Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatýrým Danýþmanlýðý” kapsamýnda deðildir. Yatýrým danýþmanlýðý hizmeti, Aracý Kurumlar ile müþteri arasýnda imzalanacak yatýrým danýþmanlýðý sözleþmesi çerçevesinde sunulmaktadýr.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
Teknik önden gider haber arkadan gelir
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
4.25 ustu tutunmasi onemli 4.30-4 35 diyelim saglam olsun ustu kapanislar da kopar ...
lidfa 2 den 7.10 hareketine benzer mi izleyip gorecegiz 4.35 saglam olsun saglam olsun ustu kapanislarda izleyin...
cs den hisse aldiktan sonra sirtimdan koca bi yuk kalkti ....
ayrica ihracatci firmalara kredi saglama imkanlari ile faktoringler bankalarin yukunu hafifletecek ve kabuk degistirecekler ...
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatýrým Danýþmanlýðý” kapsamýnda deðildir. Yatýrým danýþmanlýðý hizmeti, Aracý Kurumlar ile müþteri arasýnda imzalanacak yatýrým danýþmanlýðý sözleþmesi çerçevesinde sunulmaktadýr.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
Sn MATESÝS güzel haberler yazmayýn yoksa rahatsýz oluyor bazý arkadaþlarýmýz...kötü haberler varsa yazýn mutlu olsunlar !
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
http://www.hisse.net/forum/showthread.php?t=160858
Originally Posted by Vayne
Originally Posted by Vayne
Borsada yeni olup burayý okuyan arkadaþlar dikkatli olsunlar.
Bedelsiz sermaye artýrýmýnýn bir önemi bulunmuyor, borsamýzdaki etkisi de bir "kendi kendini doðrulayan kehanet"ten ibaret.
Bedelsiz treninin kalkmasýný ben de isterim, ancak sadece bedelsiz sermaye artýrýmýna baðlý yaþanacak bir hareket grafiklerde görülen þekilde sonuçlanacaktýr.
Umudum, þirketin yýl sonunda sermayesi kadar kar etmesi ve piyasa deðerinin bedelsiz sermaye artýrýmýndan baðýmsýz olarak defter deðerine (~180 milyon TL) yaklaþmasýdýr.
I, a stranger and afraid
In a world I never made. ―AE Housman
Bilgilerin doðru ama eksik
senin bahsettiðin bedelsizlerin bizzat içindeydim.
Afyon , Nugyo ,Brisa,Netaþ ve Goody'den güzel paralar kazandým.
Siz bedelsizi boþ bir iþ gibi göstermeniz Kesinlikle doðru deðildir.
evet karlýlýk önemli katýlýyorum ama son günlerde birçok firmanýn bedellli yaptýðý þu dönemde
lidfa'nin bedelsiz vermesi karþýsýnda bence saygý duyulmalý dünden beri hem hisseye yatýrým yaptým diyorsunuz hem de hisse ile ilgili tek çift olumlu bir þey söylemiyorsunuz.
Böyle yatýrým anlayýþý nasýl olur anlamam.
Tamam yaptýðýmýz yatýrýmýn eksik yönlerini mutlaka vurgulamalýyýz ama bu kadar da olmaz.
Cidden merak ediyorum bu kadar eleþtirdiðiniz bu kadar yerle bir ettiðiniz hisseye nasýl yatýrým yaptýnýz ?
Ben bir hisseden bu kadar emin olmasam ne bu kadar para baðlarým ne de gece düzgün uyku uyuyabilirim
Dünden beri bakýyorum insanlarýn ufakta olsa mutluluklarýný burnundan getirdiniz.
Tamam elinizde cidden bu kadar olumsuz bir senaryo olsa size katýlacaðým ama siz Pireden olmayan yaðý çýkarma derdindesiniz.
Amacýnýz bilgi vermekse Böyle bir bilgi verme anlayýþý olmaz.
Sn Morph bütün olumlu haberlere bi þekilde eleþtiri getirmiþtir biz alýþtýk...))) varlýk yönetimi kurmaya karar verdi ne gerek var dedi...þirket cs deki payý almak istiyor dendi ne gerek var dedi temettü verdi laf etti bedelsiz kararý acýkladý saçma dedi...cidden lidfa var mý sizde sn morph...
)))
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri