @NeAcaipDunya

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
     Alıntı Originally Posted by alicemal Yazıyı Oku
    Moruk hiç beklemediğim bir konuya değinmiş.

"Salomon kayak ayakkabısı aldım", sahipleri yahudi diye almasamıydım.?

Yahudileri ve insanları anlatmaya o kadar odaklanmışımki, "peki ne yapalım diye" soru geleceği hiç aklıma gelmedi.

Biyerde yazıyordu, "çözümü bilmiyorsan problemi söyleme."

Aklıma Ankarada'ki kadın iş arkadaşım geldi. Her gün dincilere olan nefretini anlatırdı, asardı keserdi. Baktım dincilerin zincir marketinden alış veriş yapıyor, şaşırdım.

İnsanın aklına ilk gelen, nefret ettiğin insanlarla arana en kötü ihtimalle mesafe koyarsın.

"Bunlar dinci, neden bunlardan alıyorsun" dedim. Cevap kadınlara özgüydü, "e burada ucuz.!"

Ben böyle bi cevap beklemediğimden, şaşıp kaldım, bişey söyleyemedim. Kadının kocası merkez bankasında yüksek çift maaşla çalışıyor, kendisi bugünki para ile 6bin TL civarı maaş alıyor yani ayda evlerine 15 bin TL maaş giriyor. O markatten alsa, ayda 300 TL belki avantajı olacak.

Nefret ettiğin insanları besleyip büyütüyorsun, yarın tüm dünyan nefret ettiğin insanlarla dolacak.

Zaten dolduda.

İnsanlarda fark ettiğim şey "iyi şeyleri istiyorlar, ama o şey için parmak oynatmak istemiyorlar. Birileri yapsın, bende faydalanayım". Bu tür davranışa çok rastladım. Ancak iyi bir konuşmacı, bu insanları çok kolay bişeyler yapmak için ayağa kaldırabilir. Tabi eğer kendisi temiz, dürüst ve yüksek kapasiteli ise.

Tabi ben nefret etmiyorum, anlamaya çalışıyorum, kimse "kötü olayım" diye doğmaz ve kimse "başkalarına verdiği zararın farkında değildir". O sebeple anlamaya çalışıp anlatabilmek gerekli.

Bence kötü insan sayısı %1 filandır. Kötü insandan kastım, sebebi yokken, başkalarına bilinçli olarak, bilerek ve isteyerek zarar veren kişi.

İnsanların %100 ü ise zararlıdır.

Ama verdikleri zararın farkında değillerdir. Kimisi çok zararlıdır, kimisi az ama zararsız kimse yoktur.
    Farkında değillerdir, farkına varırlarsada mantıklı sebepleri vardır. Beyin hemen sebep yaratmaya başlar.
    "Hak etti"
    "O da çocuğuma zamanında şöyle yapmıştı."
    "Bende çok çektim kimse bana yardım ettimi.?"
    "Aynısını banada yaptılar, şimdi bende onlara yapıyorum."
    "Onlar zengin, ihtiyaçları yok."
    vb... bin tane mazeret bulursunuz. Çoğuda haklıdır.

Bu zararlı ama tümüde iyi insanları anlayıp, onlara yaptıklarını anlatırsanız, iyi insan olduklarından kabul eder ve size yardım ederler.

Fakat anlamak, anlatmak ve çözüm üretmek, herbiri ayrı ayrı çok zor işlerdir ve uzmanlık gerektirir.

Anlamak işini iyi yapıyorum, dünyada üstüme varmıdır bilmiyorum. Belki mars da vardır. Bazı ülkeler Mars'a makina gönderdiler, varmı diye bakıyorlar.

Anlatmak işinde rezaletim... Anlatma işini benim yapmamam lazım. Aslında yazarken iyiyimde, yüzyüze anlatırken çuvallıyorum. Sanırım bozuk hafızam yüzünden.

Çözüm üretmedede çok iyiyim. En iyi olmayabilirim ama ilk Yüzde üçe girerim diye düşünüyorum.

Salomon kar ayakkabıları olayına gelirsek. Almamak çözümmü.?

Al işte, cevap vermek istemediğim soruya yine geldik.!!!

İlk düşüncem "yahudilerin parasını verip ülkeden sepetleyelim."
    Tabi ülkenin tüm sermayesi onlarda. Tüm dev şirketler onların.
    Onların parasını malını mülkünü ayır, geriye bişey kalmıyor. Türk zannettiğiniz tüm dev şirketler yahudilerin. Belki %10 u değildir ama onlarda yahudiye boyun eğmeden TR de ve dünyada biyere gelinemeyeceğinin farkında olan gruplar.

Çözüm ne.?
    Şirketlerini satın alman için, bu ülkede olmayan para lazım. Ülkenin iyi arazilerinin %50 den fazlasıda ellerindedir. Hızlada topluyorlar.

Çözüm üzerinde düşünmeye gerek olduğunu sanmıyorum çünki, durumu anlayacak bir toplum değiliz. Çözüme sıra geleceği konusunda milyonda bir ihtimal yok.

Bizim akrabalar çocuklarını hep avrupada yaşaması için eğitiyorlar. Her yıl iyi eğitimli binlercesi yurt dışına kaçıyor. Yeterli param olsa bende kaçacağım. 20 yıl içinde, yahudiler ve kölesi olarak yetiştirdikleri "dinci" denen kesimden başka pek kimse kalmayacak. Bide ben kalırım herhalde.

Çözüm düşünmeye gerek yok, "Salomon kayak takımını almaya devam."
    [emoji106][emoji106][emoji106]

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

yanlis anlasildiysa ozur
    ben diyom ki
    salomon yahudi ismi diye atladik ama belki sirket musluman bedevi Abdullah in
    yani husamettin ali coraplari olunca musluman
    salomon yahudi mi
    diyom ki
    kaliteyi al
    kalitesizi sat
    takma kafaya
    en son 89 da gorbi rusyayi dagitirken
    sermayeyi vatansever ruslara verdi
    bedavadan ozellestirdi
    ama kendi adamina . yahudiye degil muslim e de degil
    hristiyana da degil
    kime vatansevere
    ama simdi yani dunyada o korumaci seyler cok geride kaldi
    ayrica satcak seyinde kalmadi
    milliyetcilik benimde hosuma gider
    ama realitede uygula da gorelim
    yani gorunen yahudi salomon dan degil husamettin ali (atmasyon isim) coraplarindan daha cok kork derim
    yoksa zati sahsim light bi muslim birey
    fazla yahudi tanidigimda yok
    ama sermayeyi sundan bundan alisveris ediym furyasi taa sumerbank doneminde kaldi
    inan bu soylemin ne olsa da
    100 tl lik mali 10 tl ucuza bul
    ilk sen atlarsin baliklama
    forumlarda oyle boyle herkes der :-)
    sozum sana bana degil genele
    not: mekap marka kayak ayakkap vardi da mi alip giymedik
    not2; once no name aldim 3 gun kullandim sonra baktim dandik gittim al bunu uste kirk tl fazla ver bunu ver . e o da yahudi bu da yahudi noolcek simdi hatta no name kesin yahudi salomon belki fransiz hristiyan :-)
    not3; kendin uretip satmadikca yahudi hristiyan mecusi muslim kimseden kimseye fayda yok bilader iki iki dort bunu unutma
    Son düzenleme : Moruk; 14-10-2018 saat: 11:36.

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Yok yaw, Moruk laflarım sana değildi.? Seni eleştirmedim. yazdığımın %90 ı paralel ama farklı konu.
    "Kaliteli mal üretiyorsa, hırsız değilse filan, kim olduğuna bakmadan malını alırım" konusuna girmedim. O farklı biraz. Sadece kadın arkadaş aklıma gelince bi kaç cümle yazdım ama çözüm üretip sonuca bağlamadığım gibi soraki yazdıklarımla, onun önemini bırakmadım.

Kendi kendime sordum. Sürekli yahudiye sallıyorum ama hiç çözüm yazmıyorum. Sen yazınca birden duvara toslamış gibi hissettim.

Yanlız Rusya konusunda hiç girmeseydin daha iyiydi.

Çünki gördüğüm kadarı ile bildiklerin tamamen hatalı. Yada Rusya hakkında benim bildiklerim hatalı.

Yeltsin döneminde özelleştirilen rus şirketlerini tamamen Rusyada azınlık olarak bulunan yahudiler satın aldılar.
    Kendi söylediklerine göre toplam 270 milyar dolar gibi bi paraya Rusyayı satın almışlar.

Hakkatende şu an bakıyorsun, haberde yazıyor
    "Rus milyarder, şu kadar yüz milyon dolara londrada şunu satın aldı."
    "Rus milyarder, şu kadar milyar küsür dolara miami de şunu satın aldı."
    "Rus milyarder, şu kadar yüz milyon dolara isveçte yat satın aldı, şirket aldı, otel aldı, uçak aldı."
    "Meşhur Rus fabrikası lada, fransız yahudisi renaulta şu kadar dolara satıldı." vb..
    Ruslar parayı dışarıya taşıdıkları gibi, içerdeki fabrikalarıda her yıl yahudiye satmaya devam ediyorlar.

Bu görünen kısmı her sene rus emeğinin milyarlarca dolarını batıya taşıyorlar ve Putin de seyrediyor.

Her neyse...

Bunların önemi yok.

ABD ve İngiltereye bakıyorsun, geleceklerini göremiyorsun. Bu 2 ülke ilk ve en çok yahudilerin eline geçmiş olan ülkeler.
    yahudi, yaptıkları ile beraber, hem kendini, hemde sömürdüğü ülkeleri batırmak üzere.

Bundan çıkış yoluda bulamıyorlar...
    ABD 1970 li yıllardan beri gerileme döneminde, ama çıkış yolu bulamadılar.

O yıllarda buldukları çözüm, altına dayalı USD basmayacağım oldu. Sınırsız USD basma yetkisi çıkardılar.
    Bu çözümde ABD yi tembellik ve hantallığa itti. Ama bastıkları o paralarla dünyada satın almadıkları kaliteli şirket kalmadı. Yinede batıyorlar, batacaklar...

yahudi, kendi bindiği gemiyi batırıyor, ve çözüm bulacak kapasitesi yok.

tahminim en kötü şeyi yapacaklar yada ihtimal yüksek.
    Her şeyi baştan almak için dünya savaşı çıkarıp Çin'i yerle bir etmek isteyecekler.

Batı aşağı giderken, yahudinin kontrolunde olmayan ve sağlıklı büyüyen tek güçlü ülke Çin gibi görünüyor.

ABD ve müttefiklerinin ORDU gücü, şu an için ÇİN i dümdüz etmeye yeter.
    Ama 20 yıl sonra yetmeyecek gibi görünüyor.

O sebeple 20 yıl içinde, bir dünya savaşı çıkarsa şaşırmayacağım.

Son 2 yılda bu ihtimali, bi kaç farklı yerde bi kaç kere yazdım...
    @NeAcaipDunya

Abi öncelikle tanım düzeltme yapalım
    Cionik yada macunik :-) onlar. Kitapta yazılı yahudi degiller
    Dovletleri parcalayip
    Parasal hakimiyet düzeni getirme istiyenler

Bu gruba şu an için Havra ya gidip isinde gücünde olan saf temiz yahudi dahil değil . onlar ayrı bi sınıf abi.

Yani sürüye kuzu postu üstünde giren kurtlar kuzu deyuldir yani
    Bu arada kuzu nickli biri var
    Onun niye o nick i aldığı da belli oldu az

Otekilerin isteği mutlak hakimiyet:
    Tek hakim onlar ve dovlet movlet yok dünya var tekil
    polis yargi sargi doktor hemşire ebe hepsi bunların adamı :-)
    Hesapta
    Nah onların adamı
    Var mı lan öyle
    Diğer tiplerde salak
    Hee diycekler
    Oldu canım ilk ben diyim bak
    Hee

Şimdi bu mümkün değil

Yapay zeka devlet kontrolünde
    Yani bilmemne arama motorun olsada kumanda uniteyi filorida keyp kenevirilda kenevir tarlaları üstü firlatirkene uydu abd devletinin . Uydu olmasada onu taşıyan mekik mekik olmasa rampa rampa olmasa üs
    Yani ondan bilgi kaciraman
    Rahat ol yav
    Yani hayali korkulara ihtiyaç yok

Ben de bişey var sandım

Ha olaki mücadeleyi kazancak oldular
    Kazaen hersey ras gitti
    Saf ve temizlerde (yukarda tanımladık ya , amma köken aynı felan diye yakınız ya baba muhabbetine vs diye gaza gelip) doğru yönü secmezlerse yani o esnada gaflet gofret dalalet buna duserlerse, onu o zaman düşünürük. Kacirmayik atlarik hiç merak etme. Aloo ilerde çevirme var Muhittin abiijimmm

Ben 40 sene içi pek öyle bi olay beklemiyom
    O esnada da öteye göçerim zate
    Sorun yok bana

Arada tabi abur cubur yerler zarar ziyan gorcektir
    O tabiatın kanunu
    E ne edek ciddi çalışkan disiplinli prensipleri doğru düzgün dürüst akilli efendi temiz tertipli duzenli ozenli yeterli ve gerekli olunmaması neticesi doga kanunu bi hazin son. netcen
    Son düzenleme : Moruk; 14-10-2018 saat: 14:28.

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401

neyse Moruk.
    Bu niki nerden seçtin, her yazdığımda sana bişey demişim gibi rahatsız oluyorum.

kuzu nikini eskiden tanırım. stah, trendHound filanda vardı, iyi ekipti, dağıldı, bende yazardım onlarlada kendi nikimi unuttum. Yıllar içinde 100 sitede 100 nik kullandık.

Yahudileri ben bir tutuyorum. Siyonist diye ayırmıyorum.
    Pek çok yazar ise ayrı tutuyor. Yada tüm yazarlar diyeyim.

Bu tabi herkesin kendi görüşü. Ben ayırmıyorum. Sebebinide bi yerde yazmıştımda bi daha yazmayayım. Yani hükümet arıza ise, millet arızadır, o hükümet, o millet içinde yetişti ve o millet seçti.

Benim mantığım bu. Zaten yahudi demiyeyimde İsrailoğullarının Musa ile bağını incelersekte, yine toplu olarak bir tutma eğilimi hasıl oluyor bende.

ABD ingiltere fransa almanya bunların son 300 yıllık, ispanyanın 500 yıllık tarihini bilmek gerekiyorki, devletinde siyonistin-yahudinin elinde olduğunu bilmen için. Yani, google un motoruda, devletin motoruda siyonistin elinde.

Her neyse yaw, her yazdığım cümleyi açmam için 100 cümle, onlarıda açmam için yüzlerce cümle katlanarak gitmeli.
    O sebeple yeni konu açılmasın diye kısa keseyim. Hoş nası kısa olduysa artık.

Tabiki sistem içinde mutlu olmaya çalışarak devam ediyorum.
    Yazmamın sebebi stres atmak.
    Savaş çıkarsada büyük şehirde olmamanın faydası var. Senin tahminin "olursa 40", bense 20 yılı geçeceğini sanmam.
    @NeAcaipDunya

Sayfa 33/853 İlkİlk ... 2331323334354383133533 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •