Sayfa 72/78 İlkİlk ... 22627071727374 ... SonSon
Arama sonucu : 622 madde; 569 - 576 arası.

Konu: HAYIR'da Hayır Vardır....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
    CB Eyalet sistemi hakkında "Ben ne diyorum, sen ona bak. Böyle bir şey yok, benden duydunuz mu? Yok." dedi.

İnanalım mı. ?

"Aldatıldık" dediğine inanmıştık..
    "Aldanan da olmadım, aldatan da olmadım" dediğine de inanmıştık..

Hadi buna da inanalım

veeee HAYIR diyelim..

Yetti artık.. Diyelim..HAYIR'da hayır vardır diyelim..

2. 1215 Anayasa Hukukunun gerisine gidiş...

Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    CB Eyalet sistemi hakkında "Ben ne diyorum, sen ona bak. Böyle bir şey yok, benden duydunuz mu? Yok." dedi.

İnanalım mı. ?

"Aldatıldık" dediğine inanmıştık..
    "Aldanan da olmadım, aldatan da olmadım" dediğine de inanmıştık..

Hadi buna da inanalım

veeee HAYIR diyelim..

Yetti artık.. Diyelim..HAYIR'da hayır vardır diyelim..

MADDE 18 - Bu Kanun ile Anayasanın;

a) 8, 15, 17, 19, 73, 82, 87, 88, 89, 91, 93, 96, 98, 99, 100, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113 üncü maddelerinde yapılan değişiklikler ile 114 üncü maddenin ikinci ve üçüncü fıkralarının ilgaları yönünden, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124 ve 125’inci maddelerinde yapılan değişiklikler ile 127’nci maddenin son fıkrasına dair değişiklik; 131, 134, 137’nci maddelerinde yapılan değişiklikler ile 148’inci maddenin birinci fıkrasındaki değişiklik ile altıncı fıkrasındaki “Bakanlar Kurulu üyelerini” ibaresine dair değişiklik, 150, 151, 152, 153, 155 inci maddenin ikinci fıkrası,161, 162, 163, 164, 166 ncı ve 167 nci maddelerinde yapılan değişiklikler ile Geçici 21 inci maddenin (F) ve (G) fıkraları, birlikte yapılan Türkiye Büyük Millet Meclisi ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonucunda Cumhurbaşkanının göreve başladığı tarihte,

Md: 73:
    Herkes, kamu giderlerini karşılamak üzere, mali gücüne göre, vergi ödemekle yükümlüdür. Vergi yükünün adaletli ve dengeli dağılımı, maliye politikasının sosyal amacıdır.

Vergi, resim, harç ve benzeri mali yükümlülükler kanunla konulur, değiştirilir veya kaldırılır.

Vergi, resim, harç ve benzeri mali yükümlülüklerin muaflık, istisnalar ve indirimleriyle oranlarına ilişkin hükümlerinde kanunun belirttiği yukarı ve aşağı sınırlar içinde değişiklik yapmak yetkisi Bakanlar Kuruluna verilebilir.

- laf oyunları ve partici reklamlarla gerçekler gizlenemez:Değişiklik teklifi net: Anayasa Hukukunun başlangıcı kabul edilen İngilterede Kralın yetkilerinin kısıtlandığı tarih 1215.
    Magna Carta (Latince: "Büyük Ferman") veya Magna Carta Libertatum (Latince: "Büyük Özgürlük Fermanı"), 1215 yılında imzalanmış bir İngiliz belgesidir. Bu belge ile kral ilk kez yetkilerini kısıtlamış ve halka bazı hak ve özgürlükler tanımıştır. Günümüzdeki anayasal düzene ulaşana kadar yaşanılan tarihi sürecin en önemli basamaklarından birisidir. Aslen, Papa III. Innocent, Kral John ve baronları arasında, kralın yetkileri hususunu karara bağlamak amacıyla imzalanmıştır. Kralın bazı yetkilerinden feragat etmesini, kanunlara uygun davranmasını ve hukukun kralın arzu ve isteklerinden daha üstün olduğunu kabul etmesini zorunlu kılıyordu.

-Yıl: 2017 Ülkemizde Kerameti Kendinden menkul Danışman veya atanmış kişilerce kapalı kapılar arasında hazırlanan ve Seçilmiş Milletvekillerine dayatılarak garip usullerle onaylatılan bir Anayasa değişikliğinde:
    1215 yılında Kraldan alınan Vergi koyma yetkisi Seçilirse Tek adama ve daha da kötüsü Başkan yardımcısı olarak atanacak seçilmemiş bir Kişiye verilecek imiş...Bu durum için susan/gizleyen Hukukçular ve Siyasiler vebal altındadır...tarih ve de Kamoyu önünde bu durum izah edilemez..

Bu konu bile tek başına Referandumda tercihleri etkiler...
    refarandum Hayırlı olsun...

Alparslan Türkeş'in eşi Seval Türkeş, 16 Nisan'da anayasa değişikliğinin oylanacağı referandum hakkında konuştu. Türkeş, 'hayır' oyu vereceğini açıkladı.

Alparslan Türkeş'in eşi Seval Türkeş bugün katıldığı bir televizyon programında konuştu. Türkeş, 16 Nisan'da yapılacak referandum hakkında şunları söyledi: ''Türkeş yaşasaydı böyle bir tabloya MHP de, Türkeş de girmezdi. Bu yüzden 'Hayır' diyorum."
    YASAL UYARI : Burada yer alan yatırım bilgisi ve yorumlar Kişiseldir. Yatırım Tavsiyesi Değildir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12

Senden gelecek HAYIR Allah'tan gelsin...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    https://www.facebook.com/fr.euronews...4851992203110/

Şimdiden de öyleyiz ama EVET den sonra olacakları filmden izleyin...

6. “Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paşa gönlüm bilir.”
    Aşık Veysel Şatıroğlu

7. “Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paşa gönlüm bilir.”
    Aşık Veysel Şatıroğlu

8. Sefer Selvi çizdi!

“Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paşa gönlüm bilir.”
    Aşık Veysel Şatıroğlu

Sayfa 72/78 İlkİlk ... 22627071727374 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •