Sayfa 838/1030 İlkİlk ... 338738788828836837838839840848888938 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 6,697 - 6,704 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Kartal5 Yazıyı Oku
    Sabah 218 den gram altın alsan şimdi ekranda 226 fiyata bakıp viskini yudumluyor oludun. Sabahtan akşama 50 günlük faiz benim dönüş yarın treni kaçırdım galiba.
    İyi de mesele zaten nereden alacağını bilmek. 10 gündür sabah altın alanlar zarar ediyordu.

Borsada batık emins bile %50 yaptı bir haftada.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Kasada para kalmamış hala başka ülkelere yardım yapıyoruz...bu nasıl iş...
    Bugün Moldovyada açılış yapmışlar ....bizim paramızla hastane kreş vs yapılmış....
    Bu işlerin mantığını anlayabilen var mı arkadaşlar !!!

Alıntı Originally Posted by bonocu78 Yazıyı Oku
    https://www.bloomberght.com/haberler...olara-geriledi

Görünen merkezin net dolar rezervi 10 milyarın altına indi,ondan kimseden tık yok...Dolar düşmeye devam ediyor ama rezervler erimeye devam ediyor.Bu bir tehlike sinyali değil midir?
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

3. Millete şaşırıyorum yıllardır kullanmadığım paramı faize koyarım %25 faiz alıp %5 stopaj ödeyip şikayet edene şahit olmadım.

Beyler 500 bin tl için eskiden 4.000 tl alıyorduk, %11 le en iyi seneryoda şimdi %25 le 10.410 tl alıyoruz ve hala şikayet eden var.

Sizi hiç bir zaman anlayamayacağım.

Bu ay paranın %10'unu harcamalarım için %40'ını 6 ay diğer %50 yi 12 ay vade atarım %25 le keyfime bakarım dolar sizin olsun ben garanticiyim.

Bu arada bugun vakıf %25,25 le bağladım

4. Vakıf 150k dolar için 6.25 verdi....Dün 6.50 idi oran
    ICBC de aynı oranı veriyor
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

5.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    İyi de mesele zaten nereden alacağını bilmek. 10 gündür sabah altın alanlar zarar ediyordu.

Ons altın sessiz ve derinden ilerliyor. 10 yıl önce ons altın 1800 dolardı. 10 yılda herşey aldı yürüdü ve altının 10 yıllık döngüsüne geldik. Mesele doların en düşük yerinden almak altını. 5,50 nin destek olduğunu sağır sultan bile biliyor. Sonuçta dayak bile kısmetle yenir ama ben mesajı üst mesajlarımla beraber gönderdim. He sen aldın mı dersen vadem yarın doluyor. Kısmet

6.  Alıntı Originally Posted by Kartal5 Yazıyı Oku
    Ons altın sessiz ve derinden ilerliyor. 10 yıl önce ons altın 1800 dolardı. 10 yılda herşey aldı yürüdü ve altının 10 yıllık döngüsüne geldik. Mesele doların en düşük yerinden almak altını. 5,50 nin destek olduğunu sağır sultan bile biliyor. Sonuçta dayak bile kısmetle yenir ama ben mesajı üst mesajlarımla beraber gönderdim. He sen aldın mı dersen vadem yarın doluyor. Kısmet
    altında 10 yıllık kaç döngü olmuş ?

Duhul
    Nov 2017
    İkamet
    Ankara/Kişinev
    Gönderi
    780
     Alıntı Originally Posted by WYATT EARP Yazıyı Oku
    Kasada para kalmamış hala başka ülkelere yardım yapıyoruz...bu nasıl iş...
    Bugün Moldovyada açılış yapmışlar ....bizim paramızla hastane kreş vs yapılmış....
    Bu işlerin mantığını anlayabilen var mı arkadaşlar !!!
    Üstat daha bombasını söyleyim. Tayyip bugün moldovanlara 2 tane de toma hediye etti...Moldovada polisler sürekli dayak yiyor,artık reisin sayesinde bol bol muhalefeti tomalarla sudan çıkmış balığa çevirirler....

Tayyip moldovaya 2009 devriminde yakılan cumhurbaşkanlığı binasının açılışı için gitti.Hemen not düşeyim o binanın tamirat parasını da biz ödedik....

8.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku

Alıntı Originally Posted by hamza sütbıyık Yazıyı Oku
    altında 10 yıllık kaç döngü olmuş ?
    Altının 100 yıllık grafiğine bak, parmaklarınla say tepeleri. Tam el parmakların kadar tepe göreceksin. Becerebilirsin dimi?

Sayfa 838/1030 İlkİlk ... 338738788828836837838839840848888938 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •