Alıntı Originally Posted by Harita Yazıyı Oku
Konuyu saptıracam ama sn erhanacikgöz1, boşverin temettüyü. Herkesin kendince bir fikri var ve bu doğrultuda ilerliyor. İsteyen temettü hissesi alır, isteyen bedelsiz vereni alar, isteyen günlük kar için ser iniş çıkış yapan hisseleri alır. Neyse temettüyü boşver diyorum çünkü önceki mesajlarda bilançoyla alakalı mesajını gördüm. Bir aralar bilanço odaklı yatırım diye konun vardı o çok daha faydalı bir konuydu bence. Yine öyle bir konu açarsan hep kendi stratejini anlatırsın, hemde gelecekte senin stratejin mi yoksa temettücülerin stratejisi mi avantajlı görürüz.
çok yakında benzer bir başlık açacağım.

Yanlız şuna dikkat edelim burada veya başka bir yerde ben temettü hisselerini kötülemiyorum sadece temettü ile yapılan maniplasyonlara kızıyorum.

Açacağım yeni sayfada da Temettü veren hisseler yer alacaktır. Temettü veremeyende alacaktır.

Daha doğrusu cıkartacagımız hisselerin temettü verip vermediğine hiç bakmayacağız daha öncede hiç bakmazdım.

Mesela orge benim favorimdir. Ne zmandır temettü dağıtıp dağıtmadıgını bilmiyordum geçen burada konu açılınca lan dedim benim bu favori dediğim ORGE hiç temettü dağıtmış mıki dedim. Baktım 2016 da bir adet temettü dağıtımışlığı var.

DÜşünün yani ben temettü karşıtı olsam favorim orge demem. orgenin temettü dagıttıgını bile daha 1 ay önce öğrendım halbukı ne zmandır favorimdir. Temettü menüsüne oturupta tıkladıgımı bedelsiz menusune oturupta tıkladıgımı hatırlamam.