Sayfa 509/930 İlkİlk ... 9409459499507508509510511519559609 ... SonSon
Arama sonucu : 7440 madde; 4,065 - 4,072 arası.

Konu: ISYAT İş Yatırım Ortaklığı

1.  Alıntı Originally Posted by alicavush Yazıyı Oku
    Bu olanları açıklayabilecek birileri varmı? 16milyon adet alış ile 0.88 oldu sonra 4milyon adet satış ile yeniden 0.81 den kapattı. Vakadaydım, çıktığımda bir bakayım dedim gözlerime inanamadım. Sonra tekrar vakaya girdim, vaka bittikten sonra yine gözlerime inanamadım 0.82 olmuş :/
    iş bankası iştirakleri hareketlendi bugün. hatta isgsy ve isfin +%20. bu tür hareketlenmeler bizi de etkiliyor genelde. açıkcası böylesi bir harekete ihtiyacı vardı kağıdın. bugünkü hacim 21milyonu aşmış. alıcılar istekli. yukarı yönlü hareketler devam ettiği sürece alıcılar da olacaktır.

G3421 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    "Kaybetmekten kaçınmak yerine kazanmayı amaçlayan her stratejinin sonucu kesinlikle yenilgidir." Von Neumann

2. ISYAT fonunu elinde, ISFIN ISGSY VE ISMEN VAR SENET OLARAK. ONLAR GİDİNCE BİRAZ YÜRÜDÜ. Bono tahvil Eurobond cok pozu var. Faizler düşerse ihya eder öte türlü . Yarin tavanlar çözülürse aşağı geliriz, ama yukarı giderse isfin isgsy isyatta yapar.

3.  Alıntı Originally Posted by jackwalsh2 Yazıyı Oku
    ISYAT fonunu elinde, ISFIN ISGSY VE ISMEN VAR SENET OLARAK. ONLAR GİDİNCE BİRAZ YÜRÜDÜ. Bono tahvil Eurobond cok pozu var. Faizler düşerse ihya eder öte türlü . Yarin tavanlar çözülürse aşağı geliriz, ama yukarı giderse isfin isgsy isyatta yapar.
    bence bu kağıt duruşunu bugün sergiledi. günü 0,87/0,88 kapatıp yarın eksi 7-8 civarı bir geri çekiliş yapması daha negatif bir algı yaratabilirdi. nisan ayındaki 0,98 hareketinde de kağıt aynı gün geri çekilmiş ama sonraki 2 hafta civarı hareketlerine 0,82-0,90 arasında devam etmişti. bügün 16 milyon civarı net alıma rağmen 0,81 kapattı. bügünkü hareket önümüzdeki günlere olumlu yansıyabilir.

"Kaybetmekten kaçınmak yerine kazanmayı amaçlayan her stratejinin sonucu kesinlikle yenilgidir." Von Neumann

4.  Alıntı Originally Posted by nostromo Yazıyı Oku
    bence bu kağıt duruşunu bugün sergiledi. günü 0,87/0,88 kapatıp yarın eksi 7-8 civarı bir geri çekiliş yapması daha negatif bir algı yaratabilirdi. nisan ayındaki 0,98 hareketinde de kağıt aynı gün geri çekilmiş ama sonraki 2 hafta civarı hareketlerine 0,82-0,90 arasında devam etmişti. bügün 16 milyon civarı net alıma rağmen 0,81 kapattı. bügünkü hareket önümüzdeki günlere olumlu yansıyabilir.

bugünkü geri çekilişin bir karar vericisi var muhakkak. 0,90 üzeri milyonlarca lotu taşıyabilmeyi göze alan birileri çıkmadıkça, kısa vadede böylesi çıkışlar orta vade yükseliş adına olumlu olur ancak. yarın tüm iş grubu iştirakleri ya da tüm bist satış yese bile isyat temettü öncesi yükseliş kanalında ilerlemek isteyecektir.

5. dünkü isgsy yükselişi portföye olumlu yansımış gözüküyor. tabii tek etmen bu olmayabilir. ama yükselmesi güzel sonuçta.

6. Walla bu hacimlerle alislarin devam edemiyecegini ve hacim olmadiginda da ortalamalara geri donecegini dusunmekteyim. Ortalamalardan sert sapmalari hep ortalamaya dondu hissenin.

Ytd

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. Sabah .80 yazdım alış icin gelmedi. Tekrar düşer mi? Düşerse alınır düşmezse kalan sağlar bizimdir [emoji23][emoji23][emoji23]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by Serkan74 Yazıyı Oku
    Sabah .80 yazdım alış icin gelmedi. Tekrar düşer mi? Düşerse alınır düşmezse kalan sağlar bizimdir [emoji23][emoji23][emoji23]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    sabah 0,81 satıştaydı sn Serkan74.0, 1 kuruşun lafımı olurdu yahu.[emoji3] açıkçası 0,82yi şu aşamada aşağı yönlü kırması teknik açıdan sıkıntı yaratabilir. umarım 0,82 dip noktamız olur artık.

Sayfa 509/930 İlkİlk ... 9409459499507508509510511519559609 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •