Sayfa 363/810 İlkİlk ... 263313353361362363364365373413463 ... SonSon
Arama sonucu : 6479 madde; 2,897 - 2,904 arası.

Konu: KORDS - Kordsa Global

1.  Alıntı Originally Posted by ASAP Yazıyı Oku
    Ahahaha pardon yahu. Arada kaynamışsınız hocam. Affola.
    Hahaha[emoji1]

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Asap hc birileri belli ki sizin grafiklerden rahatsız olmuş. Sadece anladigim o. Yoksa ben yıllardır kordsdayim geçende sn josefe foruma yazdım cevap alamadım. Teknige saygım var isteyen istediğini yapar ama tezatlik dolu yazınca insan ne oluyor acaba demek gereği buluyor.

Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Asap hc birileri belli ki sizin grafiklerden rahatsız olmuş. Sadece anladigim o. Yoksa ben yıllardır kordsdayim geçende sn josefe foruma yazdım cevap alamadım. Teknige saygım var isteyen istediğini yapar ama tezatlik dolu yazınca insan ne oluyor acaba demek gereği buluyor.
    Sorunun benim grafiklerim olduğunu sanmıyorum üstad. Arkadaş daha iyisini de çizebiliyormuş zaten.
    Ama genel olarak ülkenin profili böyle zaten.
    -Kendisi ne biçimde yapabiliyorsa o tek doğru.
    -Ne doğruysa onun için mutlak olan o
    vb... diye gider.

Zerre saygı da yok başka biçimde düşünenlere.
    Sanırsın adamların parası ile yatırım yapıyoruz.
    Neyse yahu. Hakkı hoca güzel demişti: "Kim nasıl kazanabiliyorsa"...

4. ben konusacagimi konustum isteyen teknik istyen temel yürür ama kimse aglamayacak filmin sonunda

Alıntı Originally Posted by JOSEF DE SOUZA Yazıyı Oku
    ben konusacagimi konustum isteyen teknik istyen temel yürür ama kimse aglamayacak filmin sonunda

Kazandıklarımızın extresini istemişsiniz o komik de...
    Asıl soru: "Şimdiye kadar sizden mi istedik kaybedince?"

6.  Alıntı Originally Posted by JOSEF DE SOUZA Yazıyı Oku
    ben konusacagimi konustum isteyen teknik istyen temel yürür ama kimse aglamayacak filmin sonunda
    Sen satmissin zaten konusacak birseyde kalmamış, verdiğin hedefi kendin beklememissin. Ben düşşün istiyorum zaten çok hızlı çıktı. Düşmesine de ağlamam cikmasinada. Ytd.

7. Bugunun takasini paylasabilecek bir arkadas var mi? Cok tesekkurler

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Adamın Asabını bozmayın bence bir şekilde gidiyoruz. Ne gelenler oldu bu foruma, bilancolara az bir zaman kaldı. Aslında bana çokta tın. Kendi adıma iyi seviyelerde bile tahtacı. Cikarsanda dusersen de sen bilirsin, ben her durum için cephaneyi hazırladım. Yükselirse diğer sürüngenlere aktaririm olur biter.. Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 363/810 İlkİlk ... 263313353361362363364365373413463 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •