Sayfa 803/1030 İlkİlk ... 303703753793801802803804805813853903 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 6,417 - 6,424 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Ahme'den haber var mi?
    En son Italya'da ayakkabici mi acacakti sattigi villanin parasi ile?
    Syg,
     Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    bir kaç gün önce dolar oranı paylamıştı ! sanırım pizza kulesine karşı spagetti yerken arada bir foruma uğruyor ! dolarda yukarı yönlü bir atak olursa ilk uçakla aramıza katılır diye tahmin ediyorum
    Uzun süre paylaşımlarını görmeyince ben de merak etmiştim, acaba Suudi Konsolosluğuna mı gitti diye[emoji4]

2. Ne biriktirmeli

Arkadaşlar merhaba tamamen TL deyim.Al sat işini beceremiyorum.Uzun vade 5 yıl gibi düşünürsek elimdeki nakiti ve aylık üzerine ekleyebileceğim parayla neleri biriktirmeliyim? Teşekkürler.

3.  Alıntı Originally Posted by snopypasa Yazıyı Oku
    Stopaj indirimi 30 Kasım deniyor 1 2 Aralık cumartesi pazara denk geliyor bu durumda stopaj indirimi 3 Aralık'ta bitmesi gerekmez mi.yarin vade dönüşümü 45 gün yaparsam 1 aralığa kaliyom 44 gün yaparsam 30 kasima denk geliyor sizce ne yapmalı ?

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sizin endise etmenize gerek yok ki. Yarin aciyorsunuz hesabi isterseniz 1 yil vadeli acin 0 stopajdan faydalanin.

4.  Alıntı Originally Posted by Pythagoras Yazıyı Oku
    yaşınız genç galiba,

60 yaşında 70 yaşında 80 yaşında insanlar var.

çoluğundan çocuğundan eşinden dostundan saklayanlar var.

birikim yapmak kolay bir iş değil.

paranızı taşımanın riski elbette yok.

fakat uzun bir zamandır çalıştığınız banka ile sıfır çalıştığınız yeni bir kurumda elbette güven öncelikli soru işareti olacaktır.

herkesi kendiniz gibi düşünmeyin.

bazıları hisse senedi alır, fx de 1/1000 pozisyon açar..

bazıları ise evinde saksının içine koyar altınları... gider bahçesine gömer..

risk algısı kişiden kişiye değişir.

ytd.

syg,
    Sizi tenkit etmek için sormamıştım zaten teşekkür ediyorum cevabınız için.Söylediğiniz açıdan düşünmemiştim hiç çok doğru söylüyorsunuz.

5.  Alıntı Originally Posted by hayırlı sabahlar Yazıyı Oku
    Arkadaşlar merhaba tamamen TL deyim.Al sat işini beceremiyorum.Uzun vade 5 yıl gibi düşünürsek elimdeki nakiti ve aylık üzerine ekleyebileceğim parayla neleri biriktirmeliyim? Teşekkürler.
    Bilgi biriktirerek baslayabilirsiniz bence...Sonrasi kendiliginden gelir zaten.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by elma Yazıyı Oku
    Uzun süre paylaşımlarını görmeyince ben de merak etmiştim, acaba Suudi Konsolosluğuna mı gitti diye[emoji4]
    Baska bir nick ile okuyordur yazilanlari bence...
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

7. Satır bile kaçırmdan özellikle hisse.net ve bilge yatırımcı ekonomi yazarlarını takip ediyorum.

Alıntı Originally Posted by ada Yazıyı Oku
    Burgan 150 k için aylık 26.25 verdi.Bağlamadım günlük 26 devam edeceğim.
    25 den yukarı vermiyoruz dediler 250 k

Düşüncelerimin hiç kimse için tavsiye niteliği olmadığını belirtmek isterim Saygılarımla

Sayfa 803/1030 İlkİlk ... 303703753793801802803804805813853903 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •