Siz lidfa yı iyi analiz ettiğinize eminmisiniz? Temettü verimi en iyi hisselerden. Yukarıdaki verdiğim linkten bakabilirsiniz. Ayrıca karlılIkta gayet iyi. İyi bakın öyle konuşun. Ha niyet şark kurnazlığıysa burası yeri değil...
Siz lidfa yı iyi analiz ettiğinize eminmisiniz? Temettü verimi en iyi hisselerden. Yukarıdaki verdiğim linkten bakabilirsiniz. Ayrıca karlılIkta gayet iyi. İyi bakın öyle konuşun. Ha niyet şark kurnazlığıysa burası yeri değil...
Morpy ben 2014 beri şirketi takip ederim,aldim sattim,sen kactin aldin bilmiyorum ben 3,50 itibari ile almaya basladim,ben şirket patron mal topluyo dedimmi,şirket ana ortağı Credi Suis hisse satışı yapti nasil yapti Borsa 6 aylik ortalama fiat uzerinden yapildi,dogrumu. Hisse uzun zamandir yatayda mi yatayda ,başka bir anlami varmi 3,70 mi kap aciklamarinda var okuyabilirsin,benim kimseye ne al derim ne sat derim kagıtin olmasi gereken yer ikili rakamlardi,30 milyon sermaye 30 milyon kar gelicek bitti,kimsenin reklamina ihtitaci yok,ben hisse uzerinde baski bitti dedim,bende 2014 de 2,38 lerden alip satmisligim var sonra borsadan ciktim ,ikinci alisim bu.....
2018 yılı sonu kar tahminim 35 ile 38 milyon arasıdır. 😎👍👍👍👍
1 tl lerden 7 lere gitmis bir ara ben ciktiydim , ozamanlardan kalma bazi yatirimcilar zararda Hitit ondan her seye şupheli davranili yo bu tahtada zaten dikkat et pek yorum yapilmiyoo bu tahta mimli tahtaymıs bazi kisilerden dolayi...
Bay tomi hisse defalarca satış imkanı verdi geçmişte...1.30 lardan 7.10 lara gitti sonra 4.50 civarına düşüp tekrar 6.70-6.80 e cıktı ve hacimler gayet iyiydi 5 milyon 6 milyon 3 milyon hacimler oluştu...yatırımcı satmayıp 10-15 olacak coşkusuna kapılmışsa Tahtanın pek sucu yok gibime geliyor...şirket toplam 1.50 tl üzeri temettü verdi oldukça iyi...olası ofis satış haberi düşerse burada baya bi şenlik olur gibime geliyor ytd
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şirketin resmi temettü politikası bildirimini okumanızı, temettü dağıtımlarınının büyük ortakların paraya olan ihtiyacı doğrultusunda yapıldığını bilmenizi ve geçmiş F/K oranlarını çalışmanızı tavsiye ederim.
Niyet şark kurnazlığı değil, bilgi paylaşımı. Ve burası tam da yeri.
I, a stranger and afraid
In a world I never made. ―AE Housman
Dağıttı temettülerden şirket adına 14 ofis alınmış mıdır ?
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yanlış. Bir günlük kapanış fiyatı (3.63 TL) üzerinden yapıldı satış.
Hissenin karlılığı, derinlik ya da temettü garantisi ile desteklenmedikçe fiyatın stabil kalmasını garanti etmiyor ne yazık ki. Büyük dalgalanmalara, manipülatif girişimlere çok açık.
I, a stranger and afraid
In a world I never made. ―AE Housman
Yer İmleri