Yaw arkadaş benle derdiniz ne anlamadım, ayvanın da ahını almışız bu arada nettiysek...
Suudi Arabistan'a uluslararası yaptırım konuşulurken: AlArabiya "Washington’un Riyad’a yaptırım uygulaması kendini bıçaklaması demektir" Ayrıca Suud'un Rusya ve Çin'e yaklaşabileceğini belirtip
"Tebük'de bir Rus üssü ihtimalini görmezden gelmeyin" yazısı paylaştı
Daha ilk gün bu işte minik KGBlinin parmağı var dedim mi demedim mi ?...Dedim...
Peki;
Saudi King Salman: "No one can hurt the strong relation between Saudi Arabia and brother Turkey."
Biz bunları cıscıbıldak soyup paralarını hüpleteceğiz dedim mi abi...Onu da dedim...
Şimdi Trump'ı destekleyen hesaplardan okuduklarımı söyleyim, resmen bomba gibi, özetle: "TR'ye yağmur gibi dolar yağdıracağız"
Daha neydek arkadaş bilmemki, zaten 750 son a.q...Ararsınız yavrum...Solucanlar için konteynır siparişi verdim bile, fotolarını atarın buraya, millet teknoloci görsün eccük...Paraya para demeyeceğin...Tü tü tü, kem gözlere şiş...Cinlenmeden gitmem lazım...Herkeş M.Topaloğlu olmuş burada...
Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...
Yer İmleri