Sayfa 68/445 İlkİlk ... 1858666768697078118168 ... SonSon
Arama sonucu : 3558 madde; 537 - 544 arası.

Konu: Karınca.....kararınca....!!! analiz...!!! temel teknik beklenti ...!!!

garada merily ve taciler alım yapıp biraz harekletlendirdi.. duydularmı ne beni :P

2.  Alıntı Originally Posted by barbaros_ Yazıyı Oku
    garada merily ve taciler alım yapıp biraz harekletlendirdi.. duydularmı ne beni :P
    2.seans halk ruzgarıyla başladı bist halkta 7.25den dönüyor sürekli garanda 7.59 kolluyorum

3. endeks kararsız kaldı sanki haber gelecek gibi alıp anında geri veriyorlar

pompeo pompalarmı akşama
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

Alıntı Originally Posted by EMİRDAĞLI Yazıyı Oku
    endeks kararsız kaldı sanki haber gelecek gibi alıp anında geri veriyorlar

pompeo pompalarmı akşama
    cuma seans bitiminde genelde açıklamalar geliyor ama ben abd seçim sonuna kadar bi açıklama gelmez,yoksa pazarlık yapıldı havasıyla seçimde sıkıntılı olabilir onalara

5.  Alıntı Originally Posted by MIHNANA Yazıyı Oku
    Başlık abonesi olduğum ilgiyle ve beğenerek takip ettiğim başlıklardan bir tanesidir.

Sn.analizz'i uzun yıllardır hisse.net'ten birkaç yıldır da twitter'dan beğenerek takip ediyorum.
    analizz üstad temel analiz ve beklentiye yönelik hisse seçiminde sayılı değerlerden biridir.
    Analiz konusunda uzman dostlarımız benim ve diğer acemi, kalfa olarak borsada cebelleşen insanları da ufaktan eğitim vererek biraz tecrübe kazanmaları sağlanabilir mi ?

6. Emirdağlı agam ne dersin yapar mı hulkiyeee?????

7.  Alıntı Originally Posted by barbaros_ Yazıyı Oku
    cuma seans bitiminde genelde açıklamalar geliyor ama ben abd seçim sonuna kadar bi açıklama gelmez,yoksa pazarlık yapıldı havasıyla seçimde sıkıntılı olabilir onalara
    ABD Dış İşleri Bakanı Türkiye'ye geldiğinde söylemedi mi? Türkiye ile ilgili yaptırımları yakın zamanda gözden geçireceğiz diye...

8.  Alıntı Originally Posted by SADIKTAN Yazıyı Oku

Emirdağlı agam ne dersin yapar mı hulkiyeee?????
    tek yeşil yakan hulk ağam yapabilir ...

yaparsada bütün bankaları peşine takar
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

Sayfa 68/445 İlkİlk ... 1858666768697078118168 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •