Sayfa 42/445 İlkİlk ... 3240414243445292142 ... SonSon
Arama sonucu : 3558 madde; 329 - 336 arası.

Konu: Karınca.....kararınca....!!! analiz...!!! temel teknik beklenti ...!!!

Alıntı Originally Posted by barbaros_ Yazıyı Oku
    morgan satanley pegasusun hedef fiyatını 33 ten 19 a düşürdü. pegasus için kötü oldu.. adamın verdiği hedef fiyatla resmen bu hisseyi sat diyor
    thy nin de 19,50 den 16,50 cekti

2. karsn günlük 1,26 stopla direçleri 1,35-1,39,-1,41-1,58-1,77

[IMG][/IMG]
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

3.  Alıntı Originally Posted by barbaros_ Yazıyı Oku
    morgan satanley pegasusun hedef fiyatını 33 ten 19 a düşürdü. pegasus için kötü oldu.. adamın verdiği hedef fiyatla resmen bu hisseyi sat diyor
    geçen hafta bana pgsus u sordun ne dedim teknik te obo var yaramaz pas geçiyorum dedimmi?????

sonra vestel sordun borçları var falan dedin ben ne dedim teknik olarak çok iyi tepki verir dedimmi???????
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

4. ertan abi diğer grafiklere vaktim olursa yada akşam bakarım öğleden sonra biraz işlerim var yetişirse bakarım yinede

Alıntı Originally Posted by EMİRDAĞLI Yazıyı Oku
    geçen hafta bana pgsus u sordun ne dedim teknik te obo var yaramaz pas geçiyorum dedimmi?????

sonra vestel sordun borçları var falan dedin ben ne dedim teknik olarak çok iyi tepki verir dedimmi???????

gerçektende dedin kardeşim.bu işi çok iyi biliyorsunuz. sadıktan dostumla ve senle beraber ken kendimi güvenli limanda hissediyorum

sadıktan bizi daha fazla yalnız bırakmaz umarım

6. evet emirdağlı endeks hakkında ne diyon, geldik yine zırt yerlerine, bankacılık endeksi 118,4xx kapatırsa birde dünkü söylediğim kapanışlar Akbank 7,04, Garan 7,75 Hulk 7,4x bu kapanışlar da zırt yerleri bu seviyeleri kırıp üstünde kapanış olmaz ise biraz geri çekileceğimizi düşünüyorum, öyle olursa garan 7,24 Hulk 7,06 ya kadar, acaba bu kapanışları Cuma yaptık kardeşim derlerse söylediğim rakamların üstünde kapanış yapmamız gerekir.
    MÜMİN, BİR SEFER ISIRILDIĞI DELİKTEN BİR DAHA ISIRILMAZ

7. Emirdağlı kardeşim kısa da endeks günlük direnç nedir.
    MÜMİN, BİR SEFER ISIRILDIĞI DELİKTEN BİR DAHA ISIRILMAZ

8. AKSEN....

[IMG][/IMG]

Sayfa 42/445 İlkİlk ... 3240414243445292142 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •