..
CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
..
Her hangi bir yatırım tavsıyesı değildir.. sesli düşünmemin klavye ye dokulmus halıdır.. Yalnız benı bağlar..
Bu ünlü yü burda sevmiyorlar sanki haricen iş cevirmeye calısıyor gıbı hıssettım
Her hangi bir yatırım tavsıyesı değildir.. sesli düşünmemin klavye ye dokulmus halıdır.. Yalnız benı bağlar..
Boşa heyecanlanmayın.
Bugün 3 bankadan bilanço beklentisi geldi. Hepsi de bankalar içerisinde en avantajlı TSKB diyorlar. Karı hemen hemen aynı kalacak diyorlar. Ama bunun bize bir faydası var mı?
Türkiye borsasında Teknik, temel analizin önemi yok. Her tahtanın bir sahibi var. Mecbur bekleyeceğiz.
Tek olumlu şey 1 haftada Citi +27mln Doçe +4mln.
Sesli düşünüyorum. Herkesin kararı kendine.
Veren de alan da O'dur.
MACD kafasını aşağı eğmiş gidiyor. 3 bilemedin 4 günlük ömrümüz kaldıÖnümüzdeki haftanın net biçimde belirleyici olacağını düşünüyorum, olmazsa da beklemeye devam...
“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford
Şaka bir yana bugün iyi durdu.. ytd
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
haftalıkta 31.559.669 milyon lotla yabancının en çok aldığı 3. cü sırada yer alan hisse toplanmaya devam ediyor görüntüsü var....yabancı boşa kürek çekmez.......garan ve akbankın ardından yabancı bu kadar severek alıyorsa izlemekte yarar var........
090 ve uzerınde sattıklarını bezdırerek buralardan toplama dertleri
CLT-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
A
SM-G7102 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri