Alıntı Originally Posted by psikologggg Yazıyı Oku
Tabimi yanitlarim hemdd ictenlikle...Benim kafamda ki fiyattan cok hissenin nerde durabilcegiydi...Kanunun onaylanmasi mecliste garanti gibi birseydi...Ama cumhurbaskani imzalayana kadsr hissenin hikayesinin ilk bolumu biter diye dusundum ve yatirimi yapsrkende bu sekilde yaptim.Amacim cumhurbasininin onaylacagi gun hissenin bir bolumunu satip kalaniyla gelecegine bakacaktim.Ancak burda yanildim ve meclistem kanun gecer gecmez hisseyi dibe indirdiler...Ben beklentiye para yatirmistim beklentyi meclis gunu hemde tavan acip taban yaptirarak sonlandirdilar...Bana arkadaslarim 20 tl de sat dediler 30 tlde de sat dediler 40 da dediler 50 de de dediler ama ben satmayarak zaten 60 tl yi gordum...Petkimde socar acilmadan once seana bitimine yakin butun lotu bosttim herkes socar acildigindan beklenti yukselecek derken.Simdi satarmiydim 60 dan evet saterdim bu fiyatlsra cekecegini bilseydim.Cunku bir daha alirdim iki kez kazanmak icin...Bazen zamanlama hatasi yapabiliyorsun....Ama kesinlikle burdaki olay normal bir dusus degil...Oyun icinde oyun oldugu o kadar belli ki teknikle felan aciklanamaz bu...
60 ta tavandayken tavan yavas yavas cozuldu, tavanin cozulmesi yaklasik 5 dakikayi aldi, ben bu hisseyi almadigim halde tavanin 60 tan cozuldugu gun cozulmesini izledim...siz boyle bir durumda bunu gorup satmaliydiniz sanki...YTD