O denli yazdım ki... O denli ikaz ettim ki? Anlayan çıkmadı.. 7 TL ye gelmiş grafik yatayla 90 derece açı yapmış, "Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz" başlığında hala birbirini gazlayan tipler vardı...

8 TL olucak 9 tl olucak hatta hızını alamayıp 10 TL olucak oradan 11 TL diye yazanlar dahi vardı...

USD da formasyon an itibarı ile ŞELALE dir.. Düşen bıçak tutulmaz nerde durur bilinmez, ancak tahmin edilir...

Çok açık yazıyorum, Şubat 2019 tahminim USD da dip 4,85 TL dir... Bir an değer yükselir ama değecektir...

Arada tepkiler olur, iner çıkar..

Ama iki adım geri bir adım ileri olucaktır...

MB 625 baz puan artırmış, PAPAZ bırakılmış hala malum başlıkta USD 6 TL olur sabah diye vakit verenler var...

Kafayı 400 milyar USD dış borca takmışlar kendi kendilerini gazlayıp sadece zararlarının boyutunu artırıyorlar...

Her zaman dedim ne ucuz ise onu alın bekleyin. KY sının yapacağı iş o idi...

7,11 TL de millet FULL DOLARİZE iken ben battıklarını iddia ettikleri FULL BANKA HİSSE sinde idim...

(Atmıyorum, banka sayafların da tek tek hangi fiyattan aldıklarım ve tarihleri vardır, ispat edilir)

Şİmdi bankalar RALLY de USD da SELLALE..

Ama akıl yok bizlerde.. Rasyonalite yok bizlerde.. Mesela ben çok uygun bir yerden FULL VAKBN dayım... Ömrümün sonuna kadar VAKBN VAKBN VAKBN VAKBN VAKBN da asla demem...

Mesela VAKBN 6 TL USD 4,85 TL olunca VAKBN ı satıp USD alacağım... Belki o vakit 1 yılda USD da vade de kalacağım..

Rasyonalite ve akılcılık budur...

Ama bizler DUYGUSAL davranıyoruz ve hep kaybediyoruz...

USD USD USD USD:. 2018 yılı için 3,75 TL den benim zirve noktam 5 TL idi... 6TL oldu 7 TL oldu 7,40 TL oldu ve USD alan insanlar vardı...

USD düşecek diye birşey yazınca anında AFAROZ edildim.. FULL SİYASET FULL AKILSIZLIK...

Her neyse...

Bol kazançlar...

(Ne yalan söyleyeyim malum başlığa şunu yazmak isterdim.. "2 ay önce 7 TL den USD aldım USD şimdi 5,65 TL oldu zararım çok büyük ne yapmalıyım? Acil cevap...")

Ne alık cevap verenler olur du...