Tesekkurler sayın 666, Ak yatırımın elinde maliyeti eksi olan 600 bin var ...diğer bankaların ort. ellerinde eskiden olan lotlari ile 8-15 arası gibi görünüyor. O nedenle oraya oturup sonra yukarı yaptırırlar diye düşünüyorum. ytd.
Tesekkurler sayın 666, Ak yatırımın elinde maliyeti eksi olan 600 bin var ...diğer bankaların ort. ellerinde eskiden olan lotlari ile 8-15 arası gibi görünüyor. O nedenle oraya oturup sonra yukarı yaptırırlar diye düşünüyorum. ytd.
Ak'in islemlerini daha once koymustum sn. comez.
14.20 260k
17.00 300k
20.40 390k
24.40 300k
35.20 320k
Ayin 8'inde bitmis. Ayni sahis olsaydi orda kalanlari 42 ve 60 tavanlarindan da verirdi sonraki gunler. Mallari bitmis gorunen.
3'den 60'a giden hisse tabi ki tekrar 3'e inmeyecektir, yukarisinda bir yerlerde dengelenecektir. Allah bilir nerde artik.
Bu topikte cok fazla yalan yanlis bilgi koyuyorlar. Ya art niyetten, ya cahillikten ya da bir amaca hizmetten. Bunlarla teker teker ugrasilmaz. Mantikli olan son 3 ay uye olmus kimsenin hicbir yorumuna dikkat edilmemesi.
Evet fırsatçı kurumlar da hazır bekler a1 invs.vb..ky zaten zararda o yüzden bu fırsatı 20 deki alimlari gibi kullanırlar ytd..
Yer İmleri