Sayfa 680/1032 İlkİlk ... 180580630670678679680681682690730780 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 5,433 - 5,440 arası.

Konu: HALK Cafe - I

1. 6.10 dan aldığım kağıdı 6.90 dan bozdurup 3.60 dan vakıfbank a geçtim şimdi bin pişmanım. Mantığım hala vakıfbank doğru karardı diyor ama gerçekleşme tam tersi. Halk yoluna devam ederken vakıf neden bu kadar geride kaldı hala anlamıyorum. Kalanlara bol kazançlar şuana dek zaman sizleri haklı çıkardı. kazancınız daim olsun.

2.  Alıntı Originally Posted by mehmetarslan Yazıyı Oku
    6.10 dan aldığım kağıdı 6.90 dan bozdurup 3.60 dan vakıfbank a geçtim şimdi bin pişmanım. Mantığım hala vakıfbank doğru karardı diyor ama gerçekleşme tam tersi. Halk yoluna devam ederken vakıf neden bu kadar geride kaldı hala anlamıyorum. Kalanlara bol kazançlar şuana dek zaman sizleri haklı çıkardı. kazancınız daim olsun.
    VAKBN genel müdürü istifa etti ve bunun hisseye etkisi negatif oldu. Başarılı bir genel müdürdü. İstifa nedeni IMF İcra direktörlüğü görevine tayin edilmesi idi.
    27.80 maliyetli YKBNK leri 3 ay 10 gün sonra %14 net kar ile 31.70 ten satıp ful nakde döndüm.

3.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    VAKBN genel müdürü istifa etti ve bunun hisseye etkisi negatif oldu. Başarılı bir genel müdürdü. İstifa nedeni IMF İcra direktörlüğü görevine tayin edilmesi idi.
    Ne olcak bu halkbankin hali TH? Halan atilla salinirmi? Halkbanka ne kadar ceza gelir? Bu fiyatlar dipmidir?

SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by qumarbazz Yazıyı Oku
    Ne olcak bu halkbankin hali TH? Halan atilla salinirmi? Halkbanka ne kadar ceza gelir? Bu fiyatlar dipmidir?
    Seni bilmem ama buradakilerin çoğu olumlu bakıyor gelişmelere. Halkbank cezası piyasanın beklediği rakamın oldukça altında gelecek gibi gözüküyor. Benim şahsi beklentim uzlaşılmış Halkbank cezasının 300-400M dolar aralığında gerçekleşmesidir. Bu fiyatlar dip değil, dibimiz 2 ay kadar önce 5.5 tl lerde oluşmuştu. Buraları tekrar görür müyüz görmez miyiz onu gelişmelere göre zaman gösterecek.
    27.80 maliyetli YKBNK leri 3 ay 10 gün sonra %14 net kar ile 31.70 ten satıp ful nakde döndüm.

5. KLNMA topiğindeki ağlamaları görünce aşağıdaki hatırlatmayı yapma ihtiyacını hissettim. Ülkenin en sağlam bankaları 3 F/K'dan işlem görüyorken 200 F/K'dan işlem gören, aktiflerinin bir kaç katı gibi bir piyasa değerine sahip bir bankanın hissesini fahiş fiyattan almak gibi bir hata yapmışlar ama gelgelelim başkalarını suçluyorlar.

Borsalar "caveat emptor" prensibi ile çalışır, yani "risk alıcıya aittir". Bu prensibi bilmiyor olmanız; elinizdeki pozisyonda zararda olmanız durumunda size şikayet hakkı tanımaz, başkalarını suçlama hakkı vermez. Borsa ile uğraşan herkesin otomatikman bu prensipten haberdar olduğu varsayılır, özellikle de SPK gibi regülatörler tarafından. TH

6. Bir hatırlatma daha:

Sadece 10 milyar tl lik aktiflere sahip olan KLNMA bir ara 30.4 milyar tl lik piyasa değerine ulaşmıştı. Bu olay yaşanırken, konsolide aktifleri 400 milyar tl ye (KLNMA'nın 40 katı) yakın olan HALKB'nin piyasa değeri sadece 8 milyar tl ediyordu.

7. "Hakan Atilla meselesi, zaten sürecinde yürüyen bir durum. Çok da fazla bir şeyi kalmış değil. Halk Bankası meselesi ise tamamen bir idari karardır. Bir idari kararla, OFAC ile bu işin rahatlıkla çözülmesi mümkündür. Çözülebileceği kanaatindeyim. Tabii bunların Brunson hadisesiyle herhangi bir alakası yok."...syn c.b. moldovya donusu ucaktaki ifadesi...

sudi meselesindeki Türkiye tavri abd yayinlarinda övgü almiş...

abd ile 4 kasım bizim icin burunsonla baslayan onemli sinyal güclenmesi olabilir...
    ...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

8.  Alıntı Originally Posted by illim Yazıyı Oku
    "Hakan Atilla meselesi, zaten sürecinde yürüyen bir durum. Çok da fazla bir şeyi kalmış değil. Halk Bankası meselesi ise tamamen bir idari karardır. Bir idari kararla, OFAC ile bu işin rahatlıkla çözülmesi mümkündür. Çözülebileceği kanaatindeyim. Tabii bunların Brunson hadisesiyle herhangi bir alakası yok."...syn c.b. moldovya donusu ucaktaki ifadesi...

sudi meselesindeki Türkiye tavri abd yayinlarinda övgü almiş...

abd ile 4 kasım bizim icin burunsonla baslayan onemli sinyal güclenmesi olabilir...
    https://www.sozcu.com.tr/2018/dunya/...-oldu-2691624/

Kaşıkçı işi bitmiştir... malesef olan ölene oluyor. Tr süreci çok iyi yönetti bence

Sayfa 680/1032 İlkİlk ... 180580630670678679680681682690730780 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •