Sayfa 84/445 İlkİlk ... 3474828384858694134184 ... SonSon
Arama sonucu : 3558 madde; 665 - 672 arası.

Konu: Karınca.....kararınca....!!! analiz...!!! temel teknik beklenti ...!!!

1.  Alıntı Originally Posted by buhar124 Yazıyı Oku
    Sayın Emirdağlı şayet Bıst 100 Gap'ı doldurmuşsa artık yukarı gitmesi gerekmez mi? Bu gün 97.700 seviyesine çıkması gerekmez mi?
    gerekirde bugün yine Cumhuru Reis yine işbankla ilgili konuşmuş galiba onda işban iştirakleri hep eksi şişe soda anacm trkcm bu yüzden endeksi baskılıyor gibi
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

2.  Alıntı Originally Posted by EMİRDAĞLI Yazıyı Oku
    gerekirde bugün yine Cumhuru Reis yine işbankla ilgili konuşmuş galiba onda işban iştirakleri hep eksi şişe soda anacm trkcm bu yüzden endeksi baskılıyor gibi
    Bu adam sanki bu işi bilerek yapıyor gibi. Seçim yüzünden bu adamlar her şey yaparlar.

3. garan 5 dk
    [IMG][/IMG]
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

4. Bir senette hacim ortalaması artarken fiyat tepelerinin düşüyor olması biz yatırımcılar için bir mesaj değeri taşır mı?

Erol kardeşimin bu hacim konusundaki açıklaması ; Hacım yükselirken dipler daha aşağılarda oluşursa risk

Zirvelerin daha aşağıda oluşması da zayıflık işaretidir Ama dip kadar tehlikeli değildir

Ama yine de hacım artarken Fiyatını da artmasını bekleriz

adem hulk nasıl orda ak ciddi basıyor hısseye... garadada alıyor

6. endeks daraldımı bende daralıyorum..

normal dimi...

ytd..

7.  Alıntı Originally Posted by ispartakus Yazıyı Oku
    endeks daraldımı bende daralıyorum..

normal dimi...

ytd..
    Normal kardeşim ne umut ettik ne bulduk. Vestel vardı 7.45ten aldığım 7.55ten verdim rahatladim nakitteyim

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 84/445 İlkİlk ... 3474828384858694134184 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •