Sayfa 855/1030 İlkİlk ... 355755805845853854855856857865905955 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 6,833 - 6,840 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by cankan Yazıyı Oku
    şuan ki enflasyon genel olarak "maliyet enflasyonu" büyük bölümü talepten kaynaklansaydı fiyatlarda ciddi düşüşler olabilirdi (talep azaldığı için)
    Domatesi de çok az yiyoruz, ancak fiyat düşmüyor. Onu ne yapacağız.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Dolar spreadler konuşulduğuna göre mevduatcıda dolara geçiş başladı..
    Elinizde patlamasın sonra dolarlar sürü psikolojisi ile haraket etmeyin ..
    Sürünün tersini yapın ...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben cevremde dolar bozduran görmedim. tersine kademeli alım yapıyorlar. Doların düşme nedeninin yüklü giren bir avuc yabancı yatırımcıdan kaynaklandiğini düşünüyorum.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...28#post6673528

3.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    İnsan hasta olunca bile en az 5 günlük antibiyotik tedavisi veriliyor. Daha ilk haptan sonra ben iyileştim hap içmeyeceğim dersen birkaç gün sonra çok daha kötü olabilirsin.
    Bu arada şahsen ben şimdiki 24 enf.na (ki yıl sonunda 30 olacağını söyleyenler de var) faizde kalmak yerine 5,50 den dolarda kalmayı DAHA GÜVENLİ BULURUM.
    ekonomi/finans bakkal hesabı.. eskiden uyanık bakkallar vardı.. günlük hatta, saatlik hareket ederlerdi ve hüsrana uğrarlardı.. bunun nedeni esasen bilgisizlik, kapasitesizlik..

dolar 5 kuruş düştüü aaa ne güzel hemen bankalarla toplanalım ertesi günü %30 faiz yerine %25 faiz verelim.. tabi ilk bakışta bu güzel ve mantıklı.. tabi ilk bakışta..

Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Akbank paraya ihtiyacı olduğu zaman oranları şöyle bir piyasa seviyesine çeker, sonra tekrar düşürür. İlk girişte yüksek bağlayan bir mevduatçı temdit de asla aynı oranı alamaz.
    Doğru.. Dün bir akbank yetkilisi ile konuştum. Gün içinde bile oynaklık var bizde dedi.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...28#post6673528

5.  Alıntı Originally Posted by d.ricardo Yazıyı Oku
    Turkishbank 200k 32 gün 26,5 oran verdi. Bunların eft limiti ve eft ucreti sıkıntılı ama anladığım kadarıyla. İnternet bankacılığımiz yok burda eft yapabilirsiniz dedi. Ücreti ne kadar dedim çok yüksek olmaz dedi. Ne diyorsunuz?
    İnternet Bankacılığı Var Nasıl Yok ?
    Paylaşımlarım Yatırım Tavsiyesi Değildir

6.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Domatesi de çok az yiyoruz, ancak fiyat düşmüyor. Onu ne yapacağız.
    düz mantık (demek maliyeti az değil) diyelim domates tarla da 50 krş, aracılar var o da maliyet, pazar a yada manav a geldiğinde maliyet 3tl diyelim, domates pazarda ve/veya markette 10tl ise ve satılmıyorsa 6tl ye rahatlıkla düşebilir. zira %100 kar vardır..

açıkca ben 3tl maliyeti olan bir ürünü eğer satılmıyorsa 10tl ye satmakta ısrrar etmem,

7.  Alıntı Originally Posted by d.ricardo Yazıyı Oku
    Turkishbank 200k 32 gün 26,5 oran verdi. Bunların eft limiti ve eft ucreti sıkıntılı ama anladığım kadarıyla. İnternet bankacılığımiz yok burda eft yapabilirsiniz dedi. Ücreti ne kadar dedim çok yüksek olmaz dedi. Ne diyorsunuz?
    MT internet bankacılığının ne olduğunu bilmiyordur kesin..Yada eft yaparken şubeden sizi yiyip öyle gönderecektir.

8.  Alıntı Originally Posted by joli Yazıyı Oku
    Ben cevremde dolar bozduran görmedim. tersine kademeli alım yapıyorlar. Doların düşme nedeninin yüklü giren bir avuc yabancı yatırımcıdan kaynaklandiğini düşünüyorum.
    Göremezsin ..Ben kardeşime bile sattıramadım 6.30-6.50 lerden okut ..Düşünce al yine dedim dinlemedi ..Şimdi bin pişman ..

Ky korkaktır eli gitmez ama by çoktaan okuttu tepelerden emin ol...Şu anda yüksek faizin keyfini sürüyor çünkü dolar bir süre yatay yapacak ..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 855/1030 İlkİlk ... 355755805845853854855856857865905955 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •