Sayfa 286/446 İlkİlk ... 186236276284285286287288296336386 ... SonSon
Arama sonucu : 3568 madde; 2,281 - 2,288 arası.

Konu: LIDFA - Lider Faktoring

1. HAFTALIK

BU HAFTALIK KAPANISI UZUN SURE ARADAN SONRA ILK DEFA YAPIYOR 20 EYLULE FAKAN BENZEMIYOR ... BASKA BIR DURUSU VAR

bakın kısaca 3.çeyrek 9 mn ve altında gelırse 4.6-4.7 bolunmeden oncekı rakamları olabılır 10 mn ustunde hele 11-12-13 mn gıbı rakam artarsa kımse tutamaz ytd
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatırım Danışmanlığı” kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

2.  Alıntı Originally Posted by MATESİS+ Yazıyı Oku
    HAFTALIK

BU HAFTALIK KAPANISI UZUN SURE ARADAN SONRA ILK DEFA YAPIYOR 20 EYLULE FAKAN BENZEMIYOR ... BASKA BIR DURUSU VAR

bakın kısaca 3.çeyrek 9 mn ve altında gelırse 4.6-4.7 bolunmeden oncekı rakamları olabılır 10 mn ustunde hele 11-12-13 mn gıbı rakam artarsa kımse tutamaz ytd
    Teknik önden gider haber arkadan gelir

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by twilight1517 Yazıyı Oku
    Teknik önden gider haber arkadan gelir

4.25 ustu tutunmasi onemli 4.30-4 35 diyelim saglam olsun ustu kapanislar da kopar ...

lidfa 2 den 7.10 hareketine benzer mi izleyip gorecegiz 4.35 saglam olsun saglam olsun ustu kapanislarda izleyin...

cs den hisse aldiktan sonra sirtimdan koca bi yuk kalkti ....

ayrica ihracatci firmalara kredi saglama imkanlari ile faktoringler bankalarin yukunu hafifletecek ve kabuk degistirecekler ...
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatırım Danışmanlığı” kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

4.  Alıntı Originally Posted by MATESİS+ Yazıyı Oku
    4.25 ustu tutunmasi onemli 4.30-4 35 diyelim saglam olsun ustu kapanislar da kopar ...

lidfa 2 den 7.10 hareketine benzer mi izleyip gorecegiz 4.35 saglam olsun saglam olsun ustu kapanislarda izleyin...

cs den hisse aldiktan sonra sirtimdan koca bi yuk kalkti ....

ayrica ihracatci firmalara kredi saglama imkanlari ile faktoringler bankalarin yukunu hafifletecek ve kabuk degistirecekler ...
    Sn MATESİS güzel haberler yazmayın yoksa rahatsız oluyor bazı arkadaşlarımız...kötü haberler varsa yazın mutlu olsunlar !

5.  Alıntı Originally Posted by twilight1517 Yazıyı Oku
    Sn MATESİS güzel haberler yazmayın yoksa rahatsız oluyor bazı arkadaşlarımız...kötü haberler varsa yazın mutlu olsunlar !

hahahhaha hemen yazayim crdfa 25 kr temettu veriyor fiyati 1.06
    kim sallar lidfayi crdfa dururken

6. http://www.hisse.net/forum/showthread.php?t=160858

Alıntı Originally Posted by Vayne
    Şirketin varlıklarına, yükümlülüklerine, özvarlıklarına, karlılığına ve diğer tüm finansal kalemler dahil, şirkete hiçbir pozitif veya negatif etkisi bulunmayan, sadece basit, masum bir muhasebeleştirme işlemi olan bedelsiz sermaye artırımlarının hisse senedi fiyatları üzerindeki spekülatif etkileri üzerine yaptığım çalışmadır, daha pek çok örnek olmasına karşın, bu kadarı anlatılmak isteneni anlatmak için yeterli.

Alıntı Originally Posted by Vayne
    Apple 7/1 Bedelsiz sermaye artırımı yapıyor ve koskoca ABD ve küresel yatırımcılar minare formasyonunu göremiyorlar hisse normal seyrine devam ediyor.

Apple hissedarları sayısız nimetten faydalanamamışlar büyük kayıp olmuş!

Borsada yeni olup burayı okuyan arkadaşlar dikkatli olsunlar.

Bedelsiz sermaye artırımının bir önemi bulunmuyor, borsamızdaki etkisi de bir "kendi kendini doğrulayan kehanet"ten ibaret.

Bedelsiz treninin kalkmasını ben de isterim, ancak sadece bedelsiz sermaye artırımına bağlı yaşanacak bir hareket grafiklerde görülen şekilde sonuçlanacaktır.

Umudum, şirketin yıl sonunda sermayesi kadar kar etmesi ve piyasa değerinin bedelsiz sermaye artırımından bağımsız olarak defter değerine (~180 milyon TL) yaklaşmasıdır.
    I, a stranger and afraid
    In a world I never made. ―AE Housman

Alıntı Originally Posted by Morph Yazıyı Oku
    http://www.hisse.net/forum/showthread.php?t=160858

Borsada yeni olup burayı okuyan arkadaşlar dikkatli olsunlar.

Bedelsiz sermaye artırımının bir önemi bulunmuyor, borsamızdaki etkisi de bir "kendi kendini doğrulayan kehanet"ten ibaret.

Bedelsiz treninin kalkmasını ben de isterim, ancak sadece bedelsiz sermaye artırımına bağlı yaşanacak bir hareket grafiklerde görülen şekilde sonuçlanacaktır.

Umudum, şirketin yıl sonunda sermayesi kadar kar etmesi ve piyasa değerinin bedelsiz sermaye artırımından bağımsız olarak defter değerine (~180 milyon TL) yaklaşmasıdır.
    Bilgilerin doğru ama eksik
    senin bahsettiğin bedelsizlerin bizzat içindeydim.
    Afyon , Nugyo ,Brisa,Netaş ve Goody'den güzel paralar kazandım.
    Siz bedelsizi boş bir iş gibi göstermeniz Kesinlikle doğru değildir.
    evet karlılık önemli katılıyorum ama son günlerde birçok firmanın bedellli yaptığı şu dönemde
    lidfa'nin bedelsiz vermesi karşısında bence saygı duyulmalı dünden beri hem hisseye yatırım yaptım diyorsunuz hem de hisse ile ilgili tek çift olumlu bir şey söylemiyorsunuz.
    Böyle yatırım anlayışı nasıl olur anlamam.
    Tamam yaptığımız yatırımın eksik yönlerini mutlaka vurgulamalıyız ama bu kadar da olmaz.
    Cidden merak ediyorum bu kadar eleştirdiğiniz bu kadar yerle bir ettiğiniz hisseye nasıl yatırım yaptınız ?
    Ben bir hisseden bu kadar emin olmasam ne bu kadar para bağlarım ne de gece düzgün uyku uyuyabilirim
    Dünden beri bakıyorum insanların ufakta olsa mutluluklarını burnundan getirdiniz.
    Tamam elinizde cidden bu kadar olumsuz bir senaryo olsa size katılacağım ama siz Pireden olmayan yağı çıkarma derdindesiniz.
    Amacınız bilgi vermekse Böyle bir bilgi verme anlayışı olmaz.

8. Sn Morph bütün olumlu haberlere bi şekilde eleştiri getirmiştir biz alıştık...))) varlık yönetimi kurmaya karar verdi ne gerek var dedi...şirket cs deki payı almak istiyor dendi ne gerek var dedi temettü verdi laf etti bedelsiz kararı acıkladı saçma dedi...cidden lidfa var mı sizde sn morph... )))

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 286/446 İlkİlk ... 186236276284285286287288296336386 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •