Sayfa 287/443 İlkİlk ... 187237277285286287288289297337387 ... SonSon
Arama sonucu : 3544 madde; 2,289 - 2,296 arası.

Konu: LIDFA - Lider Faktoring

1. Herkes sizde lidfa olduğuna pek inanmıyor...bence portföyünüzü bi paylaşın derim ben şahsen...varsa özür dilicem sizden sonra sabaha kadar eleştirin hisseniz hakkında saygı duyarım...ama elinizde Yok iken her olumlu haberlerde ortaya çıkıp bir şeyler yazmanız da hoş olmuyor

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. sn morph kesin malsız kaldı nasıl kaçırdım diye dövünüyor ama nafile

3.  Alıntı Originally Posted by ocean1987 Yazıyı Oku
    Bilgilerin doğru ama eksik
    senin bahsettiğin bedelsizlerin bizzat içindeydim.
    Afyon , Nugyo ,Brisa,Netaş ve Goody'den güzel paralar kazandım.
    Siz bedelsizi boş bir iş gibi göstermeniz Kesinlikle doğru değildir.
    evet karlılık önemli katılıyorum ama son günlerde birçok firmanın bedellli yaptığı şu dönemde
    lidfa'nin bedelsiz vermesi karşısında bence saygı duyulmalı dünden beri hem hisseye yatırım yaptım diyorsunuz hem de hisse ile ilgili tek çift olumlu bir şey söylemiyorsunuz.
    Böyle yatırım anlayışı nasıl olur anlamam.
    Tamam yaptığımız yatırımın eksik yönlerini mutlaka vurgulamalıyız ama bu kadar da olmaz.
    Cidden merak ediyorum bu kadar eleştirdiğiniz bu kadar yerle bir ettiğiniz hisseye nasıl yatırım yaptınız ?
    Ben bir hisseden bu kadar emin olmasam ne bu kadar para bağlarım ne de gece düzgün uyku uyuyabilirim
    Dünden beri bakıyorum insanların ufakta olsa mutluluklarını burnundan getirdiniz.
    Tamam elinizde cidden bu kadar olumsuz bir senaryo olsa size katılacağım ama siz Pireden olmayan yağı çıkarma derdindesiniz.
    Amacınız bilgi vermekse Böyle bir bilgi verme anlayışı olmaz.
    Bilgiler bana ait değil, Sn. Vayne'in çalışmaları. Eksik olduğu doğru. Eminim 2016'dan beri örnekler çoğalarak devam etmiştir.

Aşağıdaki linkten konu başlığına yapılan gönderileri okumanızı tavsiye ederim.

http://www.hisse.net/forum/showthread.php?t=160858

Sonrasında bedelsiz sermaye artırımının hisseye yapacağı ve fiyatın yükselmesine sebep olması gereken katkıyı açıklarsanız memnun olurum.

Tekrar belirtmeliyim ki, hisseyi kötülediğim falan yok. Söylemeye çalıştığım şey, uzun vadeli LIDFA yatırımcıları için, temettü dağıtımının oluşturacağı hisse fiyatı stabilitesi ile şirketin karlılığı arasında bir tahterevalli ilişkisi olduğu ve dengenin iyi kurulması gerektiği. Büyük ortaklara para lazım oldukça yapılan, ne zaman gerçekleşeceği kestirilemeyen ve bana göre aşırıya kaçan para çıkışları küçük ortaklara zarar vermekte.

Hisse.net ve bistte.net arşivleri ortada. 4 senedir hisse ile ilgili yazılanlar ve yaşananlar okunabilir istenirse. Bilerek ya da bilmeyerek geçmişte çok canlar yakıldığı için, ki buna benim de katkım olmuş olabilir, bedelsiz gibi gereksiz haberler ile hisseyi öve öve öküz edip boynuzunu dokuz edenlere gereken cevabı vermek gerekiyor. Özellikle maratona son 400 metrede katılmışlar ve herkesin onlarla beraber gülüp eğlenmesini bekliyorlar ise...

Sn. twilight ve Sn. Hitit'in sonu gelmeyen kişisel iğnelemelerine cevap vermek gerekiyor mu bilmiyorum. Hisse ile ilgili yazmam için elimde hisse bulunması gerektiği fikrine de katılmıyorum. Yine de, elimdeki hisse miktarını ve son maliyetimi daha önce belirttim. Portföyümün %80'ine yakını LIDFA'da bulunuyor. Başkaları için olmasa da benim için büyük bir miktar ve risk. Beklentimi de bir önceki gönderimin sonuna ekledim. Hedefim tamamen karlılıkla ilgili. Yıl sonu kar sonrasında 1 PD/DD ve/veya 6 F/K oranları yakalanabilir ise elimdeki sayıyı büyük ölçüde azaltmayı planlıyorum. Bu beklenti, gereksiz bir detay olduğuna inandığım bedelsiz sermaye artırımı ile planlanandan daha önce gerçekleşirse ne mutlu bana.
    I, a stranger and afraid
    In a world I never made. ―AE Housman

4.  Alıntı Originally Posted by twilight1517 Yazıyı Oku
    Herkes sizde lidfa olduğuna pek inanmıyor...bence portföyünüzü bi paylaşın derim ben şahsen...varsa özür dilicem sizden sonra sabaha kadar eleştirin hisseniz hakkında saygı duyarım...ama elinizde Yok iken her olumlu haberlerde ortaya çıkıp bir şeyler yazmanız da hoş olmuyor

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Şaka gibi tipler dolmuş buraya. "Şirket özsermayesini büyütüp napcak bize temettü dağıtsın " diyen mi ararsın, bedelsiz sermaye artırımının ne demek olduğundan habersiz olanları mı ararsın, 14 ofisin alınmasından sonra eski yerlerini satıp bundan size para vereceklerini sananları mı ararsın tek bir tane mantıklı yorum yok.

Morph üstadın her dediğine imzamı atarım. Bi de utanmadan yalancılıkla suçlayıp portföyünü paylaş diyen tip türemiş. Sende Lidfa olduğu ne malum o zaman aynı mantıkla düşünürsek? Belki de sırf gırgırına hisseyi gazlamak için yazıyosun burda elinde tek lot yokken.

O kadar cahilsiniz ki saçma sapan bahanelerle övdüğünüz şirketin sektörünün ne pd/dd ortalamasından ne fk ortalamasından ne de ne tür riskler barındırdığından haberiniz var.

Hisseyi övüp övüp ondan sonra da bize temettü versiiiin temettüüüüü, fiyatı da 10 liraya fırlasıııın, voleyi vuralımmm tarzı şark kurnazı "yatırımcı" tipinden bolca mevcut burda.

Valla "ne salak spek bu, bize para kazandırıyor" bile yazıldı burda. )) Acaba salak olan ya spek değilse diye düşündünüz mü hiç?

5. Biraz böyle olmak, durum ve piyasaya uygun şekilde yazmak lazım herhalde.
    I, a stranger and afraid
    In a world I never made. ―AE Housman

6. iş finans da böyleydi yıllarca her sene bedelsiz verdi 5-10 yıl tutan adamın maliyeti 0 oldu şimdi 2,5 bir ara 5 gördü ...gitmek isteyen hisse gider

7. benim bir evim var satılık satmak istiyorum yada dahada değerlensin istiyorum diyelim.Ne yaparım? Cevap 1 ; her dakika evimi kötülerim ,duvarları çatlıyor,tuvaletinden pislik basıyor ve çok kötü komşularım var diyerek gazetelere boy boy ilan veririm.Cevap2; evim gayet iyidir,komşularım süper insanlardır ve evimin eşi benzeri yoktur derim.............Sn morph un satılık evi var ve cevap 1 i uyguluyor.....Bunu yapmasının amacını anlayamıyoruz....Mantık yok...

8. Morph 4 sene once olan olaylarda çok can yakıldığı nı bilerek ve ya bilmeyerek olaylarda benim de katkim oldu diyerek bir özeleştiri yapiyosun, işin özeti bu arkadaşım ,ben senin bu psikoloji ile burdan her yazılana öz eleştiri yaparak yatırımcıların 4 seneki önceki duruma düşmemeleri icin uğraşıyorum desen daha makbule gecerdi,ilginc geldi bana bu olaylarda nasıl bir katkın oldu paylaşmak veya paylaşmamak size kalmış ama bana gore sizi cok etkilemiş .....ben hisseden ayrıldiktan sonra neler muş vay be , fırsatım olursa ilk yazdigim lider faktoring de kapatılan eski 2014 forumlardan alip kopyalicam buraya...

Sayfa 287/443 İlkİlk ... 187237277285286287288289297337387 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •