Sayfa 213/615 İlkİlk ... 113163203211212213214215223263313 ... SonSon
Arama sonucu : 4913 madde; 1,697 - 1,704 arası.

Konu: HLGYO - Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Bı söz vardır; ...….. kaçınılmaz ise zevkini çıkar diye.ben öyle yapıyorum zevkini çıkarıyorum.assolistler sahneye en son çıkar ve kaprisleri çoktur.bizim halı yıkamada en büyük assolist şu an kapris yapıyor.nazini çekeceğiz mecburen.bir hissenin en sancılı yeri sıvıdır çünkü toplama işlemini dipte yaparlar.istediklerini aldıkları zaman roket uzaya ateslenir.siz burada ne kadar çok aglarsaniz grubu o kadar çok sevindirirsiniz.savas ta güçsüz olduğunu belli etmeyeceksin.karsi taraf senden korksun.cesaretli ve gururlu olacaksın.bebek gibi aglarsan sana burada emzik vermezler.

2. Pist in böyle düştüğü günlerde sürü psikolojisine kapılıp,panik yapmayın.tam tersi cesaretli olun.kurtlar puslu havayı sever neden puslu havada farkedilmeleri kolay değildir.bizim kurtlarda puslu havayı sever.herkes kendi can derdine düştüğünden ,etrafta olan bitenden haberleri olmaz.sabir her derdin ilacıdır.

3.  Alıntı Originally Posted by beyazsayfa Yazıyı Oku
    Pist in böyle düştüğü günlerde sürü psikolojisine kapılıp,panik yapmayın.tam tersi cesaretli olun.kurtlar puslu havayı sever neden puslu havada farkedilmeleri kolay değildir.bizim kurtlarda puslu havayı sever.herkes kendi can derdine düştüğünden ,etrafta olan bitenden haberleri olmaz.sabir her derdin ilacıdır.
    Selamlar , bu dediginiz cinsten operasyonlarin 5 sene surdugune emin misiniz ? Bence arzda dümdüz kazikladilar gectiler milleti. iFM yi de 5 sene geciktirdiler , belki 7 sene olacak , orasi da belli degil. Kagida yonetimin soz verdigi halde destegi de yok , tutani olmayan deli hortum gibi saga sola savrulup duruyor. Kagitta oyun oynaniyor demek memleketteki her rezilligin dij güjlere baglanmasi gibi geliyor bana. Kaldi ki oynaniyorsa da cok normal , zaten adam oynadigi oyundan para kazaniyorsa niye oynamasin ?!

Sent from my iPhone using Tapatalk

4. Bu fiyatlardan top çevirmenlerin hiç kazancı yok,tek amaçları biktirma politikası.ama bende ters etki yapıyor.deli gibi aşık oluyorum.cunku ben zirdeliyim.altin çamura düşmekle değer kaybetmez sadece kirlenir.

5.  Alıntı Originally Posted by beyazsayfa Yazıyı Oku
    Bu fiyatlardan top çevirmenlerin hiç kazancı yok,tek amaçları biktirma politikası.ama bende ters etki yapıyor.deli gibi aşık oluyorum.cunku ben zirdeliyim.altin çamura düşmekle değer kaybetmez sadece kirlenir.
    [emoji106][emoji16] insallah sabrinizin mukafatini gorursunuz. Aslina bakacak olursaniz sabir konusunda ayni durumdayiz. Cok buyuk zaman ve para kaybetmeme ragmen ben de tekkenin basini bekliyorum cunku bu saatten sonra bu kaybi ancak burdan telafi edebilirim. Bazen stockholm sendromuna yakalandigimi dusunuyorum [emoji19].

Sent from my iPhone using Tapatalk

6. Abovvvv 5 yıldır bu hisseden bir cacık olmamış...
    Ama çorba içeceklermiş

7.  Alıntı Originally Posted by agha Yazıyı Oku
    Abovvvv 5 yıldır bu hisseden bir cacık olmamış...
    Ama çorba içeceklermiş
    20 sene olmayanları da biliyorum......Yatırım Tavsiyesi Değildir..

8. Çorba beni kesmez.ben kuzu çevirme yiyeceğim.

Sayfa 213/615 İlkİlk ... 113163203211212213214215223263313 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •